FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 08 feb 2013, 17:38

---naravno ako naletis na nekoga ko je sentimentalno vezan za takav sal dobices onaj cudni oslijeh(jesi dobar?

Dobar si savjet i obrazloženje dao liku. BIG lajk za komentar! Identicna stvar mi se desila protiv Maccabija i identican osmjeh je dobio kao odgovor. :mrgreen: Shega mi, posto si to rekao isto kao da si bio tamo. :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2013, 17:45

je li ovaj šal bio i u plavo-bijeloj kombinaciji ? (plava kao primarna boja, ne kao ovdje)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 08 feb 2013, 17:46

anonimni je napisao/la:je li ovaj šal bio i u plavo-bijeloj kombinaciji ? (plava kao primarna boja, ne kao ovdje)
Samo ova varijanta!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

zeljoFTW
Kontakt:

Post Postao/la zeljoFTW » 08 feb 2013, 17:48

Mozda ti se cinilo zbog nalicja :D

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 feb 2013, 17:52

Anonimac je napisao/la:---naravno ako naletis na nekoga ko je sentimentalno vezan za takav sal dobices onaj cudni oslijeh(jesi dobar?

Dobar si savjet i obrazloženje dao liku. BIG lajk za komentar! Identicna stvar mi se desila protiv Maccabija i identican osmjeh je dobio kao odgovor. :mrgreen: Shega mi, posto si to rekao isto kao da si bio tamo. :lol:
pa sta ces, cuj... :lol: n

al ima ljudi koji su taj sal dobili na milion nacina, nekom smeta u ormaru, nekom skuplja prasinu, neko vise voli ove sto nista na njima ne pise... ko da su kupljeni u NewYorkeru, ima nas svakakvih.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2013, 17:53

Anonimac je napisao/la:
anonimni je napisao/la:je li ovaj šal bio i u plavo-bijeloj kombinaciji ? (plava kao primarna boja, ne kao ovdje)
Samo ova varijanta!
eh hvala :mrgreen:
zeljoFTW je napisao/la:Mozda ti se cinilo zbog nalicja :D
moguće :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 08 feb 2013, 17:58

Evo i da vam dam informaciju, jbg nemam puno životnih želja ali jedna je ostvariva. Ta jedna od mojih životnih želja je da doživim da se napravi Grbavica pa onda mogu i umrijeti :roll:

Prije nekoliko dana je završena projekcija Grbavice u 3D-u, ali nisam je još vidio jer mi jaran koji radi na tome ne želi poslati pošto kako on kaže, mora je prvo načelnik vidjeti., vjerovatno džoKol! Pokazat će mi je na laptopu kada se vidimo na kafi. Na jug će se ulaziti sa tranzita! Inače. lik koji radi na tome je Pitar :D

Ne smijem vam puno o tome govoriti jer ovi bi mogli objaviti, pa onda ode sve u pm.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 feb 2013, 18:03

Anonimac je napisao/la:Evo i da vam dam informaciju, jbg nemam puno životnih želja ali jedna je ostvariva. Ta jedna od mojih životnih želja je da doživim da se napravi Grbavica pa onda mogu i umrijeti :roll:

Prije nekoliko dana je završena projekcija Grbavice u 3D-u, ali nisam je još vidio jer mi jaran koji radi na tome ne želi poslati pošto kako on kaže, mora je prvo načelnik vidjeti., vjerovatno džoKol! Pokazat će mi je na laptopu kada se vidimo na kafi. Na jug će se ulaziti sa tranzita! Inače. lik koji radi na tome je Pitar :D

Ne smijem vam puno o tome govoriti jer ovi bi mogli objaviti, pa onda ode sve u pm.
ja necu da budem anonimaC, ja hocu da budem pilooooooooooooot
evo srce mi zaigra odmah, a ta projekcija 3D znas li neke sitne detalje sto su zanimljivi kao taj ulaz sa tranzita i sl.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 08 feb 2013, 18:11

tu i tamo je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Evo i da vam dam informaciju, jbg nemam puno životnih želja ali jedna je ostvariva. Ta jedna od mojih životnih želja je da doživim da se napravi Grbavica pa onda mogu i umrijeti :roll:

ja necu da budem anonimaC, ja hocu da budem pilooooooooooooot
evo srce mi zaigra odmah, a ta projekcija 3D znas li neke sitne detalje sto su zanimljivi kao taj ulaz sa tranzita i sl.
Nisam ga puno pitao, a mogu saznati, ali uskoro će to objaviti pa će svi vidjeti. Većina se vidi na skicama onog idejnog projekta, to je ustvari nastavak toga.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 08 feb 2013, 18:16

