Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 avg 2011, 18:25

Glupost je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Pa bolje i Malouda nego da se opet desava Martinezi nekakvi i da se placaju po 15-20 mill...
Ako se ostvari transfer Maloude u Juve to ce biti odlican posao uz Vucinica najbolji deal......
Slazem se sa tobom, on je vrhunski igrac i drago ce mi biti ako potpise ali opet ima 31 godinu i ako se plati 10 mil onda je bolje bilo dodati jos 5-10 i kupiti npr Perrotia, on moze igrati jednu maximalno dvije sezone i to je to.
pa ako se za Martineza moglo dati 13-15 miliona, onda je za Maludu 10 premalo.. :D

10 miliona jeste puno, al Maluda je klasa i sigurno moze igrati jos barem 2 sezone na ovom nivou i onda ga uvaliti PSG, ionako kupuju sve...xD
al koliko vidim Juvetu ocajnicki treba jedno krilo...i 5-6 miliona koliko se spominje bi bilo OK dati...
moze Maluda jos puno toga dobrog pruziti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 19:09

Hamburg winger Eljero Elia has been urged to pick up his performance level as head coach Michael Oenning waits to see if Juventus return with another offer.

Volio bi da ode Juve po Eliu da rijesimo to krilo,mlad je,kvalitetan igrac koji bi sigurno napredovao...

Ja stvarno neznam sta se desava u mom voljenom klubu,kad se sjetim prije kakvi su igraci dolazili i gledam kakve se sad ublehe dovode jednostavno nemogu da vjerujem.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 19:11

Ponos Torina je napisao/la:Hamburg winger Eljero Elia has been urged to pick up his performance level as head coach Michael Oenning waits to see if Juventus return with another offer.

Volio bi da ode Juve po Eliu da rijesimo to krilo,mlad je,kvalitetan igrac koji bi sigurno napredovao...

Ja stvarno neznam sta se desava u mom voljenom klubu,kad se sjetim prije kakvi su igraci dolazili i gledam kakve se sad ublehe dovode jednostavno nemogu da vjerujem.....
srusio se sistem koji je Juve imao, sada ga pokusavaju obnovit, vec dva puta su pokusali, neuspjesno, treca sreca... jedan je L.Moggi sta god radio i kakav god lik bio.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 19:20

JuveSissoko je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Hamburg winger Eljero Elia has been urged to pick up his performance level as head coach Michael Oenning waits to see if Juventus return with another offer.

srusio se sistem koji je Juve imao, sada ga pokusavaju obnovit, vec dva puta su pokusali, neuspjesno, treca sreca... jedan je L.Moggi sta god radio i kakav god lik bio.
Ma sa ovom postavom ljudi nikad nece obnoviti niti ce poslovati kao prije...Ja se nekad zapitam da li se kod nas igraci dovode tako sto Marotta uzme papir na kome su napisani neki igraci pa onako zmireci ubada olovkom pa tog igraca i dovede ili okrece kolut srece :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 19:22

Marotta jos uvijek vjeruje da je Italija puna talenata pa malo malo pa kupuje nekog igraca iz "donjeg dijela " tabele, ne konta da je ovih godina Seria A sto se tice talentata losa, sto se odrazava na italijansku reprezentaciju a svi ostali igraci , ostalih nacionalnosti ako se iole pokazu odu u Spaniju ili Englesku, to Marotta cini mi se ne konta.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 19:26

Evo gledam Rubin-Lyon i divim se Bastosu,nemam pojma sta vi imate protiv njega,ali garantujem da vam predje da bi vam bio najbolji igrac.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 24 avg 2011, 19:37

I meni je dobar Bastos ali opet najveci je problem sto i on kosta 15 mil isto kao Vargas i Perotti a Marotta ne bi dao te pare kada bi Juve ispadao iz lige :x
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 avg 2011, 20:13

Juventus is one step away from Marcelo Estigarribia. Twenty-four years, Paraguayan midfielder left wing, the white club buys from Newell's Old Boys. The news has bounced this morning from the South American press, and now it is confirmed from Turin: the player is left yesterday evening from Asuncion to Italy "to sign with his new club." In a single day Juventus then virtually closed the left wing, with purchases of Giaccherini Estigarribia.
''Ružan'' prijevod no mislim da će svi skontat'. Uglavnom, Marcelo Estigarribia, inače lijevo krilo, je skoro sigurno novo pojačanje Juventusa.

No, malo listajući po wikipediji (čak francuskoj) vidim da je on još početkom augusta potpisao za CD Maldonado, nakon što je godinu i pol igrao na posudbi u Newellsu, iz Le Mansa, da bi iz Maldonada odmah bio proslijeđen na posudbu u River Plate i to mu je aktualni klub.

