Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Dobar je nema sta,Llull terorista i onda od tablu trojka hahhaha
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Steta sto je desnom rukom hendikepiran. Strasan bi bio da malo poradinu tom segmentu igre. Pogotovo kad je on taj koji preuzima razigravanje. Ovako znaju da ide ublijevo, duplaju ga i gotovo. Kao ovaj zadnji TO
Clutch na kraju.
Dobro je, on izdijeli bruku lopti, dok drugi vecinom soliraju, ali opet na kraju kad je najvaznije bio je tu
Dobro je, on izdijeli bruku lopti, dok drugi vecinom soliraju, ali opet na kraju kad je najvaznije bio je tu
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Cim je dobio loptu u ruke rijesio je utakmicu,previse je lopta tokom utakmice bila kod Decka i Ljulja
Ubacio 6p kad je bilo najpotrebnije. Dok mu je Ljul predao dirigentsku palicu, ustopali su ga. Jos nije na nivou da sam razigrava u EL. Fali desni ulaz. To mu fali za krem de la krem evropske kosarke i povratka u NBA
55:62, preokret 63:62...ulazi u igru, uzima loptu, i zabija 6pts za 65:68 i Llull zakljucuje utakmicu tricom. Jeste imao korake i gluhih telefona sa Llullom al opet, najvaznije lopte je uzeo kad je najteze bilo. Svaka cast. U utakmici do 70pts, zabiti 13pts je golemo. Teska utakmica, zestokog tempa, jakih odbrana i igre nerava.
Desna ruka i midrange,nikako mi nije jasno sto to nije pokusao navjezbati.Par situacija je bilo gdje je lagano mogao uzeti ali taj prostor ne koristi da se digne na sut,a da to ima bilo bi mu mnogo lakse ovako ce svaki centar kad ga vidi ostati u dropu jer zna da Musa nece potegnuti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa prvo ili drugo polaganje je bas imao na desnom ulazu.I to vrlo uvjerljivo. Pohvalio ga onaj Cro komentator.
Izuzetak a ne pravilo. Puno vise forsira lijevi ulazak. Pripreme se ekipe na njega i neutraliziraju ga brzo kad ima loptu u rukama. Pogotovo jace ekipe, citaj EL.NerminFatic je napisao/la: ↑06 okt 2022, 22:41Pa prvo ili drugo polaganje je bas imao na desnom ulazu.I to vrlo uvjerljivo. Pohvalio ga onaj Cro komentator.
Nadam se da ce poraditi na tom segmentu igra, kao i na midrangeu ko sto rece koleg iznad.
I taj izuzetak je uglavnom kad se nadje otvoren u kontri, blizu kosa i fakticki odmah ide na dvokorak, najcesce onaj njegov cik-cak potez. Da sve odradi desnom rukom (desni ulaz), recimo od linije za 3 vrlo rijetko.
Bojim se da to jednostavno ne moze imati u nekoj osjetno boljoj mjeri, kao ni midrange zbog mehanike suta. Ali, dzaba sve kad trpa opasno.
Musa me bas pozitivno iznenadio sa nastupima u Realu za sad. Bojao sam se da opet ne bude u drugom planu kao u Efesu.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Decko je 206 cmFederer17 je napisao/la: ↑06 okt 2022, 23:05I taj izuzetak je uglavnom kad se nadje otvoren u kontri, blizu kosa i fakticki odmah ide na dvokorak, najcesce onaj njegov cik-cak potez. Da sve odradi desnom rukom (desni ulaz), recimo od linije za 3 vrlo rijetko.
Bojim se da to jednostavno ne moze imati u nekoj osjetno boljoj mjeri, kao ni midrange zbog mehanike suta. Ali, dzaba sve kad trpa opasno.
Znate li vi pišati slabijom rukom?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Tako i jeste, Manu Ginobili je radio samo lijevi pa ga opet niko nije mogao zaustavitilumani je napisao/la: ↑07 okt 2022, 00:06Decko je 206 cmFederer17 je napisao/la: ↑06 okt 2022, 23:05I taj izuzetak je uglavnom kad se nadje otvoren u kontri, blizu kosa i fakticki odmah ide na dvokorak, najcesce onaj njegov cik-cak potez. Da sve odradi desnom rukom (desni ulaz), recimo od linije za 3 vrlo rijetko.
Bojim se da to jednostavno ne moze imati u nekoj osjetno boljoj mjeri, kao ni midrange zbog mehanike suta. Ali, dzaba sve kad trpa opasno.Radi Ono sto najbolje zna ,probija sve zivo na lijevu...zna i desno ,Ali voli lijevo jer mu je lakse...
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Shategabri
- Kontakt:
Utakmica na mali broj poena sa čvrstim odbranama.
Nije imao praktično otvorenog šuta osim one trice.
Iskrvario je za ovih 13 poena. U ovakvoj utakmici to je fin poenterski učinak.
Fino je u kompletu izgledao na terenu.
Nije imao praktično otvorenog šuta osim one trice.
Iskrvario je za ovih 13 poena. U ovakvoj utakmici to je fin poenterski učinak.
Fino je u kompletu izgledao na terenu.
Koševo Zapad
Ne treba njemu midrange koliko floater...a taj floater, koji je nekad koristio, se moze baciti i sa daljine slobodnih.
Dobra partija, prelomio u clutchu, iako sam kontao da ga mozda nece vracat.
Dobra partija, prelomio u clutchu, iako sam kontao da ga mozda nece vracat.
Njemu treba još jedan potez u arsenalu kojeg trenutno ima da bude nezaustavljiv. Floater je jedan od tih mogućih rješenja. Ovako se bojim da će ga jake odbrane u EL u toku sezone izmoriti. Jer ovaj način košarke koji on igra baš umara. Konstantno je u prodoru i stalno je dolje tuča prema njemu u reketu. Treba mu 7/8 laganih poena. Ima on laganih poena iz kontri, ali mu trebaju lagani poeni iz igre. Tada bi bio TITO.
Dobija priliku, ima povjerenje što je najvažnije u svemu ovome. Na trenutke pokazuje strah da preuzme odgovornost, ali će vjerovatno samopouzdanje rasti s vremenom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.