dubrovnik je napisao/la:Nije vecina, vecina su posteni i dobri ljudi koji se o jadu bave kako da prezive i ne srame se onoga sto i tko su. Ali
manjina je istina takva i to su nazalost najjadniji ljudi koje sam upoznao. Iako su i okolnosti tome pridonjele i te kako. Ipak vidis da nam dijaspora dava vecinu reprezentativaca i deplasrano je o tim podjelama vise i pisati.
Vidis i ovde se razapinju i Selektor i Savez zbog te "manjine"!
Onaj ko nosi BiH u srcu (na Roditelje mislim vecinom,pa onda djecu)uradice sve kako bi zaigrao za BiH!
Primjer ocit je Pjanic,al takvih nazalost premalo po Dijaspori!
Sto Spaha nije igrao protiv Kipra, je li zbog povrede i sto je Dzeko novi kapiten? Spavao sam ljetni san kao i nas Pape pa nisam u toku. Konto sam da ce ovo da bude smijesno i nakon citanja ovaj post je velika glupost da smijesno koliko je glup. I nakon svega sve je gluplji ovaj moj post itd nez ni sto sam ga pisao izgleda da sam sam sebe izdominirao i dalje je glup itd nmg jbg objavljujem ovo...
Znaci Spaha je zadnje dvije tekem za Bayer igrao pod injekcijama.
Hoce li jos jednom rizikovat svoje zdravlje za repku? Sada ima 34 godine, ovo bi ga moglo kostat karijere. Ali poznavajuci Emira, on je spreman na sve za svoju BiH. HVALA TI KAPITENU!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dubrovnik je napisao/la:Nije vecina, vecina su posteni i dobri ljudi koji se o jadu bave kako da prezive i ne srame se onoga sto i tko su. Ali
manjina je istina takva i to su nazalost najjadniji ljudi koje sam upoznao. Iako su i okolnosti tome pridonjele i te kako. Ipak vidis da nam dijaspora dava vecinu reprezentativaca i deplasrano je o tim podjelama vise i pisati.
Vidis i ovde se razapinju i Selektor i Savez zbog te "manjine"!
Onaj ko nosi BiH u srcu (na Roditelje mislim vecinom,pa onda djecu)uradice sve kako bi zaigrao za BiH!
Primjer ocit je Pjanic,al takvih nazalost premalo po Dijaspori!
Ajde molim te pokazi sliku selektora i bilo kojeg potencijalnog reprezentativca u momentma dok se trebalo boriti za
njih i argumenti ce ti biti u redu. Znas i sam da to nije bas tako. Susic nije u stanju nikog dovesti. Pa ja onakoj spodobi ne bi ni dao da mi pridje djetetu. Morao bi ga onda lijecit od frustracija godinama. Nisam ni ja odgajan kao neki veliki Bosnjak. To je u covjeku ili nije. Volis svoje i gotovo. Tek onda mozes postovati i drugo i drugacije.
Cak i ako ne bude igrao, sam dolazak Emira ce mnogo znacit za ostale igrace. To je najveci motivator, lider i gazija. Hvala Emire, nikad ti ne mozemo vratit za sve sto si uradio za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Cak i ako ne bude igrao, sam dolazak Emira ce mnogo znacit za ostale igrace. To je najveci motivator, lider i gazija. Hvala Emire, nikad ti ne mozemo vratit za sve sto si uradio za nas.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 06 okt 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.