jel to pisac htjeo ispasti duhovit?Ziko je napisao/la:Evo saznajemo da su sudije ovog meča suspendirane jer Sarajevo ponovno nije pobijedilo.kuknjava
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Berberovic nas Lahm 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kaže @hilmo neka ljudi polako, ne treba euforiju dizati i stvarati pritisak na igrače. Ali jok neki kažu navijačima treba euforija, Meho je igrače "zaštitio" od toga.
Zbog porodičnih problema nisam imao priliku biti na utakmici pa o igri ne mogu, sačekat ću snimak.
Nikad ne očekujte previše, bolje se iznenaditi nego razočarati!!!
A pojedinci ovdje neka se stide svojih komentara.
Volim te Saraj`vo !!!
Zbog porodičnih problema nisam imao priliku biti na utakmici pa o igri ne mogu, sačekat ću snimak.
Nikad ne očekujte previše, bolje se iznenaditi nego razočarati!!!
A pojedinci ovdje neka se stide svojih komentara.
Volim te Saraj`vo !!!
Nema smisla svu krivicu svalit na Dzemu-Tourea al imao je danas tonu pogresnih dodavanja,kud je on spor,trom i otkud on na zadnjem veznom 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Forestt je napisao/la:Nema smisla svu krivicu svalit na Dzemu-Tourea al imao je danas tonu pogresnih dodavanja,kud je on spor,trom i otkud on na zadnjem veznom
jest svega mi jest
1946
upravo to! Alispahic,Velkoski,Duljevic i Cimirot su morali veceras biti starteri,rjec je o super kvalitetnim igracima,i ne vidim niti jedan razlog da ispred ovih igraca igraju limitirani Berberovic i pogotovo Okic,Bekic,Bilbija-realno ovoj cetvorci nije mjesto u jakom Sarajevu! Kodro se dobro kocka,nemamo uigranu ekipu,startnih 11 igraca,ignorisu se kvaliteti Cimirota,Duljevica,Velkovskog,Alispahica,hm....previse hrabro od Mehe,a rezultat toga je totalni fijasko u dvomecu protiv Borca na Kosevu! previse ipak podcjenjujemo ovu nasu ligu i ekipe s kojima igramo.... u prilog tome idu nekakve ludjacke rotacije,cesto se desi da nam je klupa jaca od prvih 11,sto definitivno ne vodi nicemu....Bosniacum Lilium je napisao/la:Alispahić mora biti ispred Bilbije. A Velkoski ispred Okica.
Marko i Delac nas cak spasili i poraza...
jos jednom kapa dole za Kalasija,Delaca,Marka,Benku,Puzigacu,Tatka.. uz njih uigrati gore spomenutu cetvorku i eto nam ekipe koja ce osvojiti bodove... sve ce to doci na svoje aBd,ali definitivno se trebamo uozbiljiti!
- Evolution87
- Kontakt:
-------------delac-------------
ak----tatko----marko---puzi
------mesa----cimi-----------
dulja--------milos--------krle
------------benkara-----------
jednostavno, najjaca moguca postova koju mozemo izvesti. Jedino mi je Ahmo suhveli, mozda i Baric prije njega. AK je solidan u defanzivi, ali je prema naprijed uzasan. Misaona imenica mu je proci igraca.
jednostavno, najjaca moguca postova koju mozemo izvesti. Jedino mi je Ahmo suhveli, mozda i Baric prije njega. AK je solidan u defanzivi, ali je prema naprijed uzasan. Misaona imenica mu je proci igraca.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trebaju da igraju najbolji igraci na svakoj poziciji...
I problem rjesen
A sjetih se da je ovde neko napisao da nam Borac nece primirisati u ove 3 utakmice
a bgmi ispade bas suprotno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I problem rjesen
A sjetih se da je ovde neko napisao da nam Borac nece primirisati u ove 3 utakmice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne seri !Head je napisao/la:Igraci i ne trebaju ici pred sjever, koji ce qrac tamo, ne placa ih sjever nego klub. Puno su sebi zapravo uzeli navijaci, kad je trebalo kesirati za uloge nigdje nikog.
Das Ist Walter
facepalm za oba postaElCartel11 je napisao/la:jel to pisac htjeo ispasti duhovit?Ziko je napisao/la:Evo saznajemo da su sudije ovog meča suspendirane jer Sarajevo ponovno nije pobijedilo.kuknjava
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Nekako bih vise uz Cimija volio vidjeti Rustemovica dok Alispahic ne dode u jednu zavidnu fizicku formu , jer se vidi da zna ali ga to koci.Baric i Kallasi su tu negdje ovaj ima bolji centarsut i vise je u napadu , dok ovaj je drugi bolji u defanzivi i mnogo srcaniji. U zavisnosti od protivnika i igraca koji ce napadati preko te strane , rotirati obojicuEvolution87 je napisao/la:-------------delac-------------
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
momirpeh je napisao/la:Najveća Kodrina greška je forsiranje starog,tromog i lošeg Berberovića na zadnjem veznom ispred mladog,snažnog,potentnog i mnogo kvalitetnijeg Rustemovića.
Alispahić je neuporedivo bolji igrač od Stojčeva i Bilbije.
Najboljih 11-Delač Kalasi Puzigaća Mihojević Tatomirović Rustemović Duljević Cimirot Benko Alispahić Velkoski
Spori smo,bezidejni....Kodro ili da motivira i posložni ekipu ili nek' prepusti nekom ko će to biti u stanju.
Ništa nije gotovo,imamo najbolje pojedince u ligi i najbolje navijače.
Sjever 10+
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 14 mar 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo, ali nemojte se braniti. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Samo ti stavljaj Barica pa da nas opet kosta bodova.Kallasijeva prednost je ta sto je stabilan igrac,definicija desnog beka za Dzemu i Barica,Sto se tice igre prema naprijed,koliko je danas puta napad isao po njegovoj straniEvolution87 je napisao/la:-------------delac-------------
MIHOJEVIĆU KLANJAM TI SE

Hajde ba ne pametujte da dolazite na Istok ili sjever 30 godina i vi bi pogubili živce nakon ovog večeras .Dobro ovaj mali počeo najbolje sve do sad ali igra je katastrofa i psovanje igrača i ponašanje fuj .Istok 100% u pravu za ono PIĆKE nisu bolje zaslužili osim Kallasi i Mihojević jadi moji koja dva su nam bila najbolji 
Sarajevo ljubavi moja!
Samo sta kazu oni sto su pricali o kladionici, namjestilo Sarajevo u srijedu u subotu uzima glat 2-3 gola razlike. 
1946
Evolution87 je napisao/la:-------------delac-------------
Puhalo bi nam na sve strane ako ne bi bio Kalasi,jer je i Puzigaća agresivan,ide naprijed.Rustemović treba igrat zadnjeg veznog a Kalasi beka.Stojčev klupa.Ne može odbrana ostat samo na Tatomiroviću i Mihojeviću,na dva igrača.
Rustemović u kombinaciji sa Bilbijom mnogo bolja opcija nego ijedan vezni koje imamo (Cimirot,Radovac,Stojčev,Alispahić) a kako ste se svi Krste brzo odrekli zato nas Bog i kažnjava i treba kad smo takvi.momirpeh je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:-------------delac-------------
Puhalo bi nam na sve strane ako ne bi bio Kalasi,jer je i Puzigaća agresivan,ide naprijed.Rustemović treba igrat zadnjeg veznog a Kalasi beka.Stojčev klupa.Ne može odbrana ostat samo na Tatomiroviću i Mihojeviću,na dva igrača.
Sarajevo ljubavi moja!