Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 dec 2023, 12:54

killafrommanilla je napisao/la:
20 dec 2023, 12:33
mosarajvosa83 je napisao/la:
20 dec 2023, 12:04
killafrommanilla je napisao/la:
20 dec 2023, 11:04

Znači, Kustošija treba da na TM vrijedi 10 mil. Prodaše Fayea u Barcelonu za 1.5mil, što je više nego ijedan bh. klub ikad (pričamo o fiksnom iznosu). Je li to logika, moj prijatelju neobrazovani :D

A Oreč došao iz Kustošije... Iz takvog kluba, koji na brzoj liniji sa Barcelonom i Laportom..
Ono sto ste se okomili na mene kad sam spominjao sudjenje na vasoj tekmi,normalno prokomentarisao,pogledajte na youtube sta kaze Nedo Turkovic,cudno da sam ja to istim ocima kao on vidio,bukvalno identicno.
Nemas odgovor ni na jedno pitanje. Ko se okomio na tebe? Samo te pitam. Ne znas. Evo i EspiritoSanto te pitao da li je pogurao Velez crvenim da opasni Igman ne predje centar, a kad je mogao svirati penal (imas na yt) nije. Kako to objasnjavas?
Herson je napisao/la:
20 dec 2023, 12:23
Kustosija uopste ne prodaje igrace, slucaj Faye je incident. Dovoljno je pogledati agenciju koja zastupa igraca i povezati dva i dva, uloga kluba u tom transferu je minorna.
Isto kao sto je uloga Sarajeva minorna u transferu Dala. Varesanovic da je igrao u Zrinjskom, Borcu isto bi ga Hadis odveo i isto bi Mirza sredio transfer. Sarajevo nije ostvarilo nikakav rezultat na krilima Varesanovica, niti je on bio najbolji igrac lige. A ta agencija ima prste u Kustosiji:
Jedan od najpoznatijih domaćih agenata, Andy Bara, nedavno je postao važan faktor u hrvatskom trećeligašu NK Kustošiji.
Isto vrijedi i za transfere Mujakica i Barbarica. Sarajevo kao klub ima minornu ulogu u ta tri transfera.
Ja sam komentarisao sudjenje a po vasem obicaju odma ste dosli sa uvredama bez da sam ikoga uvrijedio. Vasi igraci nemaju 20 godina menagere pa nikog niste prodali? Ko je imao zaslugu za odlazak Mujakica u Tursku,Djokanovica,Kovacevica,Sahinovica,Sabanovica,Pidre,Cimirota itd itd Necemo se prije vracati na transfere Pandze,Handzica itd

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 dec 2023, 12:55

Vico Zeljković i Yasser Al Misehal dogovorili: Saudijska Arabija će ulagati u fudbal u BiH

Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.

Kako piše Srpskainfo ugovor bi značio da će iz Saudijske Arabije ulagati u fudbal u BiH. To prije svega znači da stiže pomoć i to u vidu finansiranja brojnih projekata i tu se prije svega misli na infrastrukturu.

Isti izvor navodi da detalji ugovora koji bi trebalo da bude potpisan ove sedmice još nisu poznati, a sve će biti mnogo jasnije kada se delegijacija FSBiH vrati iz Saudijske Arabije gdje će između ostalog u petak biti gosti i na meču finala klupskog Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti Manchester City i Fluminense.

Saradnju sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije (SAFF) nedavno je potpisao i FK Željezničar. Plavi sa Grbavice potpisali su sporazum sa programom Future Falcons, čime je formalno ozvaničena saradnja između kluba i razvojnog programa Fudbalskog saveza Saudijske Arabije.Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.

faktor

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 dec 2023, 12:58

FighterBL je napisao/la:
20 dec 2023, 12:53
20 dec 2023, 12:50
FighterBL je napisao/la:
20 dec 2023, 12:38

A jest nas volis,kao i mi tvoj zenski dio faHmilije :njanjanja:
Hebem ti mamu i krsnu slavu hahah,evo to je taj sto pise pp,BL curica nicim izazvan haha imal ko od admina da ga banuje i gdje se prijavljuje ova spodoba iz sumske?
Trazis kontakt pa bi sad da me banuju da ga kojim slucajem ne dobijes :tokralju: :tokralju: …Metuzalemu jedan mani se Borca i prestani da prdis smrdino jedna :zviz:
Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 20 dec 2023, 13:01

Jbt svaki dan po vazdan iste dječije priče. Te sudije, te nešto broje, te cijene igrača, te transferi, te se šatro traže da se biju.. samo se vrte iste maloumne diskusije.

Strašno kakav skup morona na temi.
The saddest thing in life is wasted talent.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 dec 2023, 13:03

Zukanovic je napisao/la:
20 dec 2023, 12:55
Vico Zeljković i Yasser Al Misehal dogovorili: Saudijska Arabija će ulagati u fudbal u BiH

Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.

Kako piše Srpskainfo ugovor bi značio da će iz Saudijske Arabije ulagati u fudbal u BiH. To prije svega znači da stiže pomoć i to u vidu finansiranja brojnih projekata i tu se prije svega misli na infrastrukturu.

Isti izvor navodi da detalji ugovora koji bi trebalo da bude potpisan ove sedmice još nisu poznati, a sve će biti mnogo jasnije kada se delegijacija FSBiH vrati iz Saudijske Arabije gdje će između ostalog u petak biti gosti i na meču finala klupskog Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti Manchester City i Fluminense.

