NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Bronova rookie sezona je nesto najprecijenije ikad.Sirove brojke fino izgledaju ali kad vidiš skor ekipe,efikasnost,odigrane minute itd...Shvatiš da je to bio slučaj solidan igrač,loš tim
U 2.sezoni je tek postao ozbiljan igrač i superstar
U 2.sezoni je tek postao ozbiljan igrač i superstar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cim je Bron u kontekstu odmah ide "najprecjenjenije ikad" pa bilo to i rookie sezona
pa aj prijatelju napisi gdje se to toliko vrjednuje Bronova rookie sezona da ides s tim sranjima o nekakvoj precjenjenosti,vjerovatno se ni ti ne sjecas kad si zadnji put nesto procito o njegovoj rookie sezoni dok se danas nije ovdje spomenula.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cuj precijenjena
, lik s 18 god. dosao u ligu i postavio 20-5-5, od prvog dana u ligi radio apsolutno sve na terenu, jos nestvaran hype i pritisak bio na njemu
jedna od najboljih rookie sezona svih vremena

jedna od najboljih rookie sezona svih vremena
Ja mislim da je Bron najprecijenjeniji igrac ikad. Nabildani Jasmin Hukic.
Nemoj da pretjerujes. Top 10-15 igrac ikad hladno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Hukic je bolji suter.
Nema precjenjenijeg od lažnog MVP iz Bullsa za kojeg je Edin Avdić nakon što ga je gledao uživo na svjetskom prvenstvu napisao: "Čak i moj taksista, otromboljeni Mustafa, ima bolja rješenja za volanom nego Derrick Rose sa loptom. Rose je tokom ovih sedam dana u Istanbulu gotovo patentirao mašinu za izgubljene lopte, a kako kaže kolega Steve iz Kansas Citya: "Još samo čekam da sam sebi da koš."
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Rose jeste overejtano smece na koje ljudi svrsavaju iz nekog razloga. Kad vidim onaj emoji ruze ubio bi se.
ESPN announced they will release a Curry doc this fall
Ep 1. Beat injured Cavs team
Ep 2. Blew a 3-1 lead and cried on the phone to KD
Ep 3. Carried by KD
Ep 4. Carried by KD again
Ep 5. Exposed by bootleg Drake
Ep 6. Took extra 3 months off from injury to avoid being part of the worst record in the NBA
Ep 7. Life with 0 Finals MVPs
ESPN announced they will release a Curry doc this fall
Ep 1. Beat injured Cavs team
Ep 2. Blew a 3-1 lead and cried on the phone to KD
Ep 3. Carried by KD
Ep 4. Carried by KD again
Ep 5. Exposed by bootleg Drake
Ep 6. Took extra 3 months off from injury to avoid being part of the worst record in the NBA
Ep 7. Life with 0 Finals MVPs
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaki iznadprosjecan igrac bi mogao imati 20-5-5 za 40 minuta na onakvim Cavsima.Khris Middleton je klasa iznad ROOKIE LeBrona
U 2.sezoni je napravljen skok ka superstar nivou
Cuj gdje se vrednuje,pa kad se sjetim prosle godine kazu za Doncica ovakvu rookie sezonu jos nismo vidjeli od LeBrona(kao ono u fazonu LeBronova najbolja zadnjih 20 godina)Kakva glupost,Griffinova je šije hladno a ima ih tu još koje su tu negdje ako ništa:Roseova,Mitchellova,Townsova,Lillardova,Durantova,Melova,Donciceva,Traeova...
U 2.sezoni je napravljen skok ka superstar nivou
Cuj gdje se vrednuje,pa kad se sjetim prosle godine kazu za Doncica ovakvu rookie sezonu jos nismo vidjeli od LeBrona(kao ono u fazonu LeBronova najbolja zadnjih 20 godina)Kakva glupost,Griffinova je šije hladno a ima ih tu još koje su tu negdje ako ništa:Roseova,Mitchellova,Townsova,Lillardova,Durantova,Melova,Donciceva,Traeova...
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
middleton vs rookie lebron je najrandom i najbespotrebnija usporedba na ovom forumu ikad 

Shvatas li ti druze da je tip iz **** srednje usao u ligu,18 godina imao kada je zaigrao u NBA i poredis danasnju sezonu AS igraca sa LeBronovom rookievom i kao to moze svaki iznad prosjecan igrac 
Griffin je u svoju rookie sezonu usao kao 21ogodisnjak,a za pola ovih igraca neam pojma kakva im je statistika bila pa si mogo i to nabacit al znam da su svi odigrali svoje prve sezone kao stariji od LeBrona i Mela i ne zaboravi da u kosarci postoji i drugi kraj parketa a LeBron je za sve i jednog navedenih u rookie sezoni elita,od svih njih jedino je jos Durant postao odlican defanzivac al mu je trebalo dobrih 5 sezona.
Edit:@DD-ma ovo nije realno svega mi.

