Ja sam komentarisao sudjenje a po vasem obicaju odma ste dosli sa uvredama bez da sam ikoga uvrijedio. Vasi igraci nemaju 20 godina menagere pa nikog niste prodali? Ko je imao zaslugu za odlazak Mujakica u Tursku,Djokanovica,Kovacevica,Sahinovica,Sabanovica,Pidre,Cimirota itd itd Necemo se prije vracati na transfere Pandze,Handzica itdkillafrommanilla je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:33Nemas odgovor ni na jedno pitanje. Ko se okomio na tebe? Samo te pitam. Ne znas. Evo i EspiritoSanto te pitao da li je pogurao Velez crvenim da opasni Igman ne predje centar, a kad je mogao svirati penal (imas na yt) nije. Kako to objasnjavas?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:04Ono sto ste se okomili na mene kad sam spominjao sudjenje na vasoj tekmi,normalno prokomentarisao,pogledajte na youtube sta kaze Nedo Turkovic,cudno da sam ja to istim ocima kao on vidio,bukvalno identicno.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 dec 2023, 11:04
Znači, Kustošija treba da na TM vrijedi 10 mil. Prodaše Fayea u Barcelonu za 1.5mil, što je više nego ijedan bh. klub ikad (pričamo o fiksnom iznosu). Je li to logika, moj prijatelju neobrazovani
A Oreč došao iz Kustošije... Iz takvog kluba, koji na brzoj liniji sa Barcelonom i Laportom..
Isto kao sto je uloga Sarajeva minorna u transferu Dala. Varesanovic da je igrao u Zrinjskom, Borcu isto bi ga Hadis odveo i isto bi Mirza sredio transfer. Sarajevo nije ostvarilo nikakav rezultat na krilima Varesanovica, niti je on bio najbolji igrac lige. A ta agencija ima prste u Kustosiji:Isto vrijedi i za transfere Mujakica i Barbarica. Sarajevo kao klub ima minornu ulogu u ta tri transfera.Jedan od najpoznatijih domaćih agenata, Andy Bara, nedavno je postao važan faktor u hrvatskom trećeligašu NK Kustošiji.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vico Zeljković i Yasser Al Misehal dogovorili: Saudijska Arabija će ulagati u fudbal u BiH
Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.
Kako piše Srpskainfo ugovor bi značio da će iz Saudijske Arabije ulagati u fudbal u BiH. To prije svega znači da stiže pomoć i to u vidu finansiranja brojnih projekata i tu se prije svega misli na infrastrukturu.
Isti izvor navodi da detalji ugovora koji bi trebalo da bude potpisan ove sedmice još nisu poznati, a sve će biti mnogo jasnije kada se delegijacija FSBiH vrati iz Saudijske Arabije gdje će između ostalog u petak biti gosti i na meču finala klupskog Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti Manchester City i Fluminense.
Saradnju sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije (SAFF) nedavno je potpisao i FK Željezničar. Plavi sa Grbavice potpisali su sporazum sa programom Future Falcons, čime je formalno ozvaničena saradnja između kluba i razvojnog programa Fudbalskog saveza Saudijske Arabije.Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.
faktor
Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.
Kako piše Srpskainfo ugovor bi značio da će iz Saudijske Arabije ulagati u fudbal u BiH. To prije svega znači da stiže pomoć i to u vidu finansiranja brojnih projekata i tu se prije svega misli na infrastrukturu.
Isti izvor navodi da detalji ugovora koji bi trebalo da bude potpisan ove sedmice još nisu poznati, a sve će biti mnogo jasnije kada se delegijacija FSBiH vrati iz Saudijske Arabije gdje će između ostalog u petak biti gosti i na meču finala klupskog Svjetskog prvenstva u kojem će snage odmjeriti Manchester City i Fluminense.
Saradnju sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije (SAFF) nedavno je potpisao i FK Željezničar. Plavi sa Grbavice potpisali su sporazum sa programom Future Falcons, čime je formalno ozvaničena saradnja između kluba i razvojnog programa Fudbalskog saveza Saudijske Arabije.Ovo je navodno dogovor predsjednika dva saveza - Vice Zeljkovića i Yassera Al Misehala koji su se sastali u Saudijskoj Arabiji.
faktor
-
- Kontakt:
Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisuFighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:53Trazis kontakt pa bi sad da me banuju da ga kojim slucajem ne dobijesmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:50Hebem ti mamu i krsnu slavu hahah,evo to je taj sto pise pp,BL curica nicim izazvan haha imal ko od admina da ga banuje i gdje se prijavljuje ova spodoba iz sumske?![]()
…Metuzalemu jedan mani se Borca i prestani da prdis smrdino jedna
![]()
Jbt svaki dan po vazdan iste dječije priče. Te sudije, te nešto broje, te cijene igrača, te transferi, te se šatro traže da se biju.. samo se vrte iste maloumne diskusije.
Strašno kakav skup morona na temi.
Strašno kakav skup morona na temi.
The saddest thing in life is wasted talent.
Neće Željo iz ligeZukanovic je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:55Vico Zeljković i Yasser Al Misehal dogovorili: Saudijska Arabija će ulagati u fudbal u BiH
faktor

