Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

-Paja
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la -Paja » 19 maj 2010, 14:49

Barcelona_1899 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Jadni navijacim Looserpoola propao im klub pa sad navijaju Barcelonu joj jos postovi na njihovoj temi tipa Veceras osvajamo samo hrabro haha kakav karakter.
Opet je Liverpool veci klub od Arsenala.
Malo li je 20 godina nego mi reci je li od Barcelone veci? :mrgreen:
Dio Arsenala

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 maj 2010, 14:55

Pa dali smo vam 20 godina fore i nista niste uspjeli , jos uvijek ste daleko ispod Liverpoola po trofejima , sto oslikava koliko ste mali klub :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 maj 2010, 15:54

Dirk brate ne nasjedaj na ove djecije provokacije, mi smo tu da se informisemo o nasem klubu i provokatore samo stavimo na ignore,,Sta se imas sa intelektualno zaostalim prepucavat.. Ako je istina nije bitno na kojem se sajtu procita..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 maj 2010, 16:01

Torres Da Killa.!. je napisao/la: Ako je istina nije bitno na kojem se sajtu procita..
Nije mi namjera da provociram ikoga, tako da. Al sam ostao zaprepašten da neko čita taj goal.com, koji dnevno izbaci hrpu gluposti. Samo to... Ništa lično...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 maj 2010, 17:16

GunnerS je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la: Ako je istina nije bitno na kojem se sajtu procita..
Nije mi namjera da provociram ikoga, tako da. Al sam ostao zaprepašten da neko čita taj goal.com, koji dnevno izbaci hrpu gluposti. Samo to... Ništa lično...
ok posteno.. ima i ljepsih nacina da izrazis svoje misljenje od onog gore.. zvucalo je kao provokacija.. goal.com izbaci hrpu gluposti jer se trudi da sve traceve skupi na jednom mjestu..oni samo nagadjaju transfere. ali kad pise da je nesto zvanicno onda je to zvanicno.. zato sam i postavio jer je pisalo zvanicno Peace
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 19 maj 2010, 17:42

Dirk je napisao/la:Nevjerovatno je kako smo postali smjesan i jadan klub od kada je Benitez trener ... sto je najgore iz iz velike cetvorke nas polahko izbacuju a dok se ovaj idiot nije pojavio bili smo tu negdje , smatrali su nas bar rivalima ovako se svi protivnici raduju ostanku idiota jer znaju da je on nesposoban da napravi dobar tim ... ocekujem ovih dana nova pojacanja u vidu Yestea i slicnih kloceva iz Spanije , ali koga to vise moze cuditi , idiot se igra sa Liverpoolom a zasto i ne bi kada mu se da ... uzima veliku lovu , rezultati KATASTROFALNI , gore ne moze biti a jos ima podrsku ... NEVJEROVATNO !

Jos nisam prezalio odlazak Keana , covjek se tek privikao i poceo zabijati a idiot ga proda po manjoj cijeni , a sve iz razloga sto ne zna igrati sa dva spica ... koji idiot !
Od kada je idiot na klupi svake sezone smo bili u velikoj cetvorci dok smo prije njega idiota bili tu negdje i igrali kup uefa, a Keane je zesci kreten misli da je najpametniji pogledaj gdje sad igra a tottenham nema namjeru da ga vrati hoce da ga prodaju. Majka mu stara nece on svoju taktiku mijenjati radi jednog igraca onda bi svaki prelazni rok mijenjao taktiku
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 19 maj 2010, 17:45

-Paja je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Jadni navijacim Looserpoola propao im klub pa sad navijaju Barcelonu joj jos postovi na njihovoj temi tipa Veceras osvajamo samo hrabro haha kakav karakter.
Opet je Liverpool veci klub od Arsenala.
Malo li je 20 godina nego mi reci je li od Barcelone veci? :mrgreen:
Samo ti paja podhebavaj ako vam ode Fabregas nema vas na mapi ni u velikoj cetvorci
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 maj 2010, 18:16

evo na wikipediji pise da nam lafo marin dolazi :?

http://en.wikipedia.org/wiki/Marko_Marin
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 maj 2010, 18:56

Liverpool Reserves will fly out to Germany later today as they prepare to tackle the likes of Schalke, Bayern Munich and AC Milan in the prestigious RUHR.2010 Cup.

Liverpool FC winger Albert Riera has launched another attack on the club as he seeks to engineer a move out of Anfield
I want to leave" he said.

"English clubs are run differently that Spanish clubs.

"In England you have a manager at the club, and the board of the club has done nothing for me.

"The club has not put up any fight for me

Evo danasnje spekulacije :D

Liverpool and Juventus prepare swap deal for outcasts Alberto Aquilani and Felipe Melo - report

Liverpool and Juventus are prepared to set-up a swap deal to end the nightmare spells of Alberto Aquilani and Felipe Melo at the clubs, according to Tuttosport.

Both endured a troubled spell since making their big money moves last summer. Aquilani spent the majority of last season on the treatment table after his £20 million switch from Roma, while £22 million man Melo endured a fractious relationship with the Old Lady support as the team sunk to seventh place in Serie A.

