FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 06 jun 2017, 15:10

ajde da pitamo ove vece privrednike sto nece da uloze u slobodu,pa da krenemo od najveceg?
tu se slazem klasicno politicko pitanje... :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 jun 2017, 15:23

i ruku na srce, ovo je stvarno zlo i oduzima previse energije,al one pozitivne .. ne treba meni ovo bogami.
jebote preiprke i svadje preko foruma, uceraj svemu, samo SLOBODA! :salut:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 06 jun 2017, 15:34

Ako Senad ode, Azmir se vraća i to će biti fuzija sa Slogom, tj. Tuzla City. nije Sloga bezz mijenjala ime, moguće da novi klub bude imena FK Sloboda City.....

bezveze da se ne raspravljamo, to će zadovoljiti sve strane Slobode je bilo i biće, a Azmir se vraća
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 jun 2017, 16:11

Cuj sad Sloboda City :D Ili uzimaj klub kakav jest ili ga ne spominji.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jun 2017, 16:16

Ljudi zaboravite Azmira Husića.
Ja volim FK Tuzla City

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 06 jun 2017, 16:17

Predsjednik fudbalskog kluba Sloboda, Senad Mujkanović najavio je odlazak sa funkcije, što je potpuno iznenadilo sve navijače. U razgovoru za ****, Mujkanović je potvrdio da napušta mjesto prvog čovjeka, ali da ostaje u klubu. ,,Moj prijedlog je da se u Upravnom odboru nađe 15 članova koji će ravnopravno učestvovati u odlukama u klubu. Trenutni članovi odbora, u najvećem broju, rade dobar posao, ali ne želim da ovaj klub bude pod upravom jednog čovjeka i da samo jedan čovjek odlučuje u klubu, kao što smo navikli gledati godinama u Slobodi”, rekao je Mujkanović. Potpuno neočekivana ostavka Mujkanovića iznenadila je sve navijače Slobode, a u razgovoru je predsjednik govorio o motivima. ,,Iskreno ova pozicija u Tuzli izvlači mnogo energije, traži mnogo vremena. Želim da pronađem vrijeme za porodicu i za svoju firmu. Ja volim Slobodu, ali na mjestu predsjednika treba biti neko mlađi, ko ima snage i volje da izvuće sve obaveze. Ja ne idem iz Slobode, ja ostajem uz Slobodu dok sam živ, ali na nekoj drugoj poziciji. Moj drugi dom je Tušanj i uvijek ću raditi sve da učinim Slobodi što više”, dodao je Mujkanović. Nadzorni odbor Slobode već duže vremena ne radi, pa su u Slobodi odlučili napraviti rokade. Mujkanović bi trebao da postane novi predsjednik Nadzornog odbora, što je potvrdio i za ****. ,,Jedna od mogućnosti je da preuzmem Nadzorni odbor. Opet ponavljam, sve odluke koje se donose u Slobodi, moraju biti produkt zajedničkog rada i učešća svih članova, nikako samo predsjednika”, rekao je na Mujkanović. **** je od izvora bliskih Gradskoj upravi saznao kako je kandidat za novog predsjednika gosp. Adnan Sijerčić, trenutni član Upravnog odbora. ,,Sijerčić ne bi bio loše rješenje. On dolazi iz svijeta sporta, zna već problematiku u Slobodi, smatram ga jednim od dobrih rješenja za klub”, rekao je na kraju Senad Mujkanović. Sijerčić je odbacio ove tvrdnje, te poručio: ,,Odluku predsjednika da napusti klub sam čuo jutros, ne znam njegove motive. Jučer sam čuo kako se moje ime spominje na mjestu novog predsjednika, ali od toga nema ništa. Pozicija predsjednika je jako odgovorna pozicija, sa mnogo obaveza, a neozbiljno je da ja preuzmem poziciju, na koju ću za mjesec dana dati ostavku. Ja ostajem kao član Upravnog odbora, a stvarno ne znam ko će biti novi predsjednik.” (****) | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/senad ... og-odbora/

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 jun 2017, 16:26

Mortus je napisao/la:Ako Senad ode, Azmir se vraća i to će biti fuzija sa Slogom, tj. Tuzla City. nije Sloga bezz mijenjala ime, moguće da novi klub bude imena FK Sloboda City.....

bezveze da se ne raspravljamo, to će zadovoljiti sve strane Slobode je bilo i biće, a Azmir se vraća
Nek bude AC Das Sloboda City
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 jun 2017, 16:27

Mjaaaaau, a toliko neispunjenih obecanja, vrati se precjednice obeco si titulu za stogodisnjicuuuuuu
Precjedniceeeeee ne idiiiii
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jun 2017, 16:30

klasik je napisao/la:Mjaaaaau, a toliko neispunjenih obecanja, vrati se precjednice obeco si titulu za stogodisnjicuuuuuu
obeco je svaki do sad, bar jedan trofej, pa ni jedan ne ispuni

nego belaj je ovo, kako cemo "Plakat" za koji mjesec niste ni svjesni.
to jeste bar ovi koji navijaju za Slobodu, a ne za upravu.

vec sad bjeze svi od pozicije kao da je sugava. Macak je bio jedini dovoljno lud da to preuzme i da to gura u atmosferi gdje niko nije uz tebe ( i u opstini preovladava OKK lobi koji danas takodjer slavi). Ali ne treba to ni njemu, kao sto nikome normalnom ne treba da bude predsjednik Slobode. Neko izdrzi godinu, neko dvije-tri.