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:58Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisuFighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:53Trazis kontakt pa bi sad da me banuju da ga kojim slucajem ne dobijesmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:50
Hebem ti mamu i krsnu slavu hahah,evo to je taj sto pise pp,BL curica nicim izazvan haha imal ko od admina da ga banuje i gdje se prijavljuje ova spodoba iz sumske?![]()
…Metuzalemu jedan mani se Borca i prestani da prdis smrdino jedna
![]()

Zamisli imaš toliko slobodnog vremena da kmečiš o cijenama igrača 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Je li ovo onaj stari fighter uskrsnuo tj. vaskrsnuo?
Slažem se, ovako su utakmice na areni na samoj ivici regularnosti.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:05Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:58Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu![]()
![]()
Prepala se curica malena pa place i trazi ban,niko ti nije nista nicim izazvan slao nego bode oci kompleks koji smo ti nabili,vidis da sam nijemi posmatrac napisao sam 5 postova za jace od dve godine,dok si ti krezubi napisao preko 3k za godinu i po..Internet ratnice mani se piskaranja o Borcu u prazno i necu te dirati,cak evo dacu stoju donacije da ti popravimo bezumosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:16Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:05Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:58
Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pisacu jos vise,to da sam se prepao nisi jos napisao nista evo 5 dana? To mangupa mozes glumiti ovako samo,nikako vise.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:22Prepala se curica malena pa place i trazi ban,niko ti nije nista nicim izazvan slao nego bode oci kompleks koji smo ti nabili,vidis da sam nijemi posmatrac napisao sam 5 postova za jace od dve godine,dok si ti krezubi napisao preko 3k za godinu i po..Internet ratnice mani se piskaranja o Borcu u prazno i necu te dirati,cak evo dacu stoju donacije da ti popravimo bezumosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:16Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:05
Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobio![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
nek ste bar u nečem prvi , šta god to bilo, kad ne može tabela, posjeta, kup.
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
ti si ovdje uljez,tamam smo se vratili svakodnevnici poslije zadnjeg kola polusezone
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Okrece vas smog na agresivumosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:58Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gdje nece, ovo je ozbiljan problem. Dok si u autu stipa te za nos..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma samo udrite drug.
Haj vi što se zajebavate.. nego više mislim na ove degenerike koji su haman živote posvetili odbrani časti svojih klubova po forumu.
The saddest thing in life is wasted talent.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Treggeredjurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:32Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
Izdrzi duskiceDeluzija je netačno, ali ukorenjeno verovanje koje se održava uprkos objektivnim dokazima u suprotno i uprkos kulturnim normama koje ne podržavaju ovo verovanje. Često je deo psihoza i paranoidnih ideacija, a osnovne vrste su deluzija veličine i proganjanja.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:38Treggeredjurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:32Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež

Mahnita foruma.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Da smo imali VAR, zeljo bi se opet za opstanak borio.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: goGlobal, Paromlinac i 5 gostiju.