Postao/la Io_Sono_Interista » 05 apr 2012, 19:57
ma ovo oko Guarina cini mi se i nadam se da je gotovo i da je on nas igrac od ljeta,jos nije ni velika odsteta(cini mi se 11-12 mil.)
spominje se odlazak J.C. i dolazak Handanovica iduce sezone,ovo treba dobro razmislit,Samir je odlican golman ali to je i J.C.,a ako je u pitanju velika razlika u cijeni(prodajna i kupovna) mislim da nam to ne treba jer ima vecih prioriteta...
i dalje smatram da se Maicona treba zadrzat,nit mozemo uzet velike pare a ja ne vidim na trzistu ni blizu beka njegovih kvaliteta...
oko Lucasa se kuha i izgleda da ce bit zelja pola Evrope,treba prvo vidjet sta ce biti sa Sneijderom da li ostaje ili ide,treba prvo rjesit pozicije koje najvise skripe(lijevi bek,vezni,spic,krilo) a ove pozicije na kojim vec imamo WC igrace uzimati ukoliko ove prodamo za dobre pare...
sto se tice moguceg sastava za nedjelju,lijepo bi bilo vidjet Andreu konacno u prvoj,Chivu je na iznenadjenje odigro i vise nego solidno kontra Genoe i treba igrat prije japaneza,treba gurnut Guarina i Polija zajedno u vezu od prve,i nadat se da ce u slucaju dobrog rezultata jos neko od ovih mladjih dobit 20-25 min...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...