Nazalost najduze su ostajali ovi koji su radili 100% kontra Slobode.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2017, 16:36

U ovom gradu preovladava lobi OKK-a realno. Ko nama garantuje da Mujkanovic nije u talu sa njima dosao samo da razvali ovo i da kazu eto nema ko moramo to i to uraditi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jun 2017, 17:03

nema ovaj put ni BKC-a koliko smo podijeljeni po 1001 osnovu

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jun 2017, 17:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:
klasik je napisao/la:Mjaaaaau, a toliko neispunjenih obecanja, vrati se precjednice obeco si titulu za stogodisnjicuuuuuu
obeco je svaki do sad, bar jedan trofej, pa ni jedan ne ispuni

nego belaj je ovo, kako cemo "Plakat" za koji mjesec niste ni svjesni.
to jeste bar ovi koji navijaju za Slobodu, a ne za upravu.

vec sad bjeze svi od pozicije kao da je sugava. Macak je bio jedini dovoljno lud da to preuzme i da to gura u atmosferi gdje niko nije uz tebe ( i u opstini preovladava OKK lobi koji danas takodjer slavi). Ali ne treba to ni njemu, kao sto nikome normalnom ne treba da bude predsjednik Slobode. Neko izdrzi godinu, neko dvije-tri.

Nazalost najduze su ostajali ovi koji su radili 100% kontra Slobode.

Mujkanović je postavljen od strane faraona.
Klubom i dalje upravlja politika na čelu sa faraonom to je jasno i pticama na grani.
Evidentno je da oni postupaju po davno zartanom planu.
Formirati OFK Sloboda 1919. i spustiti ga u niži rang.Svesti troškove na minimum.
Nikad više ne dozvoliti pojavu nekog novog Azmira Husića.
Hiljadu puta ću ovo ponoviti i neću se umoriti,jer se to vidi s Marsa.
Ja volim FK Tuzla City

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jun 2017, 17:19

pinoglavi je napisao/la:Nije to do Djidica, Karica i Mehidica nego do ugovora koji su s njima potpisani. Azmiru su tuzbe stizale zbog diviljih ugovora prije njega, a on isto radio. Ali boli kad se to spomene :hmmmm:
Velika je razlika o tome sto pricas, azmir je plaćao obaveze i ugovore koje bivse uprave nisu nikako plaćale, a kad je preuzeo klub do oostavke on je svoje ugovore ispostovo, e sad sto ovi nisu mogli ispostovat ostatak ugovora to nije do azmira već do ovih pobjeglica jer su nesposobni, razjebali pare od krpiča. razjebali 250 000 od uefe, razjebali i pokupili unaprijed sponzorske ugovore i sad kad vise nemaju sta dizemo sidro. Ni Azmir nije bio bajan jer je dosta vjerovo husrefu i Saši V. Ali je za ove privrednike anštajn

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2017, 17:22

Neka gase kada je pola nas (ja nisam) u septembru reagovalo kako je reagovalo tj pljuvao se Husic, a ismijavali ovi sto nisu za taj odbor. Navukao fino Imamovic pola grada protiv Husica bio umjesto da smo svi izasli pred opstinu i trazili da se ispuni sve sto Husic trazi. Ako je trebalo da mu se pusi qrac trebalo je pustiti qrac da Sloboda bude jaka.

Problem je bio sto se dosta ljudi ponadalo necemu od ovog odbora i povjerovalo u to, povjerovali da nakon Husica dolaze bolja vremena.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 jun 2017, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 jun 2017, 17:22

sloboda72 ti si takodjer jedan od razloga sto je Azmir otisao, to je bas reko kad je govorio kako su mu isli na zivce go.vnari koji pricaju o pordanim utakmicama (konstantno kvare atmosferu oko tima) i da ste mu zajedno sa sudijskim lobijem ogadili funkciju predsjednika! na kraju kao slag na tortu grad mu nije dao stadion da prodaje i gradi novi u industrijskog zoni :kafa: i ti ponajmanje imas pravo o bilo kome pricati :wave:
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2017, 17:30

I za stadion je bio 100% upravu.