Saradnju sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije (SAFF) nedavno je potpisao i FK Željezničar. Plavi sa Grbavice potpisali su sporazum sa programom Future Falcons, čime je formalno ozvaničena saradnja između kluba i razvojnog programa Fudbalskog saveza Saudijske Arabije.Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.

faktor
Neće Željo iz lige :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

FighterBL
Kontakt:

Post Postao/la FighterBL » 20 dec 2023, 13:05

20 dec 2023, 12:58
FighterBL je napisao/la:
20 dec 2023, 12:50

Hebem ti mamu i krsnu slavu hahah,evo to je taj sto pise pp,BL curica nicim izazvan haha imal ko od admina da ga banuje i gdje se prijavljuje ova spodoba iz sumske?
Trazis kontakt pa bi sad da me banuju da ga kojim slucajem ne dobijes :tokralju: :tokralju: …Metuzalemu jedan mani se Borca i prestani da prdis smrdino jedna :zviz:
Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu
Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobio :crazy: :cool:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 dec 2023, 13:07

Zamisli imaš toliko slobodnog vremena da kmečiš o cijenama igrača :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 20 dec 2023, 13:41

Je li ovo onaj stari fighter uskrsnuo tj. vaskrsnuo?

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 dec 2023, 13:43

Nirton je napisao/la:
20 dec 2023, 11:58
Rigoletto je napisao/la:
20 dec 2023, 11:53
Nirton je napisao/la:
20 dec 2023, 11:49

Kakav si mi inače? :thumbup:
Neloše. Postavio si pregled krive utakmice. Kakav si mi ti, kolko plaćaš metar guma?
Evo iskoči mi u preporučeno na YT video gdje Zrinjski ove sezone u jednoj utakmici dade 2 neregularna gola, pa reko da podijelim sa rajom. :zzz:
Nije loše, bilo bi bolje da malo manje vjetar puše u ovom Mostaru. :kafa:
Slažem se, ovako su utakmice na areni na samoj ivici regularnosti.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 dec 2023, 14:16

FighterBL je napisao/la:
20 dec 2023, 13:05
FighterBL je napisao/la:

Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobio :crazy: :cool:
Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.

FighterBL
Kontakt:

Post Postao/la FighterBL » 20 dec 2023, 14:22

20 dec 2023, 14:16
FighterBL je napisao/la:

Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.
Prepala se curica malena pa place i trazi ban,niko ti nije nista nicim izazvan slao nego bode oci kompleks koji smo ti nabili,vidis da sam nijemi posmatrac napisao sam 5 postova za jace od dve godine,dok si ti krezubi napisao preko 3k za godinu i po..Internet ratnice mani se piskaranja o Borcu u prazno i necu te dirati,cak evo dacu stoju donacije da ti popravimo bezu :tralala: :tralala:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 dec 2023, 14:27

FighterBL je napisao/la:
20 dec 2023, 14:22
20 dec 2023, 14:16
FighterBL je napisao/la:

Prepala se curica malena pa place i trazi ban,niko ti nije nista nicim izazvan slao nego bode oci kompleks koji smo ti nabili,vidis da sam nijemi posmatrac napisao sam 5 postova za jace od dve godine,dok si ti krezubi napisao preko 3k za godinu i po..Internet ratnice mani se piskaranja o Borcu u prazno i necu te dirati,cak evo dacu stoju donacije da ti popravimo bezu :tralala: :tralala:
Pisacu jos vise,to da sam se prepao nisi jos napisao nista evo 5 dana? To mangupa mozes glumiti ovako samo,nikako vise.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 dec 2023, 14:32

Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :

1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež

nek ste bar u nečem prvi , šta god to bilo, kad ne može tabela, posjeta, kup.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 20 dec 2023, 15:09

scholsey je napisao/la:
20 dec 2023, 13:01
Jbt svaki dan po vazdan iste dječije priče. Te sudije, te nešto broje, te cijene igrača, te transferi, te se šatro traže da se biju.. samo se vrte iste maloumne diskusije.

ti si ovdje uljez,tamam smo se vratili svakodnevnici poslije zadnjeg kola polusezone
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 20 dec 2023, 15:30

Okrece vas smog na agresivu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 20 dec 2023, 15:31

gdje nece, ovo je ozbiljan problem. Dok si u autu stipa te za nos..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 20 dec 2023, 15:32

donDondon je napisao/la:
20 dec 2023, 15:09
scholsey je napisao/la:
20 dec 2023, 13:01

ti si ovdje uljez,tamam smo se vratili svakodnevnici poslije zadnjeg kola polusezone
Ma samo udrite drug.

Haj vi što se zajebavate.. nego više mislim na ove degenerike koji su haman živote posvetili odbrani časti svojih klubova po forumu.
The saddest thing in life is wasted talent.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 dec 2023, 15:38

jurisicduska je napisao/la:
20 dec 2023, 14:32

1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež

Treggered
Deluzija je netačno, ali ukorenjeno verovanje koje se održava uprkos objektivnim dokazima u suprotno i uprkos kulturnim normama koje ne podržavaju ovo verovanje. Često je deo psihoza i paranoidnih ideacija, a osnovne vrste su deluzija veličine i proganjanja.
Izdrzi duskice :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 20 dec 2023, 15:39

KONTRASVIH je napisao/la:
20 dec 2023, 15:38
jurisicduska je napisao/la:
20 dec 2023, 14:32

1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež

Treggered
:urnebes:

Mahnita foruma.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 20 dec 2023, 15:41

Virtu4l je napisao/la:
20 dec 2023, 10:26
Da smo imali VAR od početka sezone, Sarajevo bi imalo 5-6 bodova manje.
Da smo imali VAR, zeljo bi se opet za opstanak borio.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal, Paromlinac i 5 gostiju.