FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 22:57

Sabinho je napisao/la: Siguran sam da cemo izbaciti Borac.
Na osnovu čega...
Dajte i meni tu drogu da se ne brinem. ;)

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 mar 2015, 23:00

& - $ $ $ нас, % - " " " " " ' ".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2015, 23:03

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Siguran sam da cemo izbaciti Borac.
Na osnovu čega...
Dajte i meni tu drogu da se ne brinem. ;)
Himlaga imam onaj mahniti osjecaj, vec me brine da ne izvucemo Listicu u polufinalu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 23:19

slika
Ovo bi trebala da bude naša neka okosnica tima, dok Meša ne uđe u pravu formu ofanzivnog veznog može samo Stojčev igrati. Ostalo ubacivati po potrebi.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 15 mar 2015, 23:28

hilmo je napisao/la:slika
Ovo bi trebala da bude naša neka okosnica tima, dok Meša ne uđe u pravu formu ofanzivnog veznog može samo Stojčev igrati. Ostalo ubacivati po potrebi.
Slažem se !
Das Ist Walter

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 15 mar 2015, 23:35

Gledam sad pregled naše tekme na BHT-u i sjetim se familije, onom ko je komentarisao pregled.
Das Ist Walter

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 mar 2015, 23:39

Ja sto vise gledam onaj ponisteni gol sve sam vise ubijedjen da Puzi nije napravio prekrsaj. Ono se ni nad golmanom ne bi sviralo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 mar 2015, 23:41

Sreca pa nas kiks protiv Borca nije kostao toliko, svi remizirali. Nadam se da ce dobrom igrom i rezultatom u srijedu iskupiti se, i da u dobroj atmosferi docekamo mec u Mostaru...
Delac, Kallasi, Tatko, Mihi, Puza, Cimi, Rustemovic,Okic, Benko...kostur, ostalo po potrebi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 mar 2015, 23:43

Evolution87 je napisao/la:Ja sto vise gledam onaj ponisteni gol sve sam vise ubijedjen da Puzi nije napravio prekrsaj. Ono se ni nad golmanom ne bi sviralo.
Isto sam misljenja. Primjeti kako njihov igrac brzo ustaje i ponovo skace ko vampir.
U prvom poluvremenu cist penal opet nismo dobili. Ponovo ruka u pitanju.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 mar 2015, 23:49

I meni se cini za tu situaciju, iskreno nisam vidio faul ili sam previse subjektivan... Bilo proslo. Odraditi kup i onda nam je imperativ napraviti "nesto" u Mostaru
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 15 mar 2015, 23:49

@hilmo na ova prazna mjesta ja bi stavio: AK, Rustemovic, Duljevic, i Okic. Nekako mi najlogicnije.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 23:53

Buzdovan je napisao/la:@hilmo na ova prazna mjesta ja bi stavio: AK, Rustemovic, Duljevic, i Okic. Nekako mi najlogicnije.
Krste ispred Duljevića i Okića po potrebi da ulaze ova dva vjeruj ti meni a Stojčev na klupu b
Bilbija sa Rustemovićem i Cimirotom sredina odlično sarađuju a Bilbija se pokazao kao bolji asistent od Stojčeva.Opet ne znam zašto Krstu izbacujete frajer je korisniji od ove dvojice ako ga ne ide onda zamjene praviti.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 23:54

Buzdovan je napisao/la:@hilmo na ova prazna mjesta ja bi stavio: AK, Rustemovic, Duljevic, i Okic. Nekako mi najlogicnije.
Na prazna mjesta dodaješ igrače u zavisnosti od utakmica i protivnika, evo npr ide kup... trebaju nam dva gola, prilagodit ćemo se tome.
Ja se nadam da je Meho iz ove tri utakmice uvidio koja nam je udarna ekipa, tih nekih 7 igrača. Za mene je najveći problem što Puzija nema..

