Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Momci aj da se manemo nacionalizma o kojem ste vi naravno prvi poceli…Vi i sami znate sta je Republika Srpska i njen narod,da ste neko i nesto nebi pola teritorije bilo pod nasom palicom a ostatak podjeljen na muslimane i hrvate…Znam da vas to boli i da vam je krivo ali jbg tako je kako je i da se zatvori ova tema…Uzdravlje,Borac je sampion
!
-
- Kontakt:
Znas kako gradjani ovih vecih gradova Sarajeva Mostara Zenice Tuzle Bihaca pate za onim kamenim kucama istocne hercegovineFighterBL je napisao/la: ↑23 dec 2023, 18:08Momci aj da se manemo nacionalizma o kojem ste vi naravno prvi poceli…Vi i sami znate sta je Republika Srpska i njen narod,da ste neko i nesto nebi pola teritorije bilo pod nasom palicom a ostatak podjeljen na muslimane i hrvate…Znam da vas to boli i da vam je krivo ali jbg tako je kako je i da se zatvori ova tema…Uzdravlje,Borac je sampion!

- egocentrik
- Kontakt:
Samo da znas koliko vas vole u Srbiji
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Opet cete za njih u Srbiji biti Bosanci i Hercegovci

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Admini, zaključavajte temu dok se nastavi sezona. Zadnjih 10 stranica se samo morbidno prepucava, evo sad je krenulo i sa politikom, PLBiH nema ni blizu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
A inače kad je sezona ovdje se vode visokointelektualne rasprave i pretvori se tema u krug 99 . Ništa je ne ključaj.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tako je i sa snsd prcijom iz platonove, sve politika a plbih nema ni blizu.
NEMA NAZAD
Mi se nista ne zalazemo, indolentni smo i nezaintresovani. Fakat, Kosovo me zanima koliko i Nagorno Karabah u Azerbejdzanu. Mi smo dio zapadne kulture, koja dozivljava Kosovo kao samostalnu drzavu, sto ona i jeste. Priznajemo i njihovu fudbalsku ligu, koja postoji i ciji ucesnici igraju Euro tekme. Partizan ako kojim slucajem i dodje tamo da igra, moraju preci granicni prelaz

Ne kontam vala ni ove Bosnje sto se pale na Kosovo.
Sta ja imam s njima i jel Kosovo nezavisno ili nije.Nek su zivi i zdrav8 sve dok dole neko nekog ne ubija na veliko zivo mi se hebe za Kosovo.
Sta ja imam s njima i jel Kosovo nezavisno ili nije.Nek su zivi i zdrav8 sve dok dole neko nekog ne ubija na veliko zivo mi se hebe za Kosovo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Amin. Isto mislim i za Palestinu. Niti mi smeta sto im skandirate i podrzavate ih. Nije nasa stvar.
Bosnje su u fazonu samo nek je kontra Srba pa se zato pale na Kosovo.
Pa spojite se ko vam brani? Steta sto vas ni oni ne zele. Svakako ste vi tkzv juznu srpsku pokrajinu naselili u Beograd ne znam kako cete spasiti Kosovo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Nisam ja fulai nista, nego sam ti fino uzvratio. Postavio si pitanje po cemu mi dobijamo vise novca sada nego npr. Vi ili Zeljo jer imate vise trofeja nego mi i vise navijaca, pa sam ti samo uzvratio pitanjem po cemu ste vi zasluzili da se odmah nakon rata dobijate vise novca nego mi, s obzirom da niste bili trofejniji od nas, a i navijacki smo vam itekako mogli parirati. Nisam citao kompletnu konverzaciju kako ste krenuli i zbog cega se tacno pokrenula ova tema, samo mi je tvoj komentar slucajno upao u oko pa sam uzvratio. Novac koji smo dobili je i nas, ljudi iz Hercegovine kao i vas, pa tom logikom godinama ste uzimali novac koji vam ne pripada.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 15:40Nesto si fulao,mi tad nismo osvajali trofeje,bili smo prvi kad se nije igralo zbog vas to se valjda zaboravilo. Sto se tice zasto smo dobijali mada nismo,logicno je zbog historije,sampionskih titula itd poslije zbog Newcastla i Dinama za ulazak u grupe LP,Basela,Besiktasa,Atalante,Celtika,,Cluja,Rapida, i opet vi kao drugoligas tadasnji dobijete vise,sve ostalo su suplje,bez ikakve osnove i podloge ste od gradjana ove drzave dobijali novac. Naravno da Sarajevo i Zeljeznicar trebaju da dobiju tj prije 20 puta vise. Nece Dinamo dobiti isto kao tadasnji Zagreb sto je logicno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:21A po kom ste kriteriju vi i Zeljeznicar dobijali od.ah poslije eata kad se krenulo, dakle tamo 97 98 s obzirom da niste bili trofejniji od bilo koga, a Celiku Slobodi Velezu bili sitnica. Polako druze, dobijali ste na pocetku vise nego ostali, tim ste zarasili trofeje. Ziviomosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 15:44
Vidjeli smo gdje ste bili sa tim firmama iz Njemacke i Svedske pusti se suplje svega ti. Fazon je sto vi nemate osnova da vam se daje drzavni novac. Sarajevo i Zeljo realno jedno 50 puta viae od vas trebaju dobiti zbog titula,evrope i svega ostalog u ovih 20 i kusur godina. Nisam jos vidio da se najvise novca daje najneuspjesnijem timu,nema nikakve logike mada kod nas moze sve. U Sarajevo nikad nista nisu preusmjeravali,kantom sa ogromnim prihodima,da daju kao Tuzla ili ovi vasi mi bi bili na konju.![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- TurkishAirlines
Republika Bosna i Hercegovina 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Fukare sinoc po Malti pjevaju nigdje nikoga. Ko je fukara taj picka nije fukara voli picke da bije
15 navijacai iz Tuzle probudi kvart nigdje nikoga
Tetrijeb biologiju ucio da ispravi dvicu na polugodistu njemu je oprosteno

