@Cazzo di Principe, bivši igrač Milana Zvonimir Boban, eto ko.IlPrincipe je napisao/la:Pogledaj piše ti piede di Abate, noga njegova ...
a evo ti video i zaustavi na 0:07 sec pa vidi gdje mu je gornji dio tijela![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: @Trolonero baš me zanima koji stručnjaci
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Serie A
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipe
- Kontakt:
@ramiralže ono nisam ja sjeckao, a po pravilima gleda se i gornji dio tijela, vidio si na slici šta piše ... slažem se za drugi dio posta
@Bianco ... to su ti SVI
@Bianco ... to su ti SVI
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- SoloJuve26
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:@ramiralže ono nisam ja sjeckao, a po pravilima gleda se i gornji dio tijela, vidio si na slici šta piše ... slažem se za drugi dio posta
@Bianco ... to su ti SVI
De nam jos isjeckaj slika da vidimo sta je vas ujko sliko u toku utakmice..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Cazzo di Principe, ja sam ti naveo samo onog koji je vaš čovjek i koji ti je od svih jedini poznat, gledao sam sinoć sve emisije i svi su rekli da nije bio ofsajd, šta ti imam nabrajti imena tih ljudi kad nisi za njih nikad čuo.
Ž '21!
Najgora stvar u fudbalu je kompenzacija greškom za grešku.. i lično meni najmrža...
Oba gola regularna ... a zar nije Boban mjerodavan da da mišljenje?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
On radi kao stručni komentator za Sky, počeo je nešto baljezgati Conteu zbog poništenog gola Muntarija, a Conte mu momački odgovri i kaže mu nešto u smislu skini dres kad komentarišeš.ramiral je napisao/la:Najgora stvar u fudbalu je kompenzacija greškom za grešku.. i lično meni najmrža...
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
razumijem, nije sudija vidio, nego sto cijela Italija , ona sto se tice "pristrasni" medija pljuje po nama i posebno po seru Buffonu sto nije rekao da je lopta prosla gol liniju?Sto Mexes ne ode do suca i rece, ej suče ja sam spucao Borriela u rebra nako iz cista mira.IlPrincipe je napisao/la:@Sissoko da podebljam
IlPrincipe je napisao/la: One poteze Mexesa i Muntarija lično mislim da treba kazniti jer je nesportski, ali ovi hoće da Tagliavento njima da crveni a frajer gledo u potpuno drugom smjeru tj. tamo gdje je lopta. Nema čovjek 231289470 očiju da gleda nazad na Mexesa i naprijed gdje je lopta.... a tony je postavio sliku gdje ni Licht nije Sulji osto dužan ...
Sto se tice Lichsteinera, mani mi se slika, slika je jedna staticna situacija, na snimku se vidi da Lichsteiner ga rukom drzi oko vrata, obojica se cisto hrvaju kako se 1000 puta desava u 16m sto sudija cesto razdvoji kad vidi, al rekacija Muntarija je za crveni, a to je laktom dva puta u glavu i onda s dvije ruke obara Lichsteinera.Nemoj se dzaba pravit lud.Snimak je snimak, slika je djelic situacije i daleko manje pokazuje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Najvise me nervira sto se direktno optuzuje Juventus da je kriv, umjesto da se krive sudije. Gigiju niko ne moze nista zamjeriti, isto bi bilo i na drugoj strani i tu svaka prica treba da prestane. Da je izvadi onako u finalu EP, vjerujem da bi mu svi u Italiji zamjerili. Kako da ne 
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
mene bi bilo sramota reći kako su oba tima jednako oštećena ili da je čak juve više oštećen
pa cijeli svijet, tj svi svketski sportski mediji se slažu da je milan oštećen i sad idete vaditi neke efemerne situacije kako bi prikazali da je i juve oštećen, koji vam je problem reći jeste juve je poguran na ovoj utakmici i ćao, svakako to svako normalan ko je gledao utakmicu i zna, ne vidim problem da se to i kaže ili napiše ili prizna. šta god
2 gola čista kao suza su postignuta, sudija ne priznaje nešto što su vidjeli SVI igrači na terenu, pa i skoro svi na tribinama i umjesto sigurnog vodstva i rutinske igre sudija sa tim lopovlukom uvukao nervozu i nezadovoljstvo mešu igrače(naravno milana, zašto bi juventusa njima je još dalo elana), naravno da kod 2-0 (zasluženih 2-0 ponavljam) da bi stvari išle drugim tokom, juve bi morao krenuti ofanzivnije milan bi se povukao i igrao na kontre sa brzim napadačima bi bili opasni ko sam đavo i mada to niko ne može tvrditi utakmica bi vrlo vjerovatno bila rutinski privedena kraju (to govori iskustvo da milan preko 90% utakmica u kojim vodi 2-0 i pobjedi).
