Ocito da nekima strasno smeta Hrvatska u Mostaru pa je utakmica pod znakom pitanja. Ne mogu vjerovat.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jbem ti sve
Ocito da nekima strasno smeta Hrvatska u Mostaru pa je utakmica pod znakom pitanja. Ne mogu vjerovat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
zamorano je napisao/la:Lillard je napisao/la:Prodaja ulaznica za utakmicu Zrinjski – Hrvatska počinje u ponedjeljak 27. svibnja. Za ulaznicu za tribinu u zapad u pretprodaji će biti 10 KM, a na dan utakmice 15 KM. Navijači na tribini istok za ulaznicu će platiti 5 KM.
Utakmicu će putem video linka prenositi portal ****
Je li nestalo karata![]()
Utakmica će se igrati u istom terminu samo bez dresova nego u markerima. Hrvatski reprezentativci će nositi kockaste markere! Potvrđeno od Igora Štimca!!
Kome smeta? UEFI? žalite se njoj, meni ne smeta susjedna država.
@zrinjskimostar
jel to sigurno? ulaznice ce se prodavat otkada onda?
jel to sigurno? ulaznice ce se prodavat otkada onda?
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Uskoro će biti i zvanično ispred uprave jer su ponovo obavljen dogovor a kako je već Štimac rekao u nuždi igrati će se trening utakmica u markerima koju nitko ne može zabraniti ali to nije razlog da stadion ne bude prepun 
zvanično UEFA zabranila tekmu, navodno iz sigurnosnih razloga, jutros objavljena vijest...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
"Zvanično" ti preseli u svoju temi i drži se tamo !AlemC85 je napisao/la:zvanično UEFA zabranila tekmu, navodno iz sigurnosnih razloga, jutros objavljena vijest...
pa tako je. bit ce ljdui sigurnoZrinjskiMostar je napisao/la:Uskoro će biti i zvanično ispred uprave jer su ponovo obavljen dogovor a kako je već Štimac rekao u nuždi igrati će se trening utakmica u markerima koju nitko ne može zabraniti ali to nije razlog da stadion ne bude prepun
samo neka igraju pa makar bio i trening
http://hercegovina.in.fo/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;

Uefa ne da iz sigurnosnih razloga, ali na relaci HNS - NSBiH nema problema.Lillard je napisao/la:Jbem ti sve![]()
Valjda ovima to ne odogovara da drzavna reprezentacija ide u drugu zemlju da igra sa fudbalskim timom, mozda i glupo iako smo jako blizu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
netko je ovdje bojkotirao ovo iza leđa...ili HNS ili NFSBIH
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
da tako se ciniKevin je napisao/la:netko je ovdje bojkotirao ovo iza leđa...ili HNS ili NFSBIH
a sta se jucer desavalo?adisice je napisao/la:nikakvo čudo šta je se jučer dešavalo
zabranili ultrasima ulaz na stadion, pa su poslije krenuli manji neredi. zasto su im zabranili? razlog? ne priacjte gluposti.
Obrazloženje UEFA-e, zbog kojeg je odbijen zahtjev za autorizacijom utakmice, krajnje apsurdan i nelogičan. Naime, UEFA je svoju odluku obrazložila "zabrinutošću zbog sigurnosnog rizika", a do tog zaključka je došla, kako je obrazloženo, "na temelju svih informacija dobivenih iz nacionalnih Saveza, odnosno Nogometnog saveza BiH (N/FS BiH) i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS)".
Nema razloga da se N/FSBiH protivi odigravanju ove utakmice, kao što već rekoh, imali smo isti slučaj pod Ćirinom palicom nazad par godina u Rijeci. Moje mišljenje je da ovdje Savez nije imao upliva u odluku UEFA - e.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Drugačije je uspoređivati tekmu Rijeka - BiH i ovu tekmu. Rijeka je normalan grad, Mostar na žalost nije, bez uvrede prema ikome, ali tako je.
Meni je donekle i razumljiva ova odluka...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Po cemu razumljiva?dubrava je napisao/la:Drugačije je uspoređivati tekmu Rijeka - BiH i ovu tekmu. Rijeka je normalan grad, Mostar na žalost nije, bez uvrede prema ikome, ali tako je.
Na utakmici ce biti navijaci Hrvatske i nitko drugi. Zasto bi itko pravio nerede, pogotovo mi, kad igra tu nasa reprezentacija?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bas, utakmica bi bila bolje osigurana i odradjena nego u Zagrebu s obzirom na sve, plus naravno dosao bi veliki broj navijaca Hrvatske iz cijele BiH pa i RH.
...Život za Široki...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zar igra bh reprezentacija u mostaru? to neki vanredan termin...Lillard je napisao/la:Po cemu razumljiva?dubrava je napisao/la:Drugačije je uspoređivati tekmu Rijeka - BiH i ovu tekmu. Rijeka je normalan grad, Mostar na žalost nije, bez uvrede prema ikome, ali tako je.
Na utakmici ce biti navijaci Hrvatske i nitko drugi. Zasto bi itko pravio nerede, pogotovo mi, kad igra tu nasa reprezentacija?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Porvokatori nisu pozeljni. Nazad na svoju temu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.