15 navijacai iz Tuzle probudi kvart nigdje nikoga

Tetrijeb biologiju ucio da ispravi dvicu na polugodistu njemu je oprosteno

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 23 dec 2023, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Drugo je Palestina ,dole se ne bori vojska sa vojskom kao u Ukrajini.Dole vojna masinerija ubija djecu,zene,starce.Dole se desava genocid.I to treva svakog covjeka koji u sebi ima trunku razuma i dobrote zanimati.
FK SARAJEVO.
- TurkishAirlines
Zamisli sta oni izjednacavaju, kako bolestan narodmma_hz je napisao/la: ↑23 dec 2023, 19:50Drugo je Palestina ,dole se ne bori vojska sa vojskom kao u Ukrajini.Dole vojna masinerija ubija djecu,zene,starce.Dole se desava genocid.I to treva svakog covjeka koji u sebi ima trunku razuma i dobrote zanimati.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
I na Kosovu se vrsi genocid od pocetka 20.stoljeca nad necetnicima (raseljavanja, ubijanja, progoni) pa i dan danas ti pokusaji ne prestaju. Ugrozenost cionista, svetosavaca je usko povezana. Pa su isti primorani u nama blizem podrucju ocistiti od necetnika Bosnu, Hrvatsku, Srbiju, Kosovu, Sandzaku, jer to je sve "Savina" zemlja.
Itekako nama Bosnjacima je "bitno" Kosovo. Na Kosovu Bosnjaci druga nacionalna skupina po brojnosti. Uce bosanski, bosansku historiju, zastava im je ljiljan.
A bitna nam je i Palestina jer to je isto Kosovo, Bosna, genocid nad nemocnim stanovnistvom, veze nas religija i veliki broj Bosnjaka je naseljavao tu istu zemlju dok ih nisu prognali.
Cionizam i Svetosavlje su velika dva zla, kojima ce kad tad doci kraj.
Itekako nama Bosnjacima je "bitno" Kosovo. Na Kosovu Bosnjaci druga nacionalna skupina po brojnosti. Uce bosanski, bosansku historiju, zastava im je ljiljan.
A bitna nam je i Palestina jer to je isto Kosovo, Bosna, genocid nad nemocnim stanovnistvom, veze nas religija i veliki broj Bosnjaka je naseljavao tu istu zemlju dok ih nisu prognali.
Cionizam i Svetosavlje su velika dva zla, kojima ce kad tad doci kraj.
Mogu fukare pjevati sta hoce po Sarajevu
Nisu pjevali na Grbavici
Manijacima je ispod nivoa napadati manje grupe
Nek vam braca pitari nesto akcijaju izuzev rivalstva s nama
Nemaju nista konkretno godinama
One gruzijce ne pikam nizerazredno podrucje u ultras svijetu
Cekam hz, ultrase, leseve da se malo izmedju akcijaju haha
Nisu pjevali na Grbavici
Manijacima je ispod nivoa napadati manje grupe
Nek vam braca pitari nesto akcijaju izuzev rivalstva s nama
Nemaju nista konkretno godinama