Grbavicu preimenovat obavezno Stadion Bosko Buha.Minjore je napisao/la:Kozi dati ime po Azmiru...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- maroonGiant
- Kontakt:
Evo i Krleže sa zaljepljenim forumskim tripom na čelu

- GoodisonPark
- Kontakt:
Hvala brato na željama. Akobogda eto nas brzo na koji ono stodvajes i neki derbimaroonGiant je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/mosta ... a-e/180757
Vratit ce se Velez gdje pripada..

E moja djeco, ovdje ako iko zna nesto smijesno rec evo glava 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ja ti govorim jedno ti meni o zaštitnim znakovima. Hajde na stranu što porediš Koln i Slobodu i navijačku kulturu nas i Njemaca (iako ste znali zbijati šale kad se recimo Mulalić poredio sa Cholom al' hajde eto nebi vi nikad kao što nebi ni namjestili tekmufukara1919 je napisao/la:Ti jarane ili si tesko slijep ili tesko da izvines glup. Imas gore 2 ili 3 klipa da pogledas Koln i njihov zastitni znak. Ako ne znas Engleski a ubijedjen sam da ne znas javi se u pp i prevesti cu ti sta onaj covjek na klipu prica u vezi koze.FaraonTM je napisao/la:@Tuzlak
Ne mrzim ja nikog jarane.
PS: Kao što rekoh, seljakluk ubacivanja jarca na tribinu ćeš teško vidjeti negdje osim u Tuzli.

@Tuzlak
Paranoičan si prijatelju

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Nije bilo tebe jbg, poznato je da si ti pravo smiješan likDoeTz je napisao/la:E moja djeco, ovdje ako iko zna nesto smijesno rec evo glava

povratak otpisanih!
Evo grohotom se smijemGoodisonPark je napisao/la:Nije bilo tebe jbg, poznato je da si ti pravo smiješan likDoeTz je napisao/la:E moja djeco, ovdje ako iko zna nesto smijesno rec evo glava![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Ponovo bacas bombe. Vidi se da navijas za Klub dalekometnih izbacivanja bombi sa ramena.FaraonTM je napisao/la:Ja ti govorim jedno ti meni o zaštitnim znakovima. Hajde na stranu što porediš Koln i Slobodu i navijačku kulturu nas i Njemaca (iako ste znali zbijati šale kad se recimo Mulalić poredio sa Cholom al' hajde eto nebi vi nikad kao što nebi ni namjestili tekmufukara1919 je napisao/la:Ti jarane ili si tesko slijep ili tesko da izvines glup. Imas gore 2 ili 3 klipa da pogledas Koln i njihov zastitni znak. Ako ne znas Engleski a ubijedjen sam da ne znas javi se u pp i prevesti cu ti sta onaj covjek na klipu prica u vezi koze.FaraonTM je napisao/la:@Tuzlak
Ne mrzim ja nikog jarane.
PS: Kao što rekoh, seljakluk ubacivanja jarca na tribinu ćeš teško vidjeti negdje osim u Tuzli.) al' ja ti pričam o životinji na tribinama među navijačima.
@Tuzlak
Paranoičan si prijatelju
Covjek fino kaze ta ista koza ide i na gostovanja a ti pricas kako nije medju navijacima. Niko od nas nije poredio Slobodu sa Kolnom, nego je to odgovor na tvoje prozivanje kako samo u Tuzli koza bude na stadionu.
A sad ja pitam tebe. Postoji li na Svijetu ijedan stadion osim Vasega na kojem je umjesto stolica na tribinama parkirana zahrdjala lokomotiva?
Neg mozel mi neko na PM onu sliku glavic kula?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
@fukara1919 Nije zahrđala. Ofarbali su je.
Jesu ošmirglali hrđu?TheHornet je napisao/la:@fukara1919 Nije zahrđala. Ofarbali su je.
Nullius in verba
možete......ga....samo.....povuci.......titule...i....evropa.......su........se......uzimale.......i....bez.....Osima......i......Osimica.......šumari........staragarda je napisao/la:mozemo,mozemo...nema vise osima ni osimica....i odma nema ni titula....od sad evropu kad izborite u 5 godina ima nogom u zicagu da se udarate...od 4 kluba koja vrte evropu vi ste najslabija karika i ispadate..zivi bili pa vidjeliGator je napisao/la:Uglavnom nam ne možete ništa

Neko koze, neko bombe na stadion, dovidjenja i prijatnoPsajdak je napisao/la:Pa jednom prilikom se na sjeveru Tušnja pojavila koza.. Helem, izgleda da se više koza pojavljivala nego bilo kakav pehartuzlak1987 je napisao/la: Vas kontakt sa regularno osvojenim trofejima je jednak vjerovatnoci da je Sandra Afrika nevina![]()
Ako je još jednom dovedete, postat će vam nedostižna..

Nad tobom sunce najljepše sja
[youtube][/youtube]
Ljubav na seoski način

Ljubav na seoski način

Najtuznije je kad u medjugradske rasprave upadnu ovi sto nisu iz Sarajeva a navijaju za sarajevski klub i pisu kao da su im generacije unazad u Sarajevu rodjene i odrasle
(otprilike većina navijača želje)

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 06 jan 2016, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Polako, nemoj da završiš ko kolega solinas sa psihičkim problemimafukara1919 je napisao/la:
Ponovo bacas bombe. Vidi se da navijas za Klub dalekometnih izbacivanja bombi sa ramena.
Covjek fino kaze ta ista koza ide i na gostovanja a ti pricas kako nije medju navijacima. Niko od nas nije poredio Slobodu sa Kolnom, nego je to odgovor na tvoje prozivanje kako samo u Tuzli koza bude na stadionu.
A sad ja pitam tebe. Postoji li na Svijetu ijedan stadion osim Vasega na kojem je umjesto stolica na tribinama parkirana zahrdjala lokomotiva?

Što se tiče koze, opet ti govorim 4352 put ona je tu pored terena, bude svaku utakmicu i sam sam to vidio kad sam gledao prenose sa Kelnovog stadiona al' ponavljam još nikad je nisam vidio na tribinama među navijačima, i kao što rekoh taj seljakluk se samo može vidjeti u Tuzli.
Pa ti sad nađi sliku ili video koze na tribini među navijačima pa ćemo onda dalje raspravljati.
Što se tiče lokomotive, teško da igdje postoji takvo nešto, hvala Bogu jedinstveni i prepoznatljivi u svijetu. Inače lokomotiva je ušminkana, vidi se da nisi dugi niz godina bio na Grbavici, šta ćeš obaveze, bojkoti, druga liga

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel ti sad srce na mjestu?pinoglavi je napisao/la: Neko koze, neko bombe na stadion, dovidjenja i prijatno

Uzivajte, bjezim sa teme.
Ajzea je forumaš godine !
Ne znam ni sto bi mi bilo 'pomjereno' a ne da mi se vraća na 'mjesto'.Psajdak je napisao/la:Jel ti sad srce na mjestu?pinoglavi je napisao/la: Neko koze, neko bombe na stadion, dovidjenja i prijatno
Uzivajte, bjezim sa teme.
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, worchester i 21 gost.