Stefko kad cemo se opet kladit ? Hoces li da se kladimo u bodove sarajeva do polusezone ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A ja misice i ku*ca.Megamon je napisao/la:A majko mila ko je MISS World
Vidi joj sisa ko radnicki zuljevi
E ovo ce biti zadnja opklada nas dvojice ako pristanes smijes li a cigane ?Devil je napisao/la:Ti bi samo da se kladisNeka bre nemas jos dovoljno godina.
Novopečena Miss svijeta tek je nedavno maturirala. Želi postati učiteljica ili fotografkinja pejzaža. Ne zna niti jedan jezik osim engleskog. Obožava putovanja, glazbu te sviranje francuskog roga i udaraljki. Odrasla je slušajući country i klasični rock pa su joj to omiljene vrste glazbe. Sebe opisuje kao pozitivnu, spontanu osobu kojoj niti jedna osoba nije stranac. Voli tjesteninu i talijansku kuhinju te ističe da je vegetarijanka. Ima psa, bostonskog terijera i slijepu pudlicu koja ima 13 godina.
tvoj tip garantDylan Dog je napisao/la:Evo,ako ko zeli pokusati da je zbari,par korisnih informacija![]()
Novopečena Miss svijeta tek je nedavno maturirala. Želi postati učiteljica ili fotografkinja pejzaža. Ne zna niti jedan jezik osim engleskog. Obožava putovanja, glazbu te sviranje francuskog roga i udaraljki. Odrasla je slušajući country i klasični rock pa su joj to omiljene vrste glazbe. Sebe opisuje kao pozitivnu, spontanu osobu kojoj niti jedna osoba nije stranac. Voli tjesteninu i talijansku kuhinju te ističe da je vegetarijanka. Ima psa, bostonskog terijera i slijepu pudlicu koja ima 13 godina.
Bezi bre,ja da pogadjam koliko ce bodova imati.Samo F.K.S !! je napisao/la:E ovo ce biti zadnja opklada nas dvojice ako pristanes smijes li a cigane ?Devil je napisao/la:Ti bi samo da se kladisNeka bre nemas jos dovoljno godina.
mladi Torabisikirica je napisao/la:
Licil vama ovaj na Torabija?
Vidi ba ostalo je jos 3 kola do kraja znaci moze Sarajevo uzeti 9 bodova i recimo ja kazem da ce imate 28-30 boda ako ne budemo imali 28-29-30 boda nosicu grb Zvezde 5 dana , a ako budemo imali znas sta ti slijediDevil je napisao/la:Bezi bre,ja da pogadjam koliko ce bodova imati.Samo F.K.S !! je napisao/la:E ovo ce biti zadnja opklada nas dvojice ako pristanes smijes li a cigane ?Devil je napisao/la:Ti bi samo da se kladisNeka bre nemas jos dovoljno godina.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jabroni, VensanKasel i 11 gostiju.