FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota

Relizacije nam ko u Viteza¨!!!!
Ja koliko mogu da skontam po ovom prenosu da je nama realizacija nula bodova :O Koliko je sansi bilo a nismo zabili gol...
Gdje piše da je vaš, aj odjaši šta ti imaš sa nama.Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
nije sir , nije feta ...Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- BegBasagic
Vrijednost Splita po tm-u 12.650.000 eura, znaci duplo skuplji od nas, čak sedam igraca preko 600.000 eura, dok je vrijednost Ivice Križanca tačno milion eura, primjerice igraca Splita Antu Ribića (19) trazi Borussia iz Dortmunda, grad Split za RNK Split godišnje izdvaja 3.000.000 eura itd. ....
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
Nemoj nasjedati na provokacije primitivacaRadmilo je napisao/la:Gdje piše da je vaš, aj odjaši šta ti imaš sa nama.Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
- Ultras1921
- Kontakt:
ja jednostavno uzivam u ovakvim postovimaBatistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ovo je vec potop!
Moraju se naci lijevi i desni bek. Neshvatljivo je imati Cutuka i Stanica..KrajPrice je napisao/la:Ovo je vec potop!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kako nemam stid me vase bruke jb te..poslije Hapoela, Makabija, Maribora itd. evo i Split ce peticu uvaliti idete na 30 plus primljenih golova u Evropi ..bruka brateRadmilo je napisao/la:Gdje piše da je vaš, aj odjaši šta ti imaš sa nama.Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
HAhahaha. čuj Batistute, brukamo Argentinu šta liBatistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
- Ultras1921
- Kontakt:
Desno ima Benjo , lijevo je problemsajo10 je napisao/la:Moraju se naci lijevi i desni bek. Neshvatljivo je imati Cutuka i Stanica..KrajPrice je napisao/la:Ovo je vec potop!
ZELJEZNICAR 1921!
37. - Kao razbijena vojska izgleda momčad Amara Osima, sada je Antolović u posljednji tren stigao do lopte ispred natrčalog Vojnovića
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa u smislu zadnji,drugi,kako tek sada cujete za tu rec.ZZtop10 je napisao/la:to i ja bas kontamceze je napisao/la:Sta mu znaci ovo potonjinime_tm87 je napisao/la:Nova odlična prilika za Željezničara; kombinirali su na vrhu šesnaestercu Bekrić i Svraka da bi potonji sam izašao pred Vukovića i pokušao ga lobati, no lopta je odsjela na mreži
SAMO PLETI ŽELJOOOOOOOOOOOOOcuj potonji
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
HAJDE ŽELJO
- BegBasagic
Apsolutno !!! do početka prvenstva još nesto vise od 20.tak dana, treba nam desni i lijevi to je jasno kao dan, i opet padaju psihološki u jačim utakmicama .....sajo10 je napisao/la:Moraju se naci lijevi i desni bek. Neshvatljivo je imati Cutuka i Stanica..KrajPrice je napisao/la:Ovo je vec potop!
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
Evo kazem vam, jos da se zaustavi na 5, auuuu nevidjena bruka, pa nije Split bauk neki, ne daj Boze jace ekipeceze je napisao/la:3:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.