Koliko je ovo ozbiljno, ne znam.
Zadnja izmjena: Bertrand, dana/u 24 avg 2011, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 avg 2011, 20:15

Bertrand je napisao/la:
Juventus is one step away from Marcelo Estigarribia. Twenty-four years, Paraguayan midfielder left wing, the white club buys from Newell's Old Boys. The news has bounced this morning from the South American press, and now it is confirmed from Turin: the player is left yesterday evening from Asuncion to Italy "to sign with his new club." In a single day Juventus then virtually closed the left wing, with purchases of Giaccherini Estigarribia.
''Ružan'' prijevod no mislim da će svi skontat'. Uglavnom, Marcelo Estigarribia, inače lijevo krilo, je skoro sigurno novo pojačanje Juventusa.

No, malo listajući po wikipediji (čak francuskoj) vidim da je on još početkom augusta potpisao za CD Maldonado, nakon što je godinu i po igrao na posudbi u Newellsu, iz Le Mansa, da bi iz Maldonada odmah bio proslijeđen na posudbu u River Plate i to mu je aktualni klub.

Koliko je ovo ozbiljno, ne znam.
koliko čitam na italijanskim portalima, ovo je gotova stvar,inače kažu dobar igrač i da je bio odličan na Copa Americi
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 avg 2011, 21:01

Gdje sad ovoga iskopase da mi je znat' :mrgreen:
Boze dragi, sve neki lijevi igraci se vezu za Juventus.. :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 22:14

uzeli ga na posudbu za 500 000 uz opciju kupovine za 5 miliona, Marotta style :D "cuo" sam da postoji mogucnost da ga Cesena posudi pa da ga proslijedi nama, kako ne bi zauzeo non Eu mjesto

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 avg 2011, 22:47

slika

Ovo samo kad nas moze, ovolike povrede :roll: I u Arsenalu, da budem posten... :mrgreen: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 avg 2011, 22:57

Nebi mi bilo žao da imamo zamjenu za Krasica, on je ionako los . Sve mi ovo lici na proslu sezonu i na katastrofalne rezultete zbog velikog broja povrijeđenih. Kako izgleda, po tri igrača na svakoj poziciji taman bi bila dovoljna...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 avg 2011, 23:00

Tesko da sta uzememo iz Udina ovog vikenda.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2011, 23:16

Adinjo je napisao/la:Tesko da sta uzememo iz Udina ovog vikenda.
A ja sam bas u suprotno ubjedjen... Imam osjecaj da ce mo ih unistiti... Iz razloga sto su oni sad i fizicki i psihcki izmoreni...
Nakon ovakve utakmice sa Arsenalom oni ce sigurno klonuti duhom...
Velika steta ako ne bude igro Kraske jer realno i ovakav je najbolje krilo u ital. LIzi i jedan od boljih u svijetu...
Kakav je ovaj Estiganesta... Ja 1.x cujem za njega...
Ali opet ne moze biti gori od Pasquata i od ovog Gakerinija...
El Malaku ne spominjem jer po meni on uopste nije los igrac ali mu nisu dali pravu sansu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 avg 2011, 23:20

Nisam gledao Udinese protiv Arsenala,ali, kako sam cuo dobro su odigrali. Slabiji su nego prosle sezone, za par igraca,mada s obzirom na tradiciju u kojoj mi cesto uzimamo citav plijen na njihovom stadionu, ocekujem pobijedu. Olaksavajuca stvar za nas je umor zbog njihovog igranja lige prvaka. Bod ili pobijeda samo dolaze u obzir...

S druge strane
mi smo ne predvidljivi u zadnje vrijeme, igramo toplo-hladno, nemamo karakteristican stil igre, trazimo idealnih jedanaest, nemamo definisanu formaciju, falice nam neki igraci itd. Ove stvari me brinu i mogu da budu vazan faktoru u nedelju. Ja ipak ocekujem pobijedu...

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 avg 2011, 23:29

Pored toga sto ,trenutno, trosimo najvise love na pojacanje, ekipa smo sa najvise dovedenih igraca. Vise i ne brojim, jedino sto pamtim WC fudbalera ni na pomolu...

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 24 avg 2011, 23:55

Hehe najvise trosimo, najvise dovodimo ali to nisu WC kao sto si rekao :D

Evo na goal.com pise PSG usao u utrku sa Wolfsburgom za Amaurija. Hajde vise nek i on ode neka se dobije jos malo za ta druga pojacanja, nek pomogne ekipi dosta se ovdje nadobivao para :D

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 00:09

U zadnje vrijeme Marotta djeluje kao da pojacava Sampu ili Torino a ne Juve, covjek se poceo gubiti. Treba mu preporuciti neke igraca iz nase lige... :D

Ovi igraci nisi dostojni super jakog Lecceaa...

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 25 avg 2011, 00:15

Hahaha, a kako se najvaljivalo ja sam mislio napokon sezona Juve kad ono potpuna suprotnost :lol:

Da budemo fer ima jos par dana prelaznog roka, mozda i bude sta :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.