al hebo ti to sve, kakav gol za 2-0 to je pichkin dim, važnije je neko guranje kasnije (kojih je bilo kako smo vidjeli sa obe strane)-licemjerje u svom punom svjetlu-poznati stlo juve
vergonga
pa cijeli svijet, tj svi svketski sportski mediji se slažu da je milan oštećen i sad idete vaditi neke efemerne situacije kako bi prikazali da je i juve oštećen, koji vam je problem reći jeste juve je poguran na ovoj utakmici i ćao, svakako to svako normalan ko je gledao utakmicu i zna, ne vidim problem da se to i kaže ili napiše ili prizna. šta god
2 gola čista kao suza su postignuta, sudija ne priznaje nešto što su vidjeli SVI igrači na terenu, pa i skoro svi na tribinama i umjesto sigurnog vodstva i rutinske igre sudija sa tim lopovlukom uvukao nervozu i nezadovoljstvo mešu igrače(naravno milana, zašto bi juventusa njima je još dalo elana), naravno da kod 2-0 (zasluženih 2-0 ponavljam) da bi stvari išle drugim tokom, juve bi morao krenuti ofanzivnije milan bi se povukao i igrao na kontre sa brzim napadačima bi bili opasni ko sam đavo i mada to niko ne može tvrditi utakmica bi vrlo vjerovatno bila rutinski privedena kraju (to govori iskustvo da milan preko 90% utakmica u kojim vodi 2-0 i pobjedi).
al hebo ti to sve, kakav gol za 2-0 to je pichkin dim, važnije je neko guranje kasnije (kojih je bilo kako smo vidjeli sa obe strane)-licemjerje u svom punom svjetlu-poznati stlo juve
vergonga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Slazem se sa tvojom postom, ali se ne slazem da je offside bio. Na ovoj slici se ne vidi igrac iza Matrija koji je bio u liniji...IlPrincipe je napisao/la:@Sissoko da podebljam
IlPrincipe je napisao/la: One poteze Mexesa i Muntarija lično mislim da treba kazniti jer je nesportski, ali ovi hoće da Tagliavento njima da crveni a frajer gledo u potpuno drugom smjeru tj. tamo gdje je lopta. Nema čovjek 231289470 očiju da gleda nazad na Mexesa i naprijed gdje je lopta.... a tony je postavio sliku gdje ni Licht nije Sulji osto dužan ...
Onakvi zahvati se non stop desavaju u 16, pogledaj pogodat Matrija i vidjet ces da se nalazio u Silvinom zagrljaju. Niko nije kriv sto Muntari nije psiholoski stabilan pa nervozno reaguje, onakvi pokusaji su zabranjeni u svim boriliackim sportovima, a ni UFC nije izuzetak...
- JuveSissoko
- Kontakt:
drago mi je da si boldanim opisao svoj post i sve tvoje postove nakon ovog derbija.tony-mortale je napisao/la:mene bi bilo sramota reći kako su oba tima jednako oštećena ili da je čak juve više oštećen![]()
![]()
pa cijeli svijet, tj svi svketski sportski mediji se slažu da je milan oštećen i sad idete vaditi neke efemerne situacije kako bi prikazali da je i juve oštećen, koji vam je problem reći jeste juve je poguran na ovoj utakmici i ćao, svakako to svako normalan ko je gledao utakmicu i zna, ne vidim problem da se to i kaže ili napiše ili prizna. šta god![]()
![]()
vergonga
kakve kontre i pivske flase, bez tri igraca koja ste trebali poslat na tribine poslije crvenih kartona, samo bi kontrirali do van svojih 16m.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Juve je oštećen i sa silom penala (video smo već gledali 100 puta) koji su ''poklonjeni'' Milanu ove sezone + očiti jedanaesterci koji nisu svirani kontra Milana...
Reći da je Juve lopovski od strane navijača Milana je isto što bi u Ozu Dino Ortolani rekao Adebisiju ''Jao i ti si ubojica''
Reći da je Juve lopovski od strane navijača Milana je isto što bi u Ozu Dino Ortolani rekao Adebisiju ''Jao i ti si ubojica''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlPrincipe
- Kontakt:
@Sisso ... Imaš na onoj slici što sam ja postavio dokaz da je Matri u ofsajdu.
Na tony-jevoj slici onakav zahvat Lichta je za karton žuti, i šta sad Muntari i Mexes trebaju trčat Tagliaventu i govorit ee ja ga spuco šakom. Ko mu je kriv što nije gledo na njih ...
Kako ti nije jasno da je bilo nemoguće da Muntari i Mexes dobiju crveni jer sudija nije gledao u njihovim pravcima ?!?!?!
Na tony-jevoj slici onakav zahvat Lichta je za karton žuti, i šta sad Muntari i Mexes trebaju trčat Tagliaventu i govorit ee ja ga spuco šakom. Ko mu je kriv što nije gledo na njih ...
Kako ti nije jasno da je bilo nemoguće da Muntari i Mexes dobiju crveni jer sudija nije gledao u njihovim pravcima ?!?!?!