PL BiH -1 je napisao/la:@ HzSM

Samo se ti papak kurci. Naljutice te nas kao i tuzlaci pa cemo u zadnjem kolu dati bodove Sirokom a vi ce te ostati bez Evrope. Ja da sam na vasem a pogotov na tvome mijestu jer vidim da te kompleks trese ja bih bio veoma fin prema ekipi i navijacima koji bi mogli da odluce sudbinu divova 8-)

Za Zebu ako znas je Amar bio odlucio da ne dobije nista ali mu nece vise igrati. Splitu se svidio igrac ponudio 50.000 da su ponudili i 10.000 dobili bi Zebu. Znaci Zeba je dobio sut kartu iz Zelje jer je poceo da glumi nesto poput Vladavica, Salcinovica itd. Nema kurcenja kod Amara pa da je 3 puta najbolji igrac lige takav Amaru ne treba. Samo sto je Amar ostao gospodin pa ga nije htio javno pred navijacima sikanirati da ga navijaci ne bi uzeli na zub.

A dan prije nego mu je receno da se na njega vise ne racuna on se izvinjavao Amaru i govorio kako Zeli ostati jer je vec nacuo da mu je noga. Eh kad Zeljo moze za igraca na kojeg ne racuna dobiti 50.000 a za Viscu kojije losiji od Zebe 450.000 onda ti je sve jasno.

Uostalom uporedi dva budzeta jer titule ti je tesko porediti.

Vi ste divovi a vise Celik titula ima od vas :lol:
Kleli ste se u njega,a sad ga pljujete. :lol:

Sto se tice pustanja utakmica to za vas nije nista strano,uvijek ste imali taj supacki mentalitet.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 feb 2013, 18:23

Pazi rijecnik mogao bi i bez Evrope ostati. Zeba ce vazda biti nas car i legenda ali nece ni on i niko drugi ikad biti veci od Amara.

Kad predjete Celik u titulama onda se mozes ponovo meni obratiti. Titule sampiona svemira se ne racunaju :lol:

Do tada gledaj nam u auspuh.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 feb 2013, 18:23

@HzSM - Majstore, znas sta je meni najgore kod ovog naseg naroda. Kada nekome od nasih treba za nesto, automatski su svi velike patriote, tako sudeci po razmisljaju koje ti imas kao vecina Tuzlaka dode se do zakljucka da smo mi najveci ati-patrioti. Dajte ljudi malo realnost, pa nece Zeljo preko svog interesa ici, da vamo kod nekih u ocina ne bih ispao anti-patriota. ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 feb 2013, 18:26

HzSM je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:@ HzSM

Samo se ti papak kurci. Naljutice te nas kao i tuzlaci pa cemo u zadnjem kolu dati bodove Sirokom a vi ce te ostati bez Evrope. Ja da sam na vasem a pogotov na tvome mijestu jer vidim da te kompleks trese ja bih bio veoma fin prema ekipi i navijacima koji bi mogli da odluce sudbinu divova 8-)

Za Zebu ako znas je Amar bio odlucio da ne dobije nista ali mu nece vise igrati. Splitu se svidio igrac ponudio 50.000 da su ponudili i 10.000 dobili bi Zebu. Znaci Zeba je dobio sut kartu iz Zelje jer je poceo da glumi nesto poput Vladavica, Salcinovica itd. Nema kurcenja kod Amara pa da je 3 puta najbolji igrac lige takav Amaru ne treba. Samo sto je Amar ostao gospodin pa ga nije htio javno pred navijacima sikanirati da ga navijaci ne bi uzeli na zub.

A dan prije nego mu je receno da se na njega vise ne racuna on se izvinjavao Amaru i govorio kako Zeli ostati jer je vec nacuo da mu je noga. Eh kad Zeljo moze za igraca na kojeg ne racuna dobiti 50.000 a za Viscu kojije losiji od Zebe 450.000 onda ti je sve jasno.

Uostalom uporedi dva budzeta jer titule ti je tesko porediti.

Vi ste divovi a vise Celik titula ima od vas :lol:
Kleli ste se u njega,a sad ga pljujete. :lol:

Sto se tice pustanja utakmica to za vas nije nista strano,uvijek ste imali taj supacki mentalitet.
Nosikiriki, dovest cemo mi vas opet do virsli :twisted:
NO PYRO NO PARTY

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 08 feb 2013, 18:28

Anonimac je napisao/la:
Edvin_manijak je napisao/la:KUPUJEM ŠAL SA SLIKE!

