Sexmachineboy je napisao/la:Kako jbt,uopste nece da se upali,samo stoji ovo plavo,ayde pozurite ode mi kr.
da ti nije možda nestajalo struje sinoć ili jutros dok ti je komp bio upaljen?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sexmachineboy je napisao/la:Kako jbt,uopste nece da se upali,samo stoji ovo plavo,ayde pozurite ode mi kr.
Sexmachineboy je napisao/la:Ne,sto pitas?
Btw.pise ovdje nesto run Chkosk/F i tako nešto..jbt i zivcira me..imali iko ikakvu ideju?
odnesi gdje si kupio komp i oni ce ti formatirati, 40 km ja mislim da je cijena, ako ti je istekla garancijaSexmachineboy je napisao/la:Prije dva dana mi se desilo da je nestalo struje,ali sam i poslije toga uspio upaliti,ali sad nece.jel moguce da se tek sad posljedice osjete?btw.kako formatirati,mogul ja to il nekom hakeru nositi?
Sexmachineboy je napisao/la:Prije dva dana mi se desilo da je nestalo struje,ali sam i poslije toga uspio upaliti,ali sad nece.jel moguce da se tek sad posljedice osjete?btw.kako formatirati,mogul ja to il nekom hakeru nositi?
stavis cd od windowsa i bootas sa njega. jednostavno. i dalje radis kao normalno kad hoces sistem podignut to jest formatirat. ako to neznas onda fakat...Sexmachineboy je napisao/la:Prije dva dana mi se desilo da je nestalo struje,ali sam i poslije toga uspio upaliti,ali sad nece.jel moguce da se tek sad posljedice osjete?btw.kako formatirati,mogul ja to il nekom hakeru nositi?
Kod mene nekad teško otvarata al otvori, zadnjih dana se desi da nema chata i tako nekih stvarčica, al pošto nisam ovisan o njemu i svejedno mi...Megamon je napisao/la:Imate li vi problema sa fb?Dva-tri dana ne mogu da otvorim fb,pokusao sam sa svakim browserom
Sexmachineboy je napisao/la:Prije dva dana mi se desilo da je nestalo struje,ali sam i poslije toga uspio upaliti,ali sad nece.jel moguce da se tek sad posljedice osjete?btw.kako formatirati,mogul ja to il nekom hakeru nositi?
Devil je napisao/la:O cemu to ti?![]()
Sve sinoc igrano.
Ponesi cumura iz Banovicaedin_tm87 je napisao/la:Banovan na 7 dana, taman malo odmora od vasVidimo se sljedece subote
ne radiT-MAC je napisao/la:radil kod vas atdhe.net???
18-godisnja Amerikanka Alexandria MillsDevil je napisao/la:Eto mali dosta ti je 6 dana,dobio si cak i dan gratis.![]()
p.s. Ko je nova misica of world sto bi @dino rekao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.