Ovo se znalo onog dana kad su se odlucili igrati zadnju ligubhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 15:39Evo Celik ide ka gasenju izgleda.. Kako zalosno, gradska uprava ne daje nikakvu pomoc, nova uprava daje kolektivan otkaz, veoma teska situacija..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
??Newgeneration1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:11https://fakto.ba/vijest/zakon-jednoumlj ... lbih/93105
Pitarski kriminal se nastavlja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Jesu l nas konacno optuzili za poplave 2014 da smo krivi ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zakarić produžio do kraja sezone 
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Samir Šišić idalje pjeniMortemHz je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:13??Newgeneration1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:11https://fakto.ba/vijest/zakon-jednoumlj ... lbih/93105
Pitarski kriminal se nastavlja![]()
koliko je Bajrama proslo Samire otkako niste titulu uzeli
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
A kad sam ja prije par godina ovdje pisao POSTAVLJAMO STANDARDE-NABIJAMO KOMPLEKSE, niste mi vjerovali 
Prezentacija nove generacije navijaca doprvakaNewgeneration1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:11https://fakto.ba/vijest/zakon-jednoumlj ... lbih/93105
Pitarski kriminal se nastavlja
Kemal Osmankovic iz doprvaka BiH u doprvaka Hrvatske. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
hrvatske zeljeznice nisu samo zeljeznice ves stil zivljenja i ponasanja. hrvatske zeljeznice su uvjek vazile za nesto sto povezuje hrvatske klubove sirom regiona. za mene je to sjesti u vlak sa hrvatskom lokomotivom i odvuci hrvatskom skretnicaru igraca koji nema mjesta u ekipi, a skretnicaru oteti mladog talenta i dovesti ga u prijestonicu svih hrvata.
I sta ima ljepse od toga?

Stalno se potenciraju neki pečati iz WW2 ili neke zastave
Cemu tolika mržnja navijaca Vijetnama prema hrvatskom narodu
Cemu tolika mržnja navijaca Vijetnama prema hrvatskom narodu
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Do juce samo bili četnici i šešeljevi podanici, sad smo hrvati koji štuju šahovnicu, sutra ce biti koldžini SDA zeleni termiti, prekosutra mađari ili ko vec i sve tako ukrug.
jbg to su te vaše nesigurnosti Tobe, nikako da se odlucite i usaglasite koga sažaljevate
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Bravo!let3 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:43Do juce samo bili četnici i šešeljevi podanici, sad smo hrvati koji štuju šahovnicu, sutra ce biti koldžini SDA zeleni termiti, prekosutra mađari ili ko vec i sve tako ukrug.
jbg to su te vaše nesigurnosti Tobe, nikako da se odlucite i usaglasite koga sažaljevate![]()
Uvjek sam ja govorio da si ti regularan lik i da tebi lutvo ne moze nametati misljenje. Lijepo je vidjeti da imas hrabrosti napisati istinu o vasem klubu. Nadam se da si svjestan da ce te sada napasti svih 8 ''navijaca'' zelje sa svojih 44 profila.
Podrska tebi i ostalima koji razmisljaju kao ti ali nemaju hrabrosti da to kazu.
Vazda smo bili multi-kulti klub, svih naroda, narodnosti, religija. Ja to gledam kao bogatstvo ! Ne vidim zašto bi me neko napadao zbog tih činjenicaTheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:50
Bravo!
Uvjek sam ja govorio da si ti regularan lik i da tebi lutvo ne moze nametati misljenje. Lijepo je vidjeti da imas hrabrosti napisati istinu o vasem klubu. Nadam se da si svjestan da ce te sada napasti svih 8 ''navijaca'' zelje sa svojih 44 profila.
Podrska tebi i ostalima koji razmisljaju kao ti ali nemaju hrabrosti da to kazu.
Kakav je ovaj Radnik trenutno, mogu li do boda protiv naseg doprvaka?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Nakon osmankovica, zeljo prodade i ramovica. Svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.