Ali su pametolozi ovdje koji su bili aktivni samo pred izbore na temi, a sada ne pisu vec mjesecima pricali da on hoce da ukrade stadion i sravni ga sa zemljom, napravi zgrade i zaradi i sve najgore.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2017, 17:37

fukaratz je napisao/la:sloboda72 ti si takodjer jedan od razloga sto je Azmir otisao, to je bas reko kad je govorio kako su mu isli na zivce go.vnari koji pricaju o pordanim utakmicama (konstantno kvare atmosferu oko tima) i da ste mu zajedno sa sudijskim lobijem ogadili funkciju predsjednika! na kraju kao slag na tortu grad mu nije dao stadion da prodaje i gradi novi u industrijskog zoni :kafa: i ti ponajmanje imas pravo o bilo kome pricati :wave:
Sad ce on tebi izvuci neki zakon,clan ili postavit pjesmu i povecati font :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jun 2017, 17:48

Bijeljina da Radniku pare na godisnjem nivou i ne odredjuje im namjenu, Zenica da Celiku i ne pita za namjenu. Bihac, Gracanica i ova uslovno receno manja mjesta da ne spominjem.

Samo kod nas ne smiju transu trositi na plate, ili sto ne opravdaju moraju vratiti. Sve je tu jasno. Faraon jeste postavio Macka, kao sto ce postaviti i svakog predsjednika Slobode dok je na vlasti. Ili bilo cega "gradskog" u ovom gradu. Ne moze bez njegovog amina ni skakac da predje preko staze u parku, valjda je i to svima do sad jasno.
Eh postavio je jedno. Jbg morao je neko biti predsjednik Slobode, ali koliku podrsku je imao. Pa usudio bih se reci nista vecu nego Azmir. Jesu oni privatno mozda bolji, kao sto ce biti i naredni predsjednik kojeg natjeraju da dodje biti privatno dobar sa Jasminom. Ali to Slobodi dugorocno nece donijeti nista vise para, nista bolji tretman, dokle god OKK zivi i vlada u opstini.

Zasto je Macak bio dobar? zato sto se odgovorno prihvatio nametnute pozicije, radio sigurno najbolje sto se moglo i u najboljem interesu Slobode, zacrtao OK pravac sanacije kluba, rjesavao tuzbe i reprogram. Poceli smo liciti na klub. Iskreno ocekivao sam da ce se ponasati sasvim drugacije upravo zbog nacina na koji sam dosao, i zato sam bio vrlo pozitivno sam iznenadjen nacinom rada.

Eh sad ja vas pitam, kolika je vjerovatnoca da ce naredni nametnuti predsjednik uopste da se trudi i zamara oko Slobode, ili ce biti kao mnogi nametnuti prije njega (tipa Mesketa i slicnih) biti u fatzonu " Boli me kur.ac za ovo, ako vam se ne svidjam maknite me, i onako sam ovdje protiv svoje volje, jer nece niko" :?: . I u takvim okolnostima klub potone kao sto je nekoliko puta potonuo do sada.
to je jos jedan od razloga sto sam podrzao macka, apsolutno svi su ocekivali da bas on bude u tom fazonu , **** mi se ja ovdje zalutao, ali apsolutno nije bio i sezona je pored svih problema i nedostatka podrske grada, navijaca i svih ostalih izgurana relativno uspjesno.
Za narednu niko nema snage ni energije vise.

Sad slijedi i veliki sok i iznenadjenje za ove kao sto je @Sloboda72 , a to je da ce i narednog predsjednika postaviti faraon, i da ce ga skupstina ciji je i on sastavni dio (ako nista bio godinama) aminovati jednoglasno kao sto je i Mesketa i Davuda.

S druge strane zivo me interesuje i kako OKK pravda transe.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2017, 17:56

Evo jedno pitanje, zasto je udruzenja navijaca koje treba da bude udruzenje navijaca Prijatelji u skupstinu postavilo predstavnike koji su Faraonove pudlice? Daj ba u septembru pola grada glasa za Imamovica i sada kao nikom se ne svidja sto on radi.

Senad je Faraonov, koliko god dobrih stvari uradio na kraju ne moze opet biti dobar jer ne moze samostalno nista uraditi mimo tempa. Mora pratiti Faraonov tempo, ako ovaj kaze tako onda on nema autonomiju da radi to nesto ubrzano. Faraon mu rekao tada cu usminkati istok nemoj do tada nista i on onda izadje pred navijace i izmisli neku pricu o dugorocnom oporavku i mladim igracima.

Navijaci Slobode nece mrdnuti ako se klub ugasi, ima dobar dio onih kojima to ne smeta i to je to. Jedini navijaci na svijetu koji se vise trude da ugase svoj klub. I koji bi sutra isli gledati OFK da se osnuje kao da nista nije bilo, niko ne bi imao stida proci carsijom od ovih koji glume velike Slobodase, a imaju glas da odlucuju.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jun 2017, 18:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:nema ovaj put ni BKC-a koliko smo podijeljeni po 1001 osnovu
Pa to i jeste bio cilj.

Pustiti da se iole stabilizovana situacija vrati na staze one od 2012.-te, samo sa još gorom situacijom što se tiče navijača (smijem li tu ubrojati nas što smo "navijači uprave"?), i onda lagano privoditi kraju.

Ne zaboravite nikad one riječi od najmanje dvije osobe: "Ti si nas preduhitrio, nismo planirali da uđemo u PL"!!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: westsideSB96 i 11 gostiju.