Igra na istom nivou vec par godina, sa prosjekom oko 13pts i 6ast po utakmici, a zaradjuje nesto malo vise od novca od npr. TeletovicaMarsal je napisao/la:Hahaha ko se to još ne sjeća Linsanity-a? Frajer odigrao 7-8 utakmica i na osnovu njih i dan danas zgrće milione.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Zaustavi Kobija i dao ako me sjecanje sluzi oko 40 poenaakisarajevo92 je napisao/la:Igra na istom nivou vec par godina, sa prosjekom oko 13pts i 6ast po utakmici, a zaradjuje nesto malo vise od novca od npr. TeletovicaMarsal je napisao/la:Hahaha ko se to još ne sjeća Linsanity-a? Frajer odigrao 7-8 utakmica i na osnovu njih i dan danas zgrće milione.

- Marsal
- Kontakt:
Statistika mu je možda ista mada mislim da je sekunda slabiju ali one 2-3 sedmice u Knicksima nikad neće ponoviti, jbt bio je ubjedljivo najbolji igrač lige tokom tih nekoliko sedmicaakisarajevo92 je napisao/la: Igra na istom nivou vec par godina, sa prosjekom oko 13pts i 6ast po utakmici, a zaradjuje nesto malo vise od novca od npr. Teletovica

Nafiljo Lakersima 38 poena, pa ona trojka za pobjedu protiv Torona. A ludilo yebo sve svoje, ali igra dobro i dan danas samo onda je prevazišao sve svoje mogućnosti.HeraklitMracni je napisao/la: Zaustavi Kobija i dao ako me sjecanje sluzi oko 40 poena
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, sjecam se da sam tih par sedmica ulazio na nba.com i pratio njegovu statistiku kao da je nas igrac
jedino su ga mucili TO tokom linsanitya, sve ostalo je bilo perfektno, posebno partija protiv Lakersa i sut za pobjedu u Torontu protiv Raptorsa
u Hornetsima je imao par 30+ utakmica i jednu clutch partiju protiv Spursa

u Hornetsima je imao par 30+ utakmica i jednu clutch partiju protiv Spursa
Don't believe the hype.

70% of the top fifty /r/ripcity posts are about Jusuf Nurkić
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
otvorilo se portlandu, mislim da su dobro prošli s onom otkazanom u minesoti, jer pitanje je da li bi dobili i šta bi bilo s onom planiranom back-to-back s oklahomom. ovako su odmorili i dobili thunder, a večeras im dolazi washington koji je upravo na back-to-back (i to nakon produžetka) i zato očekujem pobjedu, tako da su za dahom denveru koji, ipak, ima dublji roster, pa ćemo da vidimo...možda ta, odgođena, sada zadnja protiv minesote bude odlučujuća...
Jusuf Nurkic (22y, 198d) is the youngest player to log 25+ pts, 20+ reb, 5+ ast and 5+ blk since blocks became official 1973-74 (Elias)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U koliko sati veceras po nasem vremenu igra?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
U 4h.emir79 je napisao/la:U koliko sati veceras po nasem vremenu igra?
Idem sad odmah na spavanje.Goalgetter je napisao/la:U 4h.emir79 je napisao/la:U koliko sati veceras po nasem vremenu igra?

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Veceras nema spavanja damir pa juka.samo jako momcine 

- AlphonseKauders
- Kontakt:
ide lagano navijanje sata:)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A Damir?emir79 je napisao/la:Idem sad odmah na spavanje.Goalgetter je napisao/la:U 4h.emir79 je napisao/la:U koliko sati veceras po nasem vremenu igra?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Sir Oliver
- Kontakt:
Ovo sa nurkic fever je toliko pretjerivanje da jednostavno nece da zavrsi dobro. Nurk je cudna biljka i dobro mu ide dok mu ovaj hype pumpa ego... Al svakog gosta tri dana dosta
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
Ni meni se ne svidza ovolika pompaSir Oliver je napisao/la:Ovo sa nurkic fever je toliko pretjerivanje da jednostavno nece da zavrsi dobro. Nurk je cudna biljka i dobro mu ide dok mu ovaj hype pumpa ego... Al svakog gosta tri dana dosta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne moze nikako bez ovoga, zarazan igrac i na terenu i van njega i uvijek ce biti miljenik publike ako ne bude radio kakve gluposti. Uostalom profesionalan je kosarkas i igra odlicno u zadnje vrijeme u najjacoj ligi svijeta, ne moze bez hypa nikako.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Sir Oliver
- Kontakt:
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Mislio sam da su u Portlandu ozbiljniji, ako nista vec imaju nekoliko allstar igraca pa su se izivili na njima, ono cirkus sa hajpom lvl kad je dzeko dao cetiri komada... Ako nisu i gori...nerminh74 je napisao/la:Ni meni se ne svidza ovolika pompaSir Oliver je napisao/la:Ovo sa nurkic fever je toliko pretjerivanje da jednostavno nece da zavrsi dobro. Nurk je cudna biljka i dobro mu ide dok mu ovaj hype pumpa ego... Al svakog gosta tri dana dosta
Ma nek on nastavi sa ovakvim igrama.
Meni se hajp ne svidja iz razloga sto lillard i CJ mogu u nekom trenutku poceti ovo negativno posmatrati. Ipak su oni prve zvijezde tima, al opet nadam se da ce sve ovo s vremenom ispuhati. Ono jes ineteresantno i sve to al mislim da ce se za mjesec sve se vratiti u normalu i samo se nadam da ce juka nastaviti sa priblizno kvalitetnim izdanjima.
Meni se hajp ne svidja iz razloga sto lillard i CJ mogu u nekom trenutku poceti ovo negativno posmatrati. Ipak su oni prve zvijezde tima, al opet nadam se da ce sve ovo s vremenom ispuhati. Ono jes ineteresantno i sve to al mislim da ce se za mjesec sve se vratiti u normalu i samo se nadam da ce juka nastaviti sa priblizno kvalitetnim izdanjima.
Joj yebote kakvi likova ima u pm.. Nemojte se naci uvrijedjeni. Covjek prudja All star brojeve skoro i vi nasli goviriti ne svidja vam se.. Pa sta treba da rade, ljudi su bili donji i doso je Nurkic i preporodio ih je. Naravno da ce biti toliki hype oko njega..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ne kazem da nema osnove, al ovo je lillardova ekipa, lik je u zadnjih 7 tekmi 3 puta isao preko 30 poena, skoro uvijek je u nekoj rubrici najbolji i sad treba da ga niko ne spominje ili da sve zasluge idu nurkicu?
Mislim da sto prije se spusti lopta na zemlju i pocne ekipa objektivno gledati a novinari sve vise uzimati postgame od lillarda to bolje.
A juka nek samo nastavi sa svojim igrama i to je to.
Mislim da sto prije se spusti lopta na zemlju i pocne ekipa objektivno gledati a novinari sve vise uzimati postgame od lillarda to bolje.
A juka nek samo nastavi sa svojim igrama i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.