Kralj jedan jedini.
Ovaj Jaziri znao sam da je ozbiljan teniser i drago mi je da mu se malo otvorio zrijeb i da hoce nalupat ovog americkog napuhanka malog da ga malo poduci. Evo ima brejk vec. Ovaj Friconja ne bi ni bio ovdje da mu Cilic ne pusti.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Temperatura je strasna bila, ja ne znam kako su momci uopste izvlacili onolike spinove po 3 metra iza osnovne, gori zemlja fakat, strahota.Captain4 je napisao/la:Rafael hladno na +50 stepeni prolazi.![]()
Prvi set odličan, konstantan, čini mi se samo 3 neiznuđene greške i preko 10-tak winnera. Verdasco pao 5 minuta i kao posljedica pada igre je izgubio set.
Drugi set dešavaju se oscilacije u igri obojice, ali krajem meča Rafa se brže vraća i uzima 2. set odnosno i meč.
Ali šta je ono reći sa refleksijom svjetlosti i peškirima ili sa prestankom rada mikrofona pa se sudija mora derati da ga svi čuju.
Ako Noli na 50 stepeni ova balkanska glavuca ne prokljuca onda nek pobjedi, necu a reci.shminka je napisao/la:Nepopravljiv si, ni manje ni više nego pobjedi protiv Nola se nadaš xD
Pametnije mu je da protiv Rogera ispadne
Bogami Rafica u Rimu imade set loptu i zicer s pola terena koji usra, cinjenica.shminka je napisao/la:Ma da, sve je u Rafinim rukama i da nema tih sitnih grešaka nizale bi se pobjede xD
Sminka nepopravljiv si.shminka je napisao/la:Kolko to već prodje od zadnjeg seta kojeg je uzeo Novaku, ima li 2 godine i 10ak mjeseci xD
1000 dana, 1000 noći xD
činjenica
Ma nije ba nemir, Boze sacuvaj! Nego onako trebao bi mislim malo vise pokazati postovanja za gacevaditelja!shminka je napisao/la:Ako smetam i unosim nemir samo reci da ne pišem i neću, nije problem...samo sam iznio zanimljivu činjenicu xD
Najprecjenjeniji prospekt na Touru. Thiem je bolji, Kyrgios je mnogo bolji samo da nije dijabola u glavu u odredjenim situacijama (to se kod njeg uvijek mora naglasavati)arelinho je napisao/la:Kakav posljednji gem Zvereva.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.