FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ajde ok za Ikica,Serbecica i Baltu...imali su sanse da se dokazu al Zeljkovic brate dragi nemoguce da se ne trudi,al nemoguce.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Postali smo kao GRAS u isto vrijeme imamo i višak i manjak uposlenika/igrača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
ne razumijem sad ova kukanja,sta hocete vi ljudi,
ako je istina da je procjena trenera i SD da pojedini igraci ne zadovojavaju kriterije,cao vozdra.Necu ja ni bilo ko sa foruma odgovarati za eventualni neuspjeh nego taj trener ce.
mada i dalje mislim da je patka,ali sta god da je ovaj strucni stab ima moju punu podrsku
pa murinjo je izgradio ime tako sto cim dodje u klub sutne najboljeg igraca,a ovaj hoce da se odrekne nekih koji nisu ni minute igrali i ovdje kuknjava kao joj sta nam rade
ama odabijte
i da po prvi put nas povezuju sa igracima sa kojima je ili sd ili trener radio,ovo zadnje dvije tri godine bilo samo na osnovu cv.
e od tih ocekujem da budu pojacanja u pravom smislu(mada sam i od svih to ocekivao
)
ako je istina da je procjena trenera i SD da pojedini igraci ne zadovojavaju kriterije,cao vozdra.Necu ja ni bilo ko sa foruma odgovarati za eventualni neuspjeh nego taj trener ce.
mada i dalje mislim da je patka,ali sta god da je ovaj strucni stab ima moju punu podrsku
pa murinjo je izgradio ime tako sto cim dodje u klub sutne najboljeg igraca,a ovaj hoce da se odrekne nekih koji nisu ni minute igrali i ovdje kuknjava kao joj sta nam rade
ama odabijte
i da po prvi put nas povezuju sa igracima sa kojima je ili sd ili trener radio,ovo zadnje dvije tri godine bilo samo na osnovu cv.
e od tih ocekujem da budu pojacanja u pravom smislu(mada sam i od svih to ocekivao

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
meni je ovo veci problem od bilo cega,niko se iz kluba ne buni samo cucnuli,21h a radni dan,za ljude koji nisu iz Sarajeva to znaci da prije 2 nece leci u krevet,zato Sarajlije moramo napuniti stadion u ponedjeljakMortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:38U ponedjeljak, 28.08. naš će tim odigrati utakmicu protiv FK Velež. Utakmica će se igrati na stadionu “Asim Ferhatović Hase” sa početkom u 21:00
Ulaznice će biti dostupne:
-od 23.08. online prodaja (od 8:00)
-od 24.08. prodaja na svim FKS Official Store lokacijama od 12:00
Svi na Koševo! Svi zajedno!
vamooooos Sarajevoo

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
klub je postao cirkus zivi sa transferima,igracima. Pa dokle je doslo uzmes igraca u julu a u augustu raskidas
. Pa da nema noge ostavio bi ga do januara .

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam vidio da se klub oglasio po ovom pitanju.
Besim igrao, Zeljković igrao zadnju.
Sad bivši. Što su onda igrali prvu postavu?
Da se oproste sa stilom?
Dok se klub ne oglasi, ovo je šuplja.
Ako ne bude istina, ugasiti portale koji su pisali o ovom.
Besim igrao, Zeljković igrao zadnju.
Sad bivši. Što su onda igrali prvu postavu?
Da se oproste sa stilom?
Dok se klub ne oglasi, ovo je šuplja.
Ako ne bude istina, ugasiti portale koji su pisali o ovom.
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
A u cemu je razlika Boga ti? Nece ti igrat, al neka ga et nek sjedi na tribini, ubire platu i propada. Gdje ce nakon pola godine neigranja naci klub? Ovo je postenija opcija, druze ne racunam na tebe, nadji klub gdje ces igrat, klub ce ti isplatit tvoj dio para (kao sto bi isplatio i u januaru svakako) i to je to. Yebo majku hocemo svi trenera s autoritetom, da ga pustimo da radi, da bira sebi i saradnike i ekipu i sve. Prvi covjekov potez docekan na noz. A rjesava se navodno stopera koji je odron jos ljeta Gospodnjeg 2020., zadnjeg veznog koji je okretan ko doner i koji u ovoj formaciji nema sta trazit, krila koje je bilo na posudbi proslu polusezonu i trenutno je kvalitetom trece ili cak cetvrto desno krilo u ekipi, i et mladog zadnjeg veznog koji je imao potencijala nekog al i s njim se bas pretjeruje. 25 mu godina, s tehnikom na Vi, ne bi covjek rekao da je u Dinamu igrao a ne u Igmanu i Velezu bez ijedne strane ponude a kamoli transfera. Za Viverosa je samo ss.ba napisao, mozda uopste nije istina (mozda nije ni za kog od navedenih), a i da jest, Mirvic je sam kriv jer dovodi igrace bez konsultacije s trenerom. I o tom Viverosu se pise kao da je Foden, a niko od nas ga nije gledao ni na treningu ni na terenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno je da Rožman taktiku zasniva na brzim igračima, da se dosta trči, da nema mjesta za sporaće.
Opet kažem, sačekajmo da se klub oglasi o ovom...
Opet kažem, sačekajmo da se klub oglasi o ovom...
Koševo Zapad
Jel de, najbolje pustit čovjeka da debituje 30 min pa da ga po tome mi ocjenimo je li dobar ili nije. Zato se i pitaju ljudi koji su s njim 5h dnevno, a ne mi.
Trebamo ga izvizdati ako ne pokaže nidta u pola sata pa se kasnije čudimo kad nasi visak igraci budu nosioci igre u drugim klubovima.
NEMA NAZAD
Info od jednