Na osnovu čega...Sabinho je napisao/la: Siguran sam da cemo izbaciti Borac.
Dajte i meni tu drogu da se ne brinem.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na osnovu čega...Sabinho je napisao/la: Siguran sam da cemo izbaciti Borac.
Himlaga imam onaj mahniti osjecaj, vec me brine da ne izvucemo Listicu u polufinalu.hilmo je napisao/la:Na osnovu čega...Sabinho je napisao/la: Siguran sam da cemo izbaciti Borac.
Dajte i meni tu drogu da se ne brinem.
Slažem se !hilmo je napisao/la:
Ovo bi trebala da bude naša neka okosnica tima, dok Meša ne uđe u pravu formu ofanzivnog veznog može samo Stojčev igrati. Ostalo ubacivati po potrebi.
Isto sam misljenja. Primjeti kako njihov igrac brzo ustaje i ponovo skace ko vampir.Evolution87 je napisao/la:Ja sto vise gledam onaj ponisteni gol sve sam vise ubijedjen da Puzi nije napravio prekrsaj. Ono se ni nad golmanom ne bi sviralo.
Krste ispred Duljevića i Okića po potrebi da ulaze ova dva vjeruj ti meni a Stojčev na klupu bBuzdovan je napisao/la:@hilmo na ova prazna mjesta ja bi stavio: AK, Rustemovic, Duljevic, i Okic. Nekako mi najlogicnije.
Na prazna mjesta dodaješ igrače u zavisnosti od utakmica i protivnika, evo npr ide kup... trebaju nam dva gola, prilagodit ćemo se tome.Buzdovan je napisao/la:@hilmo na ova prazna mjesta ja bi stavio: AK, Rustemovic, Duljevic, i Okic. Nekako mi najlogicnije.
Jedino onda da mjenjas Benku i Krstu jer on ne moze igrati na Harisovu poziciju. Vala i tesko je ovo iskombinovat.sekac je napisao/la:Krste ispred Duljevića i Okića po potrebi da ulaze ova dva vjeruj ti meni a Stojčev na klupu bBuzdovan je napisao/la:@hilmo na ova prazna mjesta ja bi stavio: AK, Rustemovic, Duljevic, i Okic. Nekako mi najlogicnije.
Bilbija sa Rustemovićem i Cimirotom sredina odlično sarađuju a Bilbija se pokazao kao bolji asistent od Stojčeva.Opet ne znam zašto Krstu izbacujete frajer je korisniji od ove dvojice ako ga ne ide onda zamjene praviti.
Teško ce biti bez Puzija, ali je to definitovno tekma za Protica biti ili ne bitihilmo je napisao/la:Na prazna mjesta dodaješ igrače u zavisnosti od utakmica i protivnika, evo npr ide kup... trebaju nam dva gola, prilagodit ćemo se tome.Buzdovan je napisao/la:@hilmo na ova prazna mjesta ja bi stavio: AK, Rustemovic, Duljevic, i Okic. Nekako mi najlogicnije.
Ja se nadam da je Meho iz ove tri utakmice uvidio koja nam je udarna ekipa, tih nekih 7 igrača. Za mene je najveći problem što Puzija nema..
Poceti se baviti igracima koji nisu sa balkana. Mislim da je vrijeme lagano za to. Imamo previse ovih nasih (lokalnih) igraca, tipa Puzija, Bilbije, Berberovica, Okica itd. sad dalje da ne nabrajam. Trebaju nam strani igraci, brazilci ili argentinci. brzi i inteligentni i koje boli neka stvar ko je Bojac ili listica. Sta ces ti kada nasem igracu pukne film i laje "kupit ce mo vas sve". Kakav ti je to profesionalizam? Trebamo se rijesti takvih igraca. Poceti i skautirati ove jeftine africke igrace zeljni dokazivanja i para. To nama treba, znaci igraci koji samo zele igrati fudbal za bolji zivot! Manite se ovih kladionicara i kafandzija.bordobijeli je napisao/la:ma nekog sam misljenja da i nije toliko bitni koce igrti ,jednostavno nasi igraci nemaju sigurnosti nema vodje na teernu ne zna se ko sta i kako . mi nemamo srca -muda pripadnosti prema dresu ,evo mjenjali smo igrace i trenere Meho puno mjenja ,dzeno nije mjenjao ,husref psuje ,jarni loš bio ,sta ljudi kako![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Hajdeee, mnon46, newton_heath_lyr, PAPE3, Proximic, Seipronto, Varijantas8, ŠTA_JE i 92 gosta.