slika
Pošto vidim da na skoro svim forumima tražiš ovaj šal, moram ti reći da ga ne tražiš džaba ako nisi spreman izletiti neke velike pare. Buraz, cijena ovog šala se kreće od 100 - 150 KM! Na Malti je jedan prodat za 130 KM. Uz to, malo ih je, i oni koji ga imaju nemaju namjeru da ga prodaju do groba (kao ja recimo), prije ćemo ga pokloniti nekom ko nam je drag nego ga prodati. Vidim da si vođen oglasom sa Pika, reci cu ti i to, to se jednom desi i više nikad, taj oglas nije trajao ni sat vremena. Ne znam zašto ga je čovjek prodavao 25 KM, možda su mu trebale pare ili nije bio svjestan koliko vrijedi. Prije će biti ovo drugo, ja sam bio iznenađen cijenom i mislio sam da je neka zajebancija. Mogao sam ga kupiti i iste sekunde prodati za duplo, ili sacekati malo i prodati ga za 100 KM ali nisam. Nazvao sam jarana koji bi za njega dao i 100 KM (licno je meni nudio) i rekao mu za oglas. Odmah ga je nazvao, lik mu ga je prodao za 20 KM (vjerovao ili ne). Tako da ti kažem, nemoj ga tražiti ako misliš da ćeš ga moći naći po toj cijeni.
Nećeš vjerovat da mi je baš taj šal sa pika promak'o za sekundu :cry:

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 08 feb 2013, 18:43

Edvin_manijak je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:

slika
Pošto vidim da na skoro svim forumima tražiš ovaj šal, moram ti reći da ga ne tražiš džaba ako nisi spreman izletiti neke velike pare. Buraz, cijena ovog šala se kreće od 100 - 150 KM! Na Malti je jedan prodat za 130 KM. Uz to, malo ih je, i oni koji ga imaju nemaju namjeru da ga prodaju do groba (kao ja recimo), prije ćemo ga pokloniti nekom ko nam je drag nego ga prodati. Vidim da si vođen oglasom sa Pika, reci cu ti i to, to se jednom desi i više nikad, taj oglas nije trajao ni sat vremena. Ne znam zašto ga je čovjek prodavao 25 KM, možda su mu trebale pare ili nije bio svjestan koliko vrijedi. Prije će biti ovo drugo, ja sam bio iznenađen cijenom i mislio sam da je neka zajebancija. Mogao sam ga kupiti i iste sekunde prodati za duplo, ili sacekati malo i prodati ga za 100 KM ali nisam. Nazvao sam jarana koji bi za njega dao i 100 KM (licno je meni nudio) i rekao mu za oglas. Odmah ga je nazvao, lik mu ga je prodao za 20 KM (vjerovao ili ne). Tako da ti kažem, nemoj ga tražiti ako misliš da ćeš ga moći naći po toj cijeni.
Vjerujem ti, ja sam kriv što ti je promakao :mrgreen: Da kojim slučajem ovaj jaran nije htio da ga kupi imao sam namjeru da objavim oglas na svim stranicama. Jednostavno nisi imao srecće. :D Sve u svemu, drago mi je da je ostao među nama (što se kaže) i da nije završio negdje drugdje kao npr. zapaljen na komšijskom sjeveru od strane nekog primitivca!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 08 feb 2013, 18:52

Anonimac je napisao/la:

slika
Samo da ovo potvrdim, ponosni sam vlasnik ovog sala, i prije dvije godine mi je jedan momak na jugu davao 300 KM da mu ga prodamm poslije utakmice ali sam hladnokrvno odbio, tesko da ces naci da ti neko proda ovaj sal ali opet kazem sve je moguce, ja sam tada odbio 300 maraka i ne bih ga prodao ni za koje pare

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 08 feb 2013, 18:54

Edvin_manijak je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:

slika

Vjerujem ti, ja sam kriv što ti je promakao :mrgreen: Da kojim slučajem ovaj jaran nije htio da ga kupi imao sam namjeru da objavim oglas na svim stranicama. Jednostavno nisi imao srecće. :D Sve u svemu, drago mi je da je ostao među nama (što se kaže) i da nije završio negdje drugdje kao npr. zapaljen na komšijskom sjeveru od strane nekog primitivca!

Ma tu sam fulio šansu života, sumnjam da će se se više ikad pojaviti budala da ga proda za tako male pare... :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2013, 19:11

Jbo ja kevu ako izmedju ostalog nemam i ovaj Zeljin sal,moram proveriti.Koja je ovo godina otprilike ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 08 feb 2013, 19:12

Devil je napisao/la:Jbo ja kevu ako izmedju ostalog nemam i ovaj Zeljin sal,moram proveriti.Koja je ovo godina otprilike ? :?
1998 šampionska :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 08 feb 2013, 19:17

evo Devila, prodace ti on za 25 Evrica :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, itatabisine, perodeformero i 16 gostiju.