ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: RE: Re: ATP Tour
Ne brini se ti za zdravlje. Tu je dr. Dzek Carapa!shminka je napisao/la:Sjajan nas dan očekuje, nadamo se da neće igrači imati zdravstvenih problema uzrokovanih paklenom klimom, pošto je turnir napustio Doktor Griša pa nema ko da ih liječi u nastavku turnira [emoji38] [emoji38]
Valja ti gledat mrskog Nadala kako ce nacijepati babukovinu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Re: ATP Tour
Neka ga cijepa na svakom narednom turniru što se mene tiče, pocijepan je gdje je trebao biti pocijepan xD
Što na svakom mjestu na planeti nije ista satna zona, ovako neki poput mene će biti onemogućeni da prate jedan od posljednjih FEDALA..
"We need to suffer. And we need to fight."
I oni i njihovo not before. Pavlyuchenkova i Kuznetsova završile, mogli su Nole i Kyrgios odmah sad za 10-15 minuta pa Roger i Rafa nakon. Mada ionako sam sutra druga haha
Jbg zato sto je okrugla a ne ravna. Zato treba zagovarati ravnozemljastvo da nemamo te proble vise!Captain4 je napisao/la:Što na svakom mjestu na planeti nije ista satna zona, ovako neki poput mene će biti onemogućeni da prate jedan od posljednjih FEDALA..
Hoce li Nole u onoj formi od juce nacijepati Kyrgiakosa? Mogo bi bit vrhunski mec oba su u formi extra.
Irving doesn't like this.Effenberg je napisao/la: Jbg zato sto je okrugla a ne ravna.
Ocekuje nas nekoliko sati paklenog tenisa, ocekujem dobar mec i tijesnu pobjedu Novaka a onda tamburanje placipicke.
Mogu i ja napravit listu po kojoj je Rafa GOAT ako hoces.
14>>>12 bez obzira na ostale manje bitne parametre koji idu vise Novaku na ruku, valjda si se zezao..
Bogami lipsa Goffin na ovom paklu, upravu si bio, izbjego sam ga sreca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: RE: Re: ATP Tour
A ja jos iza ta dva meca kontam jos Pliskovu i Muguruzu da gledam!bodi123 je napisao/la:Irving doesn't like this.Effenberg je napisao/la: Jbg zato sto je okrugla a ne ravna.![]()
Ocekuje nas nekoliko sati paklenog tenisa, ocekujem dobar mec i tijesnu pobjedu Novaka a onda tamburanje placipicke.
Fino je krenula noc s ispadanjem plastike u CL hajmo dalje sad. Nema spavat.
Jest mi odvratna ova drtina iz Australije, nije normalno...
Niku ovih 50 stepeni ko svakodnevnica, a Novak se topi ko sladoled. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel Rafa dosad igro u ovom terminu?bodi123 je napisao/la:Niku ovih 50 stepeni ko svakodnevnica, a Novak se topi ko sladoled. [emoji38]
Bas bi volio vidit ga kako bi isparavao!
Pa jest juce sa Nandom, i gore je cak bilo par stepeni jer su igrali od 1 po lokalnom vremenu a tad je najzesce, ali Rafa je otporan na vrucine, to valjda znamo, nesto slicno kao i Nik.Effenberg je napisao/la:Jel Rafa dosad igro u ovom terminu?bodi123 je napisao/la:Niku ovih 50 stepeni ko svakodnevnica, a Novak se topi ko sladoled. [emoji38]
Bas bi volio vidit ga kako bi isparavao!
Btw prsti talent iz Grka, kakva igracina.
@bodi da li Fedal moraju cekat da ova dvojica zavrse ili ne?
Da, nakon ove dvojice na centralni idu oni
bodi123 je napisao/la:Da, nakon ove dvojice na centralni idu oni
A jbm. Ovi ce u 3 seta nije 100% vec milijardu %
Al ovog Nicka boli rinaka jel na 1. ili na 2.servisu. Isto mu dodje. Samo ih deri majka!
Pored svih cudnovatih stvari kod Nika, mene najvise cudi kako on uspijeva igrati ovako solidne bekende sa ovim kratkim i jako nezgrapnim zamahom, zamahom koji treba da bude primjer djecacima koji uce tenis kako ne treba igrati bekend. 
Zavrsava ovo Kyrgios u tiebreaku 
Ovaj Jaziri je jedan veliki GOAT na ovom turniru. Ne vjerujem ovo sta se ove sezone desava, sve se budale smirile. Hajd Jaziri to nije al onako ima slabe zivce no jako je smiren iz meca u mec. Paire se naucio malo ponasat, Damir nas se pofino popravio, Grisha ne pravi ekscese vise. Pa gdje su budale vise majku mu? 
Nick hladan ko spricer isto...
Nick hladan ko spricer isto...
Ko od stranih kanala ovo prenosi? Je li Sky sports?
I ima li gdje hd stream? Ne mogu da nadjem. Gledao sam Australian Open na ESPN-u al zaboravio gdje sam nasao stream.
I ima li gdje hd stream? Ne mogu da nadjem. Gledao sam Australian Open na ESPN-u al zaboravio gdje sam nasao stream.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Budel Kirdza htio, ruski drkaros ce prvi Slam uzet s 29
Pokazao je da moze, podero Nolu Rafu i Fedexa u prvom mecu. Zvereva odskolov'o izbio talenat iz njeg. Ispadanja od drveca tipa Kveri vidim kao qrcobolju, nezalaganje, nedostatak taktike i motivacije (znaci bolesna glava, sa 21 godinu takav mentalni splet bit, tuga). Motivacije samo ima protiv najboljih i gdje se nafura i to cisti na redovnoj bazi.
za 8+ slamova mu je neophodan neki dobro yeben trener, npr onaj sto je uzo Monfilsa pod svoje, al Monfils pored glave lude nema ni priblizan talent i kvalitet ko Kirdzo.
Pokazao je da moze, podero Nolu Rafu i Fedexa u prvom mecu. Zvereva odskolov'o izbio talenat iz njeg. Ispadanja od drveca tipa Kveri vidim kao qrcobolju, nezalaganje, nedostatak taktike i motivacije (znaci bolesna glava, sa 21 godinu takav mentalni splet bit, tuga). Motivacije samo ima protiv najboljih i gdje se nafura i to cisti na redovnoj bazi.
za 8+ slamova mu je neophodan neki dobro yeben trener, npr onaj sto je uzo Monfilsa pod svoje, al Monfils pored glave lude nema ni priblizan talent i kvalitet ko Kirdzo.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.