Koga je zeljo izvukao u Kupu BiH ?Virtu4l je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:25Kako mi je ovo promaklo.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 dec 2023, 07:35
Uostalom, covjek je oslobodjen poreza u Americi zato sto ulaze u FKS.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 dec 2023, 07:35Uostalom, covjek je oslobodjen poreza u Americi zato sto ulaze u FKS.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vidiš koliko si neinteligentan.
Velež je prognoza i može biti tačna ili netačna, a to najbolje dokazuje koliko si nemoćan kad je to jedino što možeš potegnuti.
Oliveira?
Šta kaže, napisao da Oliveira ide.

Fakat mi je više dosadilo šamarati tebe, Aneksa i kompaniju. Nije više ni gušt.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Metalleghe, Olimpik, Zvijezda...nastavi niz...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
tebe je covjek cekao na skenderiji nisi smio da se pojavis i ti nekog samarasVirtu4l je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:24Vidiš koliko si neinteligentan.
Velež je prognoza i može biti tačna ili netačna, a to najbolje dokazuje koliko si nemoćan kad je to jedino što možeš potegnuti.
Oliveira?
Fakat mi je više dosadilo šamarati tebe, Aneksa i kompaniju. Nije više ni gušt.

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
To dovoljno govori koliko lik obraza nema, jbt svako bi se oprostio od foruma nakon one blamazedonDondon je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:48tebe je covjek cekao na skenderiji nisi smio da se pojavis i ti nekog samarasVirtu4l je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:24Vidiš koliko si neinteligentan.
Oliveira?
Fakat mi je više dosadilo šamarati tebe, Aneksa i kompaniju. Nije više ni gušt.![]()
- TurkishAirlines
Mozes li mi ti reci, koga je zeljo izvukao u Kupu BIH?KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:23TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 dec 2023, 07:35Uostalom, covjek je oslobodjen poreza u Americi zato sto ulaze u FKS.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Aco Kosoric pametnije rezonuje od 90% Zeljkanovih navijaca. Da ste pametni slusali bi covjeka.

Fudbaler Željezničara Aleksandar Kosorić obznanio je da više neće igrati za Željezničar i da je protiv Veleža upisao posljednji nastup na Grbavici.
Kosorić je istakao da mu je vrhunac karijere bio kada je obukao reprezentativni dres.
“Svaki igrač kada kreće svoju karijeru, ima svoje neke ciljeve, tako je svakako vrhunac karijere kada obučete dres svog naroda i imate čast da nosite dres reprezentacije, te da predstavljate u svijetu dres svog naroda. Mogu da budem ponosan na sve to.”, rekao je Kosorić.
Željo je poslije 18. kola u borbi za opstanak, a Kosorić je istakao koliko se teško bilo oprostiti u ovim lošim momentima.
“Željo ove sezone igra ispod svakog renomea kluba, naše igre su bile katastrofalne čitavu sezonu. Jedina svijetla tačka su bile naše igre u Evropi i prvo kolo protiv Borca. Za Želju je sada dobro što je pauza, treba ozbiljno razmisliti kako dalje i napraviti rezove kako u ekipi, tako i u svim ostalim segmentima kluba.”
Kosorić kaže da je saradnja sa Saudijcima enigma, te da ima više povjerenja u domaće trenere.
“Moje iskreno mišljenje je da uvijek imam više povjerenja u domaće trenere, trenere koji poznaju ovu ligu, jer mi smo nekako specifični, sistem je specifičan i liga sama po sebi je jako teška. Tim ljudima će trebati vremena da se adaptiraju, a da li mi imamo vremena to je pitanje za neke druge ljude.”
Potom se osvrnuo na dosadašnje iskustvo sa trenutnim trenerom Željezničara, Abdulhakeemom Al-Tuwaijrijem.
“Sarađivao sam zadnjih mjesec dana, mogu da kažem sve najbolje o njemu. On želi da napreduje, prati trendove evropskog fudbala i zasigurno da će njemu trebati neko iskustvo da bi on pokazao sav svoj kvalitet. Trenutno mislim da je Željo ogroman zalogaj za sticanje iskustva i da nije situacija ta da bi imali prostora da nekoga istrpimo. Mislim da će trebati dobro da analizira svoj rad u proteklih mjesec dana i da se dobro spremi za nastavak sezone.”
Da li smatra da je neodgovorno dovesti nekoga bez iskustva u klub kakav je Željo na osnovu dosadašnjeg iskustva sa novim trenerom, te da li on može osjetiti duh i mentalitet kluba Kosorić kaže:
“Ja sam mišljenja da Željo mora dovoditi provjerene ljude, ljude koji znaju šta je filozofija Želje i kako se ponašati prema dresu i grbu tog kluba. Ovo što sam do sada imao iskustva sa njim mogu reći da je on osjetio neke stvari, ali mislim da suštinu svega jako teško može, jer je čovjek iz druge kulture, teško je razumiti nas balkance, bit će jako izazovno.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahaha bože sačuvajmontolivo18 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 13:42Pojedini "navijači" Sarajeva već su u fazonu "j*b* vas Sloboda", "proći ćemo lagano", "kakva Sloboda", "proći ćemo Slobodu u 3 sastavu", itd. Misle ljudi da su nedodirljivi. Najgore je kad umisliš sebi tako nešto da si najjači, a onda dođe jedna Sloga ili Zvijezda i mlate te sa 3 ili 4 gola.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U pravu su Tuzlaci, nema potrebe da se plaše ovakvog Sarajeva, još jedno razočaranje od ekipe,ni M(i)rvu nisu kao ekipa napredovali u odnosu na prošlu sezonu.
-
- Kontakt:
Borac uzima prvenstvo Velez kup a Zeljkan ispada iz lige 
Mozda bi najbolje bilo da se treca utakmica odigra na stadionu ex stocna pijaca
Da ih za kraj ispisamo na terenu i navijacki kao zadnjih par puta
Mozda bi najbolje bilo da se treca utakmica odigra na stadionu ex stocna pijaca

