PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pogledaj Faraone o veliki poznavaoce Ultra scene kako u BiH tako i u Evropi.
ima li vaša ime neko ?
-
- Kontakt:
Temu hitno preimenovati u Kindergarten
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zove se DraganjohnnyyK je napisao/la:ima li vaša ime neko ?

Yebiga nekom su koze simboli a nekome svjetski poznate građevine
Perverzno oca mi

Fakat trea kozi dat ime, ev predlažem Maksimtuzlak1987 je napisao/la:Zove se DraganjohnnyyK je napisao/la:ima li vaša ime neko ?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
koza Srbendatuzlak1987 je napisao/la:Zove se DraganjohnnyyK je napisao/la:ima li vaša ime neko ?

@Tuzlak
Ne mrzim ja nikog jarane.
PS: Kao što rekoh, seljakluk ubacivanja jarca na tribinu ćeš teško vidjeti negdje osim u Tuzli.
PS: Kao što rekoh, seljakluk ubacivanja jarca na tribinu ćeš teško vidjeti negdje osim u Tuzli.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze to ime, prelijepo jeChinaglia je napisao/la:koza Srbendatuzlak1987 je napisao/la:Zove se DraganjohnnyyK je napisao/la:ima li vaša ime neko ?

Gledam ovu nasu bakljadu na starom pa mi naumpade. Sta mislite da i vi zavezete jarcu dvije baklje na rogove i nabijete ga nogom u guzicu da trci po terenu. Ej znas koji bi to ambijent bio

Jos tebi prskalicu u guzicu i trcite zajedno ko hipiciCocaine je napisao/la:Gledam ovu nasu bakljadu na starom pa mi naumpade. Sta mislite da i vi zavezete jarcu dvije baklje na rogove i nabijete ga nogom u guzicu da trci po terenu. Ej znas koji bi to ambijent bio![]()
![]()

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 06 jan 2016, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Ti jarane ili si tesko slijep ili tesko da izvines glup. Imas gore 2 ili 3 klipa da pogledas Koln i njihov zastitni znak. Ako ne znas Engleski a ubijedjen sam da ne znas javi se u pp i prevesti cu ti sta onaj covjek na klipu prica u vezi koze.FaraonTM je napisao/la:@Tuzlak
I neka je nauče da viče: "Ubiše nas precjeniče!"Cocaine je napisao/la:Gledam ovu nasu bakljadu na starom pa mi naumpade. Sta mislite da i vi zavezete jarcu dvije baklje na rogove i nabijete ga nogom u guzicu da trci po terenu. Ej znas koji bi to ambijent bio![]()
![]()
Ajzea je forumaš godine !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haha slaga i ostade ziv.FaraonTM je napisao/la:@Tuzlak
Zbog takvih se nadam da ce Tuzla kad tada biti dio neke zajednicke drzave. Jer u ovoj se ne mozemo boriti ovakvi normalni sa vjetrenjacama..
Ti bolan pljujes po Tz, pricas kako ti ovi iz Sarajeva kazu..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 jan 2016, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kozi dati ime po Azmiru...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
fino ime...tuzlak1987 je napisao/la:Zove se DraganjohnnyyK je napisao/la:ima li vaša ime neko ?
AzmiramidobraPsajdak je napisao/la:I neka je nauče da viče: "Ubiše nas precjeniče!"Cocaine je napisao/la:Gledam ovu nasu bakljadu na starom pa mi naumpade. Sta mislite da i vi zavezete jarcu dvije baklje na rogove i nabijete ga nogom u guzicu da trci po terenu. Ej znas koji bi to ambijent bio![]()
![]()

- GoodisonPark
- Kontakt:
Psajdak je napisao/la:I neka je nauče da viče: "Ubiše nas precjeniče!"Cocaine je napisao/la:Gledam ovu nasu bakljadu na starom pa mi naumpade. Sta mislite da i vi zavezete jarcu dvije baklje na rogove i nabijete ga nogom u guzicu da trci po terenu. Ej znas koji bi to ambijent bio![]()
![]()

povratak otpisanih!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 8 gostiju.