jelde tanko, kakvi su ti argentinci ima li tu kvaliteta?Bihac1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:31Bio sam danas na utakmici u Cazinu.Imali smo sreće što je bilo snijega na terenu inače bi izgubili 3 razlike.Mi imali 2 prilike a Krajini poništili čist gol,imali stativu i još 2 prilike.Krajina dobra ekipa,Berber ih dobro uštimao,igraju momci pravo smisleno.Mandžo,Sejo i Mizić bi bili pojačanje za nas.Na sredini terena neki mali igrač Krajine pohvatao sve.Naša djeca iz omladinskog pogona igranu u Krajini po 90 minuta,Golman Krajine odbranio 2 čiste naše prilike.Možemo mi pričati šta hoćemo ali mi smo loši i loše vođeni.Berber je za Đidu izmislio nogomet.Ne vidim kako mi nekoga možemo pobijediti
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ima jedan onaj br.28 onako solidan,pokušava nešto.Ali tanko je sve to,pretankoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:49jelde tanko, kakvi su ti argentinci ima li tu kvaliteta?Bihac1919 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:31Bio sam danas na utakmici u Cazinu.Imali smo sreće što je bilo snijega na terenu inače bi izgubili 3 razlike.Mi imali 2 prilike a Krajini poništili čist gol,imali stativu i još 2 prilike.Krajina dobra ekipa,Berber ih dobro uštimao,igraju momci pravo smisleno.Mandžo,Sejo i Mizić bi bili pojačanje za nas.Na sredini terena neki mali igrač Krajine pohvatao sve.Naša djeca iz omladinskog pogona igranu u Krajini po 90 minuta,Golman Krajine odbranio 2 čiste naše prilike.Možemo mi pričati šta hoćemo ali mi smo loši i loše vođeni.Berber je za Đidu izmislio nogomet.Ne vidim kako mi nekoga možemo pobijediti
-
- Kontakt:
Vi ste gotovi izgleda
Ma Jedinstvo ne može ispast iz ove lige, poznata stvar!
A i ispada samo jedna ekipa, najvjerovatnije.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Naredno kolo u Maglaju igraju Simbau i Jedinstvo. Utakmica koja je veoma bitna za oba kluba. Jedinstvo ako pobijedi odlijepiti ce se Kosovi na 5 bodova, ukoliko Simbau dobije, Tomislav, Simbau i Jedinstvo bi istakli kandidaturu za ispadanje, po meni ce onda ispasti jedna od te 3 ekipe.
Rukovodstvo Jedinstva ovu utakmicu u Maglaju bi trebalo najozbiljnije shvatiti i sve snage usmjeriti na osvajanje 3 boda. Onda bi se puno lakse disalo.
Rukovodstvo Jedinstva ovu utakmicu u Maglaju bi trebalo najozbiljnije shvatiti i sve snage usmjeriti na osvajanje 3 boda. Onda bi se puno lakse disalo.
Mislim da Jedinstvo neće imati problema protiv Simm Baua. Jedino ako ne bude nekih dogovora Mirze sa sudijama. Ne znam na koju foru su uspjeli dobiti Budućnost.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:15Naredno kolo u Maglaju igraju Simbau i Jedinstvo. Utakmica koja je veoma bitna za oba kluba. Jedinstvo ako pobijedi odlijepiti ce se Kosovi na 5 bodova, ukoliko Simbau dobije, Tomislav, Simbau i Jedinstvo bi istakli kandidaturu za ispadanje, po meni ce onda ispasti jedna od te 3 ekipe.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kolko ekipe ispadaju iz 1 federacije lige?1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:20Mislim da Jedinstvo neće imati problema protiv Simm Baua. Jedino ako ne bude nekih dogovora Mirze sa sudijama. Ne znam na koju foru su uspjeli dobiti Budućnost.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:15Naredno kolo u Maglaju igraju Simbau i Jedinstvo. Utakmica koja je veoma bitna za oba kluba. Jedinstvo ako pobijedi odlijepiti ce se Kosovi na 5 bodova, ukoliko Simbau dobije, Tomislav, Simbau i Jedinstvo bi istakli kandidaturu za ispadanje, po meni ce onda ispasti jedna od te 3 ekipe.
