FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e, pa to... već sam se bio prepao da sam poludiovoltron30 je napisao/la:Nije bio zvanično na klupi, jer je već tada zakuhao s pojedincima u upravi. Sjedio je na zapadu, iza klupe s rezervnim igračima i davao instrukcije.o sole mio je napisao/la:Amar nije bio trener protiv Hartsa na Kosevu.

NAPRIJED NARODE!
Ma dobro, mali nesporazum.Zeman je napisao/la:e, pa to... već sam se bio prepao da sam poludiovoltron30 je napisao/la:Nije bio zvanično na klupi, jer je već tada zakuhao s pojedincima u upravi. Sjedio je na zapadu, iza klupe s rezervnim igračima i davao instrukcije.o sole mio je napisao/la:Amar nije bio trener protiv Hartsa na Kosevu.znam da je odović bio na klupi...

- ferroviere
- Kontakt:
Dok je tu Amar, nema straha ! Naprijed Željo do duple 

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
ferroviere je napisao/la:Dok je tu Amar, nema straha ! Naprijed Željo do duple
Tako je razabu samo polako sve ce doci na svoje opet su se dusmani probudili i pokazali koliko ih ima tako da ce svaki nas ponovni uspjeh biti sladji
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jesil siguran? znam da je poslije celika i 2-3 na grbavici dobio otkaz... ili sam ja sad u jednu utakmicu fulio...voltron30 je napisao/la:Nije bio zvanično na klupi, jer je već tada zakuhao s pojedincima u upravi. Sjedio je na zapadu, iza klupe s rezervnim igračima i davao instrukcije.o sole mio je napisao/la:Amar nije bio trener protiv Hartsa na Kosevu.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ovdje se spominjao samo Harts. Ja sam samo siguran da je još bio na klupi do utakmice s Hartsom, a da li je poslije te utakmice vodio još jednu ili dvije prvenstvene, stvarno se ne mogu sjetiti.jovanmaksimovic je napisao/la:jesil siguran? znam da je poslije celika i 2-3 na grbavici dobio otkaz... ili sam ja sad u jednu utakmicu fulio...voltron30 je napisao/la:Nije bio zvanično na klupi, jer je već tada zakuhao s pojedincima u upravi. Sjedio je na zapadu, iza klupe s rezervnim igračima i davao instrukcije.o sole mio je napisao/la:Amar nije bio trener protiv Hartsa na Kosevu.
Evo Bucan je napustio Olimpic, dobro bi nam dosao sa obzirom da nam fali krilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DzoleZeljo
- Kontakt:
"Željezničar će sutra ponovo put Istre. Plavi će boraviti do 22.februara, a zakazane su utakmice protiv Kapošvara, Žalgirisa i Čelika. Generalnu probu tim sa Grbavice će imati protiv Širokog Brijega u Hercegovini."
Dobra generalka pred pocetak drugog dijela....
Dobra generalka pred pocetak drugog dijela....

Boga mi Amar ljut
U avazu kaze:
" Ta utakmica je pokazala da imamo malo profesionalaca, a mnogo glumaca.Da smo igrali s Hajdukom na Poljudu, oni bi poginuli da se pokažu, ali eto, Split im nije bio neki motiv, a jos su poslije utakmice isli kuci."
" Nisam im jos rekao sto imam o tome, ali hocu, kada se vratimo u Rovinj. "

" Ta utakmica je pokazala da imamo malo profesionalaca, a mnogo glumaca.Da smo igrali s Hajdukom na Poljudu, oni bi poginuli da se pokažu, ali eto, Split im nije bio neki motiv, a jos su poslije utakmice isli kuci."
" Nisam im jos rekao sto imam o tome, ali hocu, kada se vratimo u Rovinj. "

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ino Željovci: Džeko ponovo strijelac
http://fkzeljeznicar.ba/ino-zeljovci-dz ... elac/4340/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/ino-zeljovci-dz ... elac/4340/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Mislim da je nasim igracima osnovni problem motivacija. Mislim da treba mozda zaposliti psihologa ocigledno da nam je potreban u ekipi.
Naši igrači nisu ni u približno dobroj kondiciji kao u prvoj sezoni šefovog povratka.Tad smo u slučaju da bude "guravo" utakmice lomili u zadnjih 10-15 minuta kad bi protivnik već bio premoren.Ove sezone pokušavamo ljepše da igramo, ali evidentno je da naši igrači, ne pucaju od snage kao u toj gorepomenutoj sezoni.Mislim da u tome leži problem, i da je razlog povreda ta slaba priprema igrača.
DRUG NEBI TI PUNCA
Odrazt ce im Amar lekciju to je sigurno, a onda ce se morati potruditi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- katalinski
- Kontakt:
Ma evo natjerao ih sef da trce s primorja nazad do sarajeva,pa za koji dan opet nazad
Ajvatar
Buki na Alfi...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Stize lijevi bek!!!!
Pojacanje iz regiona!!!!
Pojacanje iz regiona!!!!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, voltron30 i 31 gost.