Da ih za kraj ispisamo na terenu i navijacki kao zadnjih par puta

-
- Kontakt:
Ako im Aco Kosoric mora otvarati oci onda neka se ubijuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 dec 2023, 15:07Aco Kosoric pametnije rezonuje od 90% Zeljkanovih navijaca. Da ste pametni slusali bi covjeka.![]()
Fudbaler Željezničara Aleksandar Kosorić obznanio je da više neće igrati za Željezničar i da je protiv Veleža upisao posljednji nastup na Grbavici.
Kosorić je istakao da mu je vrhunac karijere bio kada je obukao reprezentativni dres.
“Svaki igrač kada kreće svoju karijeru, ima svoje neke ciljeve, tako je svakako vrhunac karijere kada obučete dres svog naroda i imate čast da nosite dres reprezentacije, te da predstavljate u svijetu dres svog naroda. Mogu da budem ponosan na sve to.”, rekao je Kosorić.
Željo je poslije 18. kola u borbi za opstanak, a Kosorić je istakao koliko se teško bilo oprostiti u ovim lošim momentima.
“Željo ove sezone igra ispod svakog renomea kluba, naše igre su bile katastrofalne čitavu sezonu. Jedina svijetla tačka su bile naše igre u Evropi i prvo kolo protiv Borca. Za Želju je sada dobro što je pauza, treba ozbiljno razmisliti kako dalje i napraviti rezove kako u ekipi, tako i u svim ostalim segmentima kluba.”
Kosorić kaže da je saradnja sa Saudijcima enigma, te da ima više povjerenja u domaće trenere.
“Moje iskreno mišljenje je da uvijek imam više povjerenja u domaće trenere, trenere koji poznaju ovu ligu, jer mi smo nekako specifični, sistem je specifičan i liga sama po sebi je jako teška. Tim ljudima će trebati vremena da se adaptiraju, a da li mi imamo vremena to je pitanje za neke druge ljude.”
Potom se osvrnuo na dosadašnje iskustvo sa trenutnim trenerom Željezničara, Abdulhakeemom Al-Tuwaijrijem.
“Sarađivao sam zadnjih mjesec dana, mogu da kažem sve najbolje o njemu. On želi da napreduje, prati trendove evropskog fudbala i zasigurno da će njemu trebati neko iskustvo da bi on pokazao sav svoj kvalitet. Trenutno mislim da je Željo ogroman zalogaj za sticanje iskustva i da nije situacija ta da bi imali prostora da nekoga istrpimo. Mislim da će trebati dobro da analizira svoj rad u proteklih mjesec dana i da se dobro spremi za nastavak sezone.”
Da li smatra da je neodgovorno dovesti nekoga bez iskustva u klub kakav je Željo na osnovu dosadašnjeg iskustva sa novim trenerom, te da li on može osjetiti duh i mentalitet kluba Kosorić kaže:
“Ja sam mišljenja da Željo mora dovoditi provjerene ljude, ljude koji znaju šta je filozofija Želje i kako se ponašati prema dresu i grbu tog kluba. Ovo što sam do sada imao iskustva sa njim mogu reći da je on osjetio neke stvari, ali mislim da suštinu svega jako teško može, jer je čovjek iz druge kulture, teško je razumiti nas balkance, bit će jako izazovno.”
-
- Kontakt:
Ja još uvijek gledam ovaj Stream nisu još Želju izvukli, zna li se šta hoće li ih uopšte izvlačiti ?
Još jedno pitanje ? Hoće li i treći put u 20 dana otpustiti Rustemovića ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2023, 15:38Ja još uvijek gledam ovaj Stream nisu još Želju izvukli, zna li se šta hoće li ih uopšte izvlačiti ?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Nije smiješno19vendetta87 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 15:45jurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2023, 15:38Ja još uvijek gledam ovaj Stream nisu još Želju izvukli, zna li se šta hoće li ih uopšte izvlačiti ?
Još jedno pitanje ? Hoće li i treći put u 20 dana otpustiti Rustemovića ?![]()
![]()
![]()