Prema trenutnom najvjerovatnije samo jedna.Harise je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:22Kolko ekipe ispadaju iz 1 federacije lige?1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:20Mislim da Jedinstvo neće imati problema protiv Simm Baua. Jedino ako ne bude nekih dogovora Mirze sa sudijama. Ne znam na koju foru su uspjeli dobiti Budućnost.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:15Naredno kolo u Maglaju igraju Simbau i Jedinstvo. Utakmica koja je veoma bitna za oba kluba. Jedinstvo ako pobijedi odlijepiti ce se Kosovi na 5 bodova, ukoliko Simbau dobije, Tomislav, Simbau i Jedinstvo bi istakli kandidaturu za ispadanje, po meni ce onda ispasti jedna od te 3 ekipe.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Itekako rade sa sudijama. Doveli su sad hamdu onog brku iz olimpika da im rade te stvari. Samo sto su puno zeleni i novi u ovome pa nemaju dovoljno bodova. Al da rade rade, ne trebate se uzdati u to da idu pošteno. Ovaj Mujkanovic gazda je poletio s pričom Premijer liga ovo ono i ima tih nekih svojih sudija. Ako se jedinstvo ne zastiti, sudije ce uzet od ovih. Pogtovo jer poslije ove utakmice idu u goste tomislavu. Mislim da ce sve uraditi da povale jedinstvo1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:20Mislim da Jedinstvo neće imati problema protiv Simm Baua. Jedino ako ne bude nekih dogovora Mirze sa sudijama. Ne znam na koju foru su uspjeli dobiti Budućnost.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:15Naredno kolo u Maglaju igraju Simbau i Jedinstvo. Utakmica koja je veoma bitna za oba kluba. Jedinstvo ako pobijedi odlijepiti ce se Kosovi na 5 bodova, ukoliko Simbau dobije, Tomislav, Simbau i Jedinstvo bi istakli kandidaturu za ispadanje, po meni ce onda ispasti jedna od te 3 ekipe.
- ASD
- Kontakt:
Mirza je najveća neznalica u historiji ove lige.
Ne bih se iznenadio i da namjerno ispadne iz lige.
Igrački kadar mu više nije kao prije.
Ne bih se iznenadio i da namjerno ispadne iz lige.
Igrački kadar mu više nije kao prije.
Adis Obad preuzima ili?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tri su opcije. Jedna je on, a ove dvije ne žele otkriti. Brzo bi trebao biti imenovan trener.
Evo i Mujo se oglasio nakon skandala koji se desio nakon subotnje utakmice.
Pošteno od njega, drži svoj obraz čistim 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pratim NK Jedinstvo od malih nogu i ovo je zasigurno najgora sezona novijoj historiji.
Nisam nikako za gašenje kluba i osnivanje novog, ali ispadanje iz ove lige će donijeti neku novu pozitivnu priču ili definitivno gašenje kluba.
Sada je i definitivno sigurno da iz Prve lige FBiH ispada jedan klub i velika je vjerovatnoća da će NK Jedinstvo ipak ostati, iako su po meni nekvalitetniji i od trenutno posljednje ekipe HNK Tomislav.
Nisam nikako za gašenje kluba i osnivanje novog, ali ispadanje iz ove lige će donijeti neku novu pozitivnu priču ili definitivno gašenje kluba.
Sada je i definitivno sigurno da iz Prve lige FBiH ispada jedan klub i velika je vjerovatnoća da će NK Jedinstvo ipak ostati, iako su po meni nekvalitetniji i od trenutno posljednje ekipe HNK Tomislav.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Brehme jbt legenda svjetskog nogometa u Bihacumogu misliti kakve cu gluposti cuti prilikom posjete klubu
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Zasluzili smo ispasti i radije bi to nego ovakvu sramotu, fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.