The players could now each be offered a fresh start. Italian international Aquilani is seen by new Juventus boss Luigi Del Neri as the missing link in attacking midfield, while Melo could help fill the void at Anfield left by Xabi Alonso.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2010, 19:13

^ Ništa od tog, nedamo mi Aquamana
:mrgreen: . Pa čovjek će razbijati sljedeće sezone kada bude 100% spreman .. ;)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 19 maj 2010, 21:49

benitez ostaje konj

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 maj 2010, 22:29

In the end, a move to the Turin club lost its appeal when they failed to qualify for the Champions League, though Benitez insists he never formally received a proposal from Juve.
The 50-year-old has held two meetings with Anfield chairman Martin Broughton to find a way forward and suggested he would have to sell before buying players this summer.
He insisted, however, that a deal for star striker Fernando Torres should not be courted despite interest from Chelsea and Manchester City.
'I've had a couple of meetings with the new chairman to clarify my situation,' he said. 'We need to know how much money we'll have but that depends on who we can sell.
Pretty boy: Torres is big in Japan - and elsewhere in Asia

'I have been talking to Fernando about his injury and he is now in the process of getting himself fit again. His priority is to get himself fit, play in the World Cup and win it. He isn't thinking about leaving.
'He's a nice boy and the fans love him. He is a good representative for the club and a good example for many people.
'Women (in Asia) go crazy for him. Thanks to him Liverpool has become much bigger in Asia. He's the cornerstone for our sponsor.'

Benitez questioned the suitability of Jose Mourinho taking over at Real Madrid, which is expected to happen in the days after Saturday's Champions League final, while admitting he was open to one day taking over at the Bernabeu.
'Manuel Pellegrini is Real Madrid's manager and I have the maximum repsect to any manager who is in a job.
'Mourinho is also doing very well and people talk about him going to Real Madrid but he also has a contract. I do not know if Mourinho is the right person to train to Madrid.
'I like Madrid but if I say too much, there will be headlines tomorrow so I have to be careful. Real Madrid is a great club.'
Benitez also admitted a long-term ambition to manage Spain, who head into the World Cup as European champions with Vicente del Bosque at the helm.

'Of course, in a few years, onceDel Bosque ends his work, I would like to be Spain coach.

'All of the Spanish coaches would like in the future to become national team manager.'

:lol: Eeee rafa,rafa,primjetis to,a ne primjetis koliko ti nas izludjujes svojim caknutim idejama

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -26478815/
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 maj 2010, 00:36

reds_forever je napisao/la:
EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Nemoj više tih Italijana Bogati -.-
:lol: :lol: :lol: :lol:
YNWA je napisao/la: kojeg boljeg bi mogli dovesti :?:
Vjerujem da znas na koga mislim
YNWA je napisao/la:lijepo receno, a ko je kriv za takvu situaciju :?:
Oni koji mu dopustaju takvo ponasanje
YNWA je napisao/la: niko nikad nije rekao da ce on izvaditi iz džepa XX miliona funti i dati rafi, ali je on trenutno glavni covjek u liverpoolu i on treba znati odgovore na mnoga pitanja
OK sve to,al meni smijesno izgleda ta scena...Rafa se dogovara sa Broughtonom o novcu koji bi Ameri trebali dati ili o investitorima kojim bi Ameri trebali prodati klub, o dugovima koje bi Ameri trebali platiti a ti isti ameri bleje u Texasu i jedu McDonaldsov hamburger....

Uredu to sto vi kazete dati mu novac i sezonu pa tek onda vidjeti razvoj situacije,al meni se nekako cini da u klubu trenutno nema osobe koja ce mu reci "Imas novac,il osvoji titulu il letis iz kluba"

Uostalom,nije njemu Joksimovic pjevao pa da bude za sva vremena,ako mu ne ide nek se trazi neko drugi...
ameri su doveli liverpool u takvu situaciju, mnogima ovdje nije jasno u kakvoj je situaciji liverpool, ocekuju da rafa dobije otkaz, samo ne znam ko ce mu dati otkaz :?
Phill Jackson je napisao/la:evo na wikipediji pise da nam lafo marin dolazi :?

http://en.wikipedia.org/wiki/Marko_Marin
ne pise :mrgreen: :mrgreen: , u zadnji tren je propao transfer :lol:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Eo ga ako je istina dobra vijest, jedan klub otpada od borbe za Torresa..

BREAKING NEWS: Barcelona sign David Villa from Valencia for £34m - Goal.com

http://www.goal.com/en-gb/news/2557/new ... lencia-for
torres ne ide nigdje ovo ljeto, ali ako se situacija ne popravi sledece sezone, onda ce najvjerovatnije otici
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 maj 2010, 01:14

Maxi Rodriguez's impressive end-of-season form for Liverpool has earned him a place in Argentina's 23-man World Cup squad.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 20 maj 2010, 05:39

Carager u izjavi za "Daily Mail" porucio Torresu i Mascheranu da ako ne zele ostati, pokupe stvari i odu, te da ce i nakon njih Liverpool opstati kao sto je i dosad!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 maj 2010, 08:25

trebevic je napisao/la:Carager u izjavi za "Daily Mail" porucio Torresu i Mascheranu da ako ne zele ostati, pokupe stvari i odu, te da ce i nakon njih Liverpool opstati kao sto je i dosad!
I u pravu je 100%...
NIKO, ama bas NIKO nije veci od Liverpoola...
Bez obzira na to koliko ih gotivim, ako hoce da idu - ma nek idu brate...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 09:03

Kod vas izgleda bas zagustilo u klubu, ako se tako igraci prepucavaju izmedju sebe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 maj 2010, 11:20

/www.goal.com/en-gb/news/2559/rumours/2 ... ndo-torres
Ja bih ga pustio za ovu lovu, i onda kupio Dzeku i Jovetica(mozda Suareza)... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 11:29

trebevic je napisao/la:Carager u izjavi za "Daily Mail" porucio Torresu i Mascheranu da ako ne zele ostati, pokupe stvari i odu, te da ce i nakon njih Liverpool opstati kao sto je i dosad!
Nema dalje o ovome ja pricam , niko nije veci od kluba !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 maj 2010, 11:47

Eh samo da ovako kaze jos nekim pojedincima u klubu :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.