Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja se baš pitam što tebe nema a ti se sakrio od maseZahaKING je napisao/la:tufiče vazda si znaoimal fate na xxx
adblock plus rješava problemeSterlingYNWA je napisao/la:Ljudi kako iskljuciti ove reklame , iskacu mi nasvakoj mogucoj stranici ? http://prntscr.com/3j54i2" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ti ne biPapastathopoulos je napisao/la:
Pa **** ti
Pretjeruje sto jest jest... ja bi to radio danimaPapastathopoulos je napisao/la:ova slika na fb (neki lazni profil) :
I ispod komentar jednog covjeka od min. 55 godina :
"Satima bih klecao i sisao ti izmedju nogu socnu i vrelu smokvicu"
Pa **** ti
Ne volim smokvehodža je napisao/la:Eto ti ne biPapastathopoulos je napisao/la:
Pa **** ti
hehe, fakat na facebooku imam neke iole ozbiljnije raje, kad mi dodje obavijest da su lajkali nesto tipa : Pogledajte kako Severina šamara Senada Hadzifeejzovića, tačno se samo nasmijem.ZahaKING je napisao/la:kakav moraš lobotomac biti da te zanima nešto tipa "cecina sisa"![]()
zdravom razumu
a boga ti tvog što je to toliko "gore" ako se one slikaju na svoju ruku? Zašto vam to smeta?Elegant je napisao/la:Komentari su pokazivanje nekulture i kucnog odgoja, a gora je stvar sto se ove cure slikaju jos malo pa gole.
Nedavno kad je bila ona grupa "drolje" svi su digli frku samo radi tog imena a niko se nije nasao da kaze "zasto se te cure slikaju u takvim pozama i kako su obucene", a onda opet ima grupa "ljepotice" gdje su te iste slike cura pa se niko ne budni i ne dize frku.
Pa baš radi toga. Odrastaće u okolini u kojoj će misliti da je to normalno i navići se na taj način života. Biće pitanja tipa: kad može ona što ne mogu ja i sl. Nema više ni gram morala, ali neka svak' čuva svoju avliju pa ima nade.ZahaKING je napisao/la: Kad budeš im'o sestru/djevojku/ženu/kćerku pa im upravljaj životima, do tad sepetljaj