Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Dobra akcija, ako nista ova djeca se igraju u ovoj EL sa ovim ekipama, jel ove Junajted dobio 5-0
Nije, do mene je, mislio sam da su ovi igrali u EL sa njima nekad
Daj Baloguna tekma je gotova
Nije, do mene je, mislio sam da su ovi igrali u EL sa njima nekad
Daj Baloguna tekma je gotova
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 03 dec 2020, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Ozil?
Jbo ga multiprenos ne vidje gol kite kilera...
Zato Cop pogibe dobro
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva akcija kod treceg gola, prelijepo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakav multiprenos

Yebo mater pa pogledajte ovo, poredali se u liniju i gledaju covjeka samo. Majko mila koji su ovo levatiw
Jbte ovi kontru ne znaju istrcati!
Kakva utakmica izmedju Nice i Leverkusena!
Kakva utakmica izmedju Nice i Leverkusena!

Ti Willian familiju, ubacuješ ga ne bi li sta dao da ga opravdas, daj Baloguna I Azeeza onoga da vidimo koliko mogu likovi
Jbte i Willian i Sebeljos! Vodis 3-1 prosao si jos u proslom kolu. Pa daj mamjune klincima sansu neka igraju. Sto ih nisi poslao onda na pozajmice kada vec ne igraju
AMN mora više dobijati minuta, bog te stvorio bez Xhake u sredini ljudi djeluju ako ništa slobodnije malo, jeste da je ovo buranija ali brzi su ako ništa što odma tjera protivnike da se brane
Pepe je dobar igrač, samo treba da ga vise forsira u ligi, onaj crveni je zasrao puno toga, ne pomažu ni frustracije ni nasa losa igra
Pepe je dobar igrač, samo treba da ga vise forsira u ligi, onaj crveni je zasrao puno toga, ne pomažu ni frustracije ni nasa losa igra
Jel me neko zayebava da je Williana uveo
Bravo ESR!
Ma ne moze Pepe da ide ispred Wiliana ni da nije bilo crvenog...
Nista od Balogana
Drago mi je radi Chambersa sto se vratio
Ma ne moze Pepe da ide ispred Wiliana ni da nije bilo crvenog...
Nista od Balogana

Drago mi je radi Chambersa sto se vratio
- feniksptica
- Kontakt:
Otkaz zbog izmjena treba dobit. Ko Pep je. Ne smije niakd drugu postavu izvest. To je pokupio od njeg, a ono sto treba nije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma mali je zaslužio priliku, Kita igra svaku tekmu pobogu, ovaj mali na kapaljku
Zbog čega Willian igra, Ceballos, ne razumijem, igraju 3 mjeseca već, čemu opet, Azeez ovaj mali I Balogun da bar okuse teren 30 minuta, dok igramo solidno, ovi debili nisu zaslužili da rade stat pad protiv ovakvih protivnika
Zbog čega Willian igra, Ceballos, ne razumijem, igraju 3 mjeseca već, čemu opet, Azeez ovaj mali I Balogun da bar okuse teren 30 minuta, dok igramo solidno, ovi debili nisu zaslužili da rade stat pad protiv ovakvih protivnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.