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 16 mar 2015, 00:04

sekac je napisao/la:
Krste ispred Duljevića i Okića po potrebi da ulaze ova dva vjeruj ti meni a Stojčev na klupu b
Bilbija sa Rustemovićem i Cimirotom sredina odlično sarađuju a Bilbija se pokazao kao bolji asistent od Stojčeva.Opet ne znam zašto Krstu izbacujete frajer je korisniji od ove dvojice ako ga ne ide onda zamjene praviti.
Jedino onda da mjenjas Benku i Krstu jer on ne moze igrati na Harisovu poziciju. Vala i tesko je ovo iskombinovat. :oops:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 mar 2015, 00:09

hilmo je napisao/la:
Na prazna mjesta dodaješ igrače u zavisnosti od utakmica i protivnika, evo npr ide kup... trebaju nam dva gola, prilagodit ćemo se tome.
Ja se nadam da je Meho iz ove tri utakmice uvidio koja nam je udarna ekipa, tih nekih 7 igrača. Za mene je najveći problem što Puzija nema..
Teško ce biti bez Puzija, ali je to definitovno tekma za Protica biti ili ne biti
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2015, 00:20

Da i ja docekam rodjendan :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 mar 2015, 00:23

Pocelo me nervirati da se ne zna ko nam pocinje utakmicu. Inace mislim da se kod nas sredina trenutno gusi. Takode mislim da Bica i Stojcev nemogu zajedno.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 mar 2015, 00:26

ma nekog sam misljenja da i nije toliko bitni koce igrti ,jednostavno nasi igraci nemaju sigurnosti nema vodje na teernu ne zna se ko sta i kako . mi nemamo srca -muda pripadnosti prema dresu ,evo mjenjali smo igrace i trenere Meho puno mjenja ,dzeno nije mjenjao ,husref psuje ,jarni loš bio ,sta ljudi kako :?: :?:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 mar 2015, 00:34

realno mi imamo 10 kvalitetnih igraca,ostalih 10 su onako,u vecini klubova u premier ligi bi bili starteri,ali daleko od toga da bi bili nosioci igre! glupo je sto nakon priprema i ove 3 utakmice na otvaranju sezone nismo dobili tu najjacu postavu! cak nemamo ni 8 standardnih igraca,a recimo da se neka 3 igraca rotiraju,i to je dokaz da smo u nekim segmentima ipak neozbiljni! jedino nama igraci koji vrijede 1 milion eura i vise(Cimirot,Duljevic) plus standardni reprezentativac jedne zemlje-Makedonije(Velkovski) sjede na klupi u jednoj prvenstvenoj utakmicu,gdje su nam bodovi zlata vrijedni! ajd da umjesto njih igraju neke igracine,nego Bekic,Bilbija,Berberovic,Okic(realno niti jedan od ove cetvorice nisu kvalitet za klub koji zeli trofeje u domacoj ligi)... ne znam sta da vise dodam na ovo!?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 mar 2015, 00:38

bordobijeli je napisao/la:ma nekog sam misljenja da i nije toliko bitni koce igrti ,jednostavno nasi igraci nemaju sigurnosti nema vodje na teernu ne zna se ko sta i kako . mi nemamo srca -muda pripadnosti prema dresu ,evo mjenjali smo igrace i trenere Meho puno mjenja ,dzeno nije mjenjao ,husref psuje ,jarni loš bio ,sta ljudi kako :?: :?:
Poceti se baviti igracima koji nisu sa balkana. Mislim da je vrijeme lagano za to. Imamo previse ovih nasih (lokalnih) igraca, tipa Puzija, Bilbije, Berberovica, Okica itd. sad dalje da ne nabrajam. Trebaju nam strani igraci, brazilci ili argentinci. brzi i inteligentni i koje boli neka stvar ko je Bojac ili listica. Sta ces ti kada nasem igracu pukne film i laje "kupit ce mo vas sve". Kakav ti je to profesionalizam? Trebamo se rijesti takvih igraca. Poceti i skautirati ove jeftine africke igrace zeljni dokazivanja i para. To nama treba, znaci igraci koji samo zele igrati fudbal za bolji zivot! Manite se ovih kladionicara i kafandzija.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Hajdeee, mnon46, newton_heath_lyr, PAPE3, Proximic, Seipronto, Varijantas8, ŠTA_JE i 92 gosta.