Što otpustiste frajera 2 puta u 20 dana ?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Samo da znate MIrva ima poticaj od americke vlade sto ulaze u Sarajevo
Znaci vise nisu bosansko Dinamo , sada su bosansko Domzale
Ibricic i Rozman mogu talasati pitare sve dok su ispred Zelje , nema veze da su na osomom mjestu samo neka nije ljoZe ispred 

-
- Kontakt:
2013/14 ispredTMmanija2012 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 15:51Samo da znate MIrva ima poticaj od americke vlade sto ulaze u SarajevoZnaci vise nisu bosansko Dinamo , sada su bosansko Domzale
Ibricic i Rozman mogu talasati pitare sve dok su ispred Zelje , nema veze da su na osomom mjestu samo neka nije ljoZe ispred
![]()
2014/15 ispred TITULA
2015/16 ispred
2016/17 nismo ispred
2017/18 nismo ispred
2018/19 ispred TITULA
2019/20 ispred TITULA
2020/21 ispred
2021/22 ispred
2022/23 nismo ispred
2023/24 debelo ispred
Znači omjer tog ispred nismo ispred je 7:3 u posljednjih 10 godina možemo komonto reć 8:3 jer vam bježimo 14 bodova

Omjer u titulama je 3:0 treba napomenut da smo osvojili i 3 kupa pa je omjer 6:1 ukupan

Da ti dam još jedan za tebe frapantan podatak ali istinit :
Vaši plasmani po sezonama a u produžetku naši :
2013/14 4.mjesto vi mi 3.
2014/15 2.mjesto vi mi 1.
2015/16 5.mjesto vi mi 4.
2016/17 2.mjesto vi mi 3.
2017/18 2. mjesto vi mi 3.
2018/19 4. mjesto vi mi 1.
2019/20 2. mjesto vi mi 1.
2020/21 7.mjesto vi mi 2.
2021/22 6.mjesto vi mi 4.
2022/23 3.mjesto vi mi 4.
2023/24 ovu sezonu neću ni govorit sramota me stavit da ste 10.
Ovdje što imaš manji zbir bolji si naš zbir je : 26 a vaš zbir je 37

mi smo uvijek u top 4 a vama je normala i 5. i 6. i 7. a ove godine ste pomjerili granicu na 10. 11. vidjet ćemo
Dogodine možda i bude 1. pretpostavljam da ćete to brojati ko trofej.
Ovo ti sve pišem da znaš da mi sa osmim mjestom nemamo nikakve veze, nit ima veze koji ste vi, vi svakako niste konkurenti, klub koji nije 10 + godina osvojio ligu nama nije konkurent. I ako je omjer u trofejima 6:1 u tih 10 godina onda jasno govori o razlici.
Tako da opusti se uživaj.
Govoriš o našem treneru a vi ste platili svom treneru da ode 50 karti kojeg ste podržavali i htjeli i izabrali a "džaba" vam nametnuli trenera kojeg ni nećete. To je džaba samo u vašim glavama.
Čuj imaš trenera kojeg si izabrao platiš mu 50 karti da ode da bi dobio džaba trenera pola godine kojeg ni nećeš. Odličan poslovni potez, svaki vam takav bio.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 dec 2023, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Beduini, tisina.TMmanija2012 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 15:51Samo da znate MIrva ima poticaj od americke vlade sto ulaze u SarajevoZnaci vise nisu bosansko Dinamo , sada su bosansko Domzale
![]()
- FKS -
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Navodno, trener Hakeem Al-Tuwaijri i njegovi pomoćnici bacili su oko na Esmira Hasukića, strijelca pobjedonosnog gola protiv Plavih, te Nihada Šeru koji je odigrao odlično protiv Želje, ali i kolo ranije protiv Sarajeva. Zanimljivo, Hasukić je bio strijelac za GOŠK i u prvoj utakmici protiv Plavih na Grbavici.
S obzirom na to da obojica imaju ugovore sa timom iz Gabele, Željo bi trebao platiti i određeno obeštećenje.
Hasukić ima 21 godinu i igra na poziciji napadača, a Šero (25) je krilni napadač. U slučaju njihovog dolaska u Želju, Grbavicu bi napustili Sulejman Krpić ili Dženan Haračić.
Evo para i odmah idu 2 igraca od Husarica.
S obzirom na to da obojica imaju ugovore sa timom iz Gabele, Željo bi trebao platiti i određeno obeštećenje.
Hasukić ima 21 godinu i igra na poziciji napadača, a Šero (25) je krilni napadač. U slučaju njihovog dolaska u Želju, Grbavicu bi napustili Sulejman Krpić ili Dženan Haračić.
Evo para i odmah idu 2 igraca od Husarica.