Griffin je u svoju rookie sezonu usao kao 21ogodisnjak,a za pola ovih igraca neam pojma kakva im je statistika bila pa si mogo i to nabacit al znam da su svi odigrali svoje prve sezone kao stariji od LeBrona i Mela i ne zaboravi da u kosarci postoji i drugi kraj parketa a LeBron je za sve i jednog navedenih u rookie sezoni elita,od svih njih jedino je jos Durant postao odlican defanzivac al mu je trebalo dobrih 5 sezona.
Edit:@DD-ma ovo nije realno svega mi.
bosnia je to pa te ne treba cuditiDonnie Darko je napisao/la: ↑25 maj 2020, 01:14middleton vs rookie lebron je najrandom i najbespotrebnija usporedba na ovom forumu ikad![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj gore niti je gledao Brona u rookie sezoni niti je pratio uopste NBA tad
lik Traea i Mitchella spominje i jos hrpu igraca, momci dosli u ligu u kojoj ekipe zabijaju po 120 p. i izgube, za vrijeme Brononog dolaska jedva 100 p. prelazili
onda nabraja igrace koji su PF/C i usporedjuje ih sa SF, nema dalje
lik Traea i Mitchella spominje i jos hrpu igraca, momci dosli u ligu u kojoj ekipe zabijaju po 120 p. i izgube, za vrijeme Brononog dolaska jedva 100 p. prelazili
onda nabraja igrace koji su PF/C i usporedjuje ih sa SF, nema dalje

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne treba biti genije pa zaključiti da 20-5-5 za 40 minuta,na 48% TS igrajuci za lottery ekipu tada nikad slabijeg istoka nije baš toliko impresivan učinak.
A i usput,bio je godište igrača(1984.) koji su tada došli kao sa collega kao igraci 1.godine pa argument 18 godina bas i ne pije vode
A i usput,bio je godište igrača(1984.) koji su tada došli kao sa collega kao igraci 1.godine pa argument 18 godina bas i ne pije vode
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Jasmin Hukić legenda , uzeo najviše para od svih naših igrača, bez ovih iz NBA

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Vidimo klasican primjer spinovanja prosjecnog u ovom slucaju i novopecenog Lebronauta. Kazes da je neko drugi zasluzio nagradu za rukija godine, on ti dodje i besramno slaze i ovakvim postom nekom neutralnom citatelju zeli da prikaze da si ti rekao da je on nabildani Jasmin Hukic kako bi ucinio da je njegovo misljenje ipak blize istini.
Ko i ono drvo Edvin i jos par njih, svaki post koji nije na liniji tih fanboya Lebronauta je mrziteljski, hejterski, ti odma tvrdis da je Lebron James kloc, jer nemaju nista za pametno reci u svoju korist pa onda moraju da izmisljaju lazi i nebuloze i stavljaju ih drugima da su rekli.
U pravu si pajo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dosta forumaša sa ovog PDFa u nekim prepirkama imaju stav kao npr Kyrgios u tenisu.Ko fol nonšalantno ismijavaju suparnika i ironični su a ustvari znaju da nemaju argumenata pa stvari okrenu na šprdačinu
To se najbolje moglo vidjeti na Russell-Wilt diskusiji a i sad evo
To se najbolje moglo vidjeti na Russell-Wilt diskusiji a i sad evo
#Punoljetstvo
Ma ljubi te brat nemoj da si mi ljut japa, ljubav rjesava sve probleme, zamisli da te grlim, sigurno ces se bolje osjecati.
Izgleda ce se liga igrati do kraja, florida disney-ev kompleks, trening camp, pa 5 utakmica RS, pa PO. Sezona 21/22, bi trebala poceti oko bozica. Neznam kako ce to sve izgledati, ali bit ce zanimljivo.

Izgleda ce se liga igrati do kraja, florida disney-ev kompleks, trening camp, pa 5 utakmica RS, pa PO. Sezona 21/22, bi trebala poceti oko bozica. Neznam kako ce to sve izgledati, ali bit ce zanimljivo.
Lakersi uzimaju titulu, a Bron salje pajonija na Fikretove respiratore. Da ti odmah spoilam sezonuEdviin je napisao/la: ↑25 maj 2020, 14:47Ma ljubi te brat nemoj da si mi ljut japa, ljubav rjesava sve probleme, zamisli da te grlim, sigurno ces se bolje osjecati.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.