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 27 feb 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
A ja kontam da sam onim postom malo smirio situaciju....
Nista, uzivajte kad vam se da...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
IlPrincipe, kakvu si ti sliku postavio kao dokaz
, svaka čast.
Drugo, ako si gledao, a sigurno nisi, poslije utakmice u studiju svi su se složili da su i jednim i drugima poništeni po regularan gol, tako da te slike možeš svojim prijateljima u školi prosipati
.
Dalje u vezi crveni, ovo udaranje Muntarija je bilo teško vidjeti, dok ovo sa Mexes-om je 4 sudija morao vidjeti, jer je bilo blizo njega!
Drugo, ako si gledao, a sigurno nisi, poslije utakmice u studiju svi su se složili da su i jednim i drugima poništeni po regularan gol, tako da te slike možeš svojim prijateljima u školi prosipati
Dalje u vezi crveni, ovo udaranje Muntarija je bilo teško vidjeti, dok ovo sa Mexes-om je 4 sudija morao vidjeti, jer je bilo blizo njega!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Slika je slika, on je u ofsajdu to je očito ...
2. Nije mexes budala da onako nonšalantno udara kad ga gleda neko od sudija, znači ima i Mexes oči
2. Nije mexes budala da onako nonšalantno udara kad ga gleda neko od sudija, znači ima i Mexes oči
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:A ja kontam da sam onim postom malo smirio situaciju....![]()
jbg sad vidim ovo, eto jedini si rekao(a i ti indirektno) ko je u ovoj utakmici oštećen, ali drugi idu sa nekom pričom bili kartoni ovo ono, ma kakvi kartoni i prekršaji kad vodiš 2-0 druga priča skroz, onda je juve nervozan a milan igra rutinski, al nema veze svakako je najvažnije šta se piše na ovom forumu, pogotovo od par pojedinaca, ono što je neko vidio nije tačno već je jedino ispravno šta ovdje piše, pozdrav za sve ciaoPostao/la sarajlija89 dana 27 feb 2012, 17:43
Ljudi, ne moramo i mi ko Italijani
Da rezimiramo:
-Ne moze Juventus biti vise ostecen od Milana, kod 1:0 ponisten im je cist gol i to je u 90% slucajeva gotova utakmica.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma pusti ih nek' palamudaju i žive u iluziji kako bi nas dobili, ionako su im nakon 60 minuta svi igrači pocrkali, još sa ta 3 crvena, uvalili bi mi njima 3 komada u drugom i još ova 2 što smo dali, dakle 5 bi sigurno primili, skoro pa bi se ponovila '96.JuveSissoko je napisao/la: drago mi je da si boldanim opisao svoj post i sve tvoje postove nakon ovog derbija.
kakve kontre i pivske flase, bez tri igraca koja ste trebali poslat na tribine poslije crvenih kartona, samo bi kontrirali do van svojih 16m.

Nakon samuraja Ibrahimovića još jedna tripletta za igrača Milana Cassius Clay Mexesa.
Čisti primjer kluba čiji igrači ne znaju gubiti na terenu i strah od Juventusa, ako ne može milom, može silom, a na njihovu žalost ni na terenu ne znaju gubiti, ovako samo brukaju sebe, zatim klub pa i navijače.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Slika je slika, on je u ofsajdu to je očito ...
Jeis covjece dosadan vise stim ocima i slikom,
Oba kluba su osteceni po gol. i sta sad ti imas tu pametovati 2 sata??
ma boli me q jel sudija moro vidjeti ili nije, al ono dovoljno govori o vama.. samo znate mesarski igrati,,
izgleda da u milano kad vodis 2-0 tekma je zavrsena
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mislis onako rutinski ko kad sta imali 3-0 protiv liverpoola pa ste zijanli na kraju ??tony-mortale je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:A ja kontam da sam onim postom malo smirio situaciju....![]()
Nista, uzivajte kad vam se da...jbg sad vidim ovo, eto jedini si rekao(a i ti indirektno) ko je u ovoj utakmici oštećen, ali drugi idu sa nekom pričom bili kartoni ovo ono, ma kakvi kartoni i prekršaji kad vodiš 2-0 druga priča skroz, onda je juve nervozan a milan igra rutinski, al nema veze svakako je najvažnije šta se piše na ovom forumu, pogotovo od par pojedinaca, ono što je neko vidio nije tačno već je jedino ispravno šta ovdje piše, pozdrav za sve ciaoPostao/la sarajlija89 dana 27 feb 2012, 17:43
Ljudi, ne moramo i mi ko Italijani
Da rezimiramo:
-Ne moze Juventus biti vise ostecen od Milana, kod 1:0 ponisten im je cist gol i to je u 90% slucajeva gotova utakmica.
Protiv nas nemoze niko igrati rutinski ove god, zato nas niko nije ni dobio ove sezone, Kad smo Napoliu mogli izjednaciit 3-3 ko kaze da vama nebi ?