Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ja sam bio uz juku kada vecina nije i mislim da previse pompe ne valja bolje je to malo smanjiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ništa Juka ti nemoj zabijati, niti blokirati, a bogme nemoj ni skakati i asistirati jer bi se neko mogao naljutiti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sa onim statistikama, narocito blokadama jer to lozi navijace, nece se nikada smanjiti hype. Sta vam je ljudi nije da se stvorio hype oko djeteta od 15god kao sto je Musa bio nego od igraca koji je strahovitu statistiku imao u zadnjoj utakmici. I nije da ga se poredi sa Shaqom nego se slavi ovaj momenat odnosno trenutne igre.nerminh74 je napisao/la:Ja sam bio uz juku kada vecina nije i mislim da previse pompe ne valja bolje je to malo smanjiti
Nad tobom sunce najljepše sja
U pravu si najbolje da sljedeci put kad bude davao izjavu lijepo kaze. Ma ova ekipa je bila za piiiip dok nisam dosao ja i izvadio ih iz piiiip. Bez mene su jedna velika nula.Rokoko87 je napisao/la:Ništa Juka ti nemoj zabijati, niti blokirati, a bogme nemoj ni skakati i asistirati jer bi se neko mogao naljutiti.
To bi mislim bilo on pravo cool.
A poslije moze spakovat kofer.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 11 mar 2017, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
A sto kod nas nema sredine ili ga pljuju ili ga dizu u nebesaRokoko87 je napisao/la:Ništa Juka ti nemoj zabijati, niti blokirati, a bogme nemoj ni skakati i asistirati jer bi se neko mogao naljutiti.
Zar nismo nista naucili od slucaja Muse i zlatnih momaka
Zar nismo nista naucili od situacije sa teletovicem
Zar nismo nista naucili od proslih kvalifikacija za EP
Slava udara u glavu jace od najace droge pa se ljudi pocnu ponasati onako kako nikada nisu
Ja sam prezadovoljan kako Jusuf igra i neka samo nastavi, ali zar niste primjetili kako non stop govori kako samo zeli da ekipa pobjedzuje
Zar mislite da je to slucajno nije to mu je menager rekao jer su mu u Denveru prikacili etiketu osobenjaka, zato neka nastavi skromno i ne talasa odnose u ekipi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Potpisnerminh74 je napisao/la:A sto kod nas nema sredine ili ga pljuju ili ga dizu u nebesaRokoko87 je napisao/la:Ništa Juka ti nemoj zabijati, niti blokirati, a bogme nemoj ni skakati i asistirati jer bi se neko mogao naljutiti.
Slava udara u glavu jace od najace droge pa se ljudi pocnu ponasati onako kako nikada nisu
Ja sam prezadovoljan kako Jusuf igra i neka samo nastavi, ali zar niste primjetili kako non stop govori kako samo zeli da ekipa pobjedzuje
Zar mislite da je to slucajno nije to mu je menager rekao jer su mu u Denveru prikacili etiketu osobenjaka, zato neka nastavi skromno i ne talasa odnose u ekipi
Slažem se ja nermine sa tobom, ali mi je nigdje veze da neko spominje kako će se neko naljutiti i slično.nerminh74 je napisao/la:A sto kod nas nema sredine ili ga pljuju ili ga dizu u nebesaRokoko87 je napisao/la:Ništa Juka ti nemoj zabijati, niti blokirati, a bogme nemoj ni skakati i asistirati jer bi se neko mogao naljutiti.
Uostalom, nadam se da će Juka nastaviti pružati partije u ovom tempu do kraja sezone i da će znati iskontrolisati sve to.
Nadam se da će ostvariti kontinuitet koji mu još jedino fali.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Samo da znate da juka sve cita , cak je nesto napisao ovdje prije par dana ....
Nije realno ocekivati od Juke da igra svaku kao protiv Phile ali moze onako kao one utakmice prije .Juka je double double igrac sto posto jos uz Lillarda I CJ-a pickin dim .Nije on imo u Denveru suigrace a I trener mu nije vjerovao .Kad je bio SHAW trener juka je bio zivotinja zar ste zaboravili njegovu rookie sezonu u kojoj je bio odlican samo je konstantno bio u Foul problemima zbog svoje agresivnosti .Covjek kad skonta da je jak ko beton I da mu mooze pola centrova NBA lige progutat pod kosem bice All-star.
- Sir Oliver
- Kontakt:
I predict he will have a 20/20/6/5blks game before the season ends.
4/mart bijase kad je frajer na real gm ovo napisao...
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
4/mart bijase kad je frajer na real gm ovo napisao...
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
The 7-foot, 280-pound Nurkic went for career highs in points (28), rebounds (20), assists (eight) and blocked shots (six) in a 114-108 overtime win over Philadelphia Thursday at Moda Center.
"That's the most dominant performance by an interior player against us all year," Sixers coach Brett Brown told reporters afterward.
In eight games with the Blazers, the 22-year-old Serb is averaging 16.5 points and 9.5 rebounds while shooting .539 from the field.

kakvo ce ludilo biti vcrs ne mogu ni da zamislim...........
NURKIC FEVER
a ove njegove partije sigurno ce mu pomoci i kod sudija
NURKIC FEVER

a ove njegove partije sigurno ce mu pomoci i kod sudija
Ma kakvi Dzumija propustiti.Unofficialpage je napisao/la:
A Damir?Nemoj samo reći da nećeš gledati.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Idemo

Juka neka odigra solidno veceras i Portlandu donese pobjedu. 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
imali ko kakav link uvijek ima onih komentatora prije utakmice diskutuju haha pa postavite
UserNAME2 je napisao/la:imali ko kakav link uvijek ima onih komentatora prije utakmice diskutuju haha pa postavite
http://yoursportsinhd.com/game/0021600983/
Ovo je blazers home feed

-
- Kontakt:
ako bi trazio dlaku u jajetu kod Jukinog trejda u POR je ova j*bena satnica. unisti me
de to malo izbalansirajte da pocinje bar u 2:00
ajmo Jukaaaaaaaaaaaaaa
vcrs mu nece bit nimalo lako, Wizardsi igraju poprilicno dobru odbranu
de to malo izbalansirajte da pocinje bar u 2:00

ajmo Jukaaaaaaaaaaaaaa

vcrs mu nece bit nimalo lako, Wizardsi igraju poprilicno dobru odbranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.