NK Zvijezda Gradačac

bondich
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bondich » 10 sep 2012, 16:55

Kvota je napisao/la:Eto prvi tim zvijezde jutros izgubio 8:1 jbt katastrofa!
ko ti to slaga
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 sep 2012, 18:56

bondich je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Eto prvi tim zvijezde jutros izgubio 8:1 jbt katastrofa!
ko ti to slaga
Pa nema nikog na forumu a mi se palimo na poraze, zato je ona patka a tekme se ne igraju na jutro :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2012, 18:59

ma zamrlo sve :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 sep 2012, 19:02

astra1922 je napisao/la:ma zamrlo sve :D
Sta ce tek bit kad radnika tuknemo! :lol: :lol: :lol: !ovaj forum ce da bude pustos!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2012, 19:07

onda ce nam biti tema zakljucana skroz

nego znal neko ista trenirajul nasi

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2012, 19:24

gledam mousa diabang redovan strijelac za bratstvo ,al ga gracanica nauci igrat lopte,covjek igra kao preporoden, kod nas je samo igracima noge otkido

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 sep 2012, 20:47

Na forumu su trenutno samo sitni Zvijezdini uposlenici i njihova rodbina,a ovi ozbiljni navijaci cekaju sutrasnju tekmu i pobjedu nasih ZMAJEVA kao i ja.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 sep 2012, 21:35

zmajevac je napisao/la:Na forumu su trenutno samo sitni Zvijezdini uposlenici i njihova rodbina,a ovi ozbiljni navijaci cekaju sutrasnju tekmu i pobjedu nasih ZMAJEVA kao i ja.
Pa da naravno evo ja sm uposlen u zvijezdi kao referent za unistavanje alkohola i sad sam trenutno mahmuran! :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2012, 21:36

zmajevac je napisao/la:Na forumu su trenutno samo sitni Zvijezdini uposlenici i njihova rodbina,a ovi ozbiljni navijaci cekaju sutrasnju tekmu i pobjedu nasih ZMAJEVA kao i ja.
pa liku jedan nije ti valjda repka ispred nase zvijezde :?: :?: :roll: :D

Nova sezona nova nafaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 sep 2012, 21:39

astra1922 je napisao/la:
Zar je moguce takvo nesto? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2012, 21:42

Sarajlijc@ je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Zar je moguce takvo nesto? :mrgreen:
toma zdravkovic dal je moguce :lol:

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 sep 2012, 21:54

Za zmajevca ;) http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=248" onclick="window.open(this.href);return false;

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 sep 2012, 22:00

Kvota je napisao/la:Za zmajevca ;) http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=248" onclick="window.open(this.href);return false;
Na strani 717 si nesto napisao pa da te malo posjetim koji si ti navijac :lol: :lol: :lol:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 sep 2012, 22:19

Kvota je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Za zmajevca ;) http://www.gradacac-x.com/index.php?opt ... Itemid=248" onclick="window.open(this.href);return false;
Na strani 717 si nesto napisao pa da te malo posjetim koji si ti navijac :lol: :lol: :lol:
Sta se ljutite kad vas otkrijem,a i meni je bio cudan taj rezultat pa sam se raspitao i saznao da su pioniri Zvijezde pobjedili djecu iz skole nogometa Tempo koja su mladja bila 2,3 pa i 4 godine pa se i ti raspitaj.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 sep 2012, 22:22

zmajevac je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
Sta se ljutite kad vas otkrijem,a i meni je bio cudan taj rezultat pa sam se raspitao i saznao da su pioniri Zvijezde pobjedili djecu iz skole nogometa Tempo koja su mladja bila 2,3 pa i 4 godine pa se i ti raspitaj.
HAHA odakle si ti matereti!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 sep 2012, 22:25

KVOTA radi u zvijezdi! Ajmo pivu popit :lol: :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 sep 2012, 07:40

zmajevac je napisao/la: Sta se ljutite kad vas otkrijem,a i meni je bio cudan taj rezultat pa sam se raspitao i saznao da su pioniri Zvijezde pobjedili djecu iz skole nogometa Tempo koja su mladja bila 2,3 pa i 4 godine pa se i ti raspitaj.
E moj zmajevac ja mislim da kad bi zvijezda osvoji ovu usranu PL ti bi naso neku mahanu.... zbog takvih kao ti mi i jesmo drzava kakva jesmo... samo kudite i unosite nervozu nimalo optimizma.... po to tvojoj teorij da su zvijezdina djeca starija onda se moze i zvijezdin prvi tim zalit jer su zeljini i borcevi igraci starij od njih

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 11 sep 2012, 12:16

Tkanton je napisao/la:
zmajevac je napisao/la: Sta se ljutite kad vas otkrijem,a i meni je bio cudan taj rezultat pa sam se raspitao i saznao da su pioniri Zvijezde pobjedili djecu iz skole nogometa Tempo koja su mladja bila 2,3 pa i 4 godine pa se i ti raspitaj.
E moj zmajevac ja mislim da kad bi zvijezda osvoji ovu usranu PL ti bi naso neku mahanu.... zbog takvih kao ti mi i jesmo drzava kakva jesmo... samo kudite i unosite nervozu nimalo optimizma.... po to tvojoj teorij da su zvijezdina djeca starija onda se moze i zvijezdin prvi tim zalit jer su zeljini i borcevi igraci starij od njih
Moram se javiti na ovaj post,mnoge sam tvoje progutao,nisam htjeo komentarisati,ali takav sklop razmisljanja jos nisam vidio.covjece cime ti razmisljas i zakljucujes,bolje se ne provaljuj,probaj vise puta procitati sta si napisao i shvatiti,ha ha :D :D

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 sep 2012, 12:36

Tkanton je napisao/la:
Ti jarane ko na ceki cekas da neko nesto napise i odmah opalis,a nisi ni procito.Kao prvo nije usrana PL,kakva je takva je ja je postujem sto je nasa,a i Zvijezda igra u njoj.Drugo upozoravanje na lose stvari u klubu i oko njega nije mrznja nego briga istinskih navijaca.Drugo uvazavanje svacijeg misljenja je osnov kulture,a za neke stvari koje ti se nesvidjaju lijepo je provjerit,a ne letit na prvu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 sep 2012, 12:42

ma kod nas u zvijezdi sve odlicno funkcionise za razliku od mnogih klubova.napokon imamo stabilan klub ljudi rade na tome da se sto vise para sabere i da se ima unaprijed za sledecu sezonu a ti tu kakis.trenutna situacija u zvijezdi je najbolja od osnivanja zvijezde a ti samo kudis.da smo salabajzeri do sada bi ispali i zavrsili u kantonalnoj ligi.pusti ljude koji ulazu svoje pare u klub neka rade ,niko nista ne krije radi se na pravim istinskim temeljima i to sve za dobrobit nase zvijezde.budi malo ponosan na klub iz jednog malog grada kojem po organizaciji mnogi zavide.nismo mesari ni smecari svi se hvale kada dodu nama da smo gospoda i sta bi vise zelio...znam ja sta bi ti zelio al nemozes radit u zvijezdi jednom si imao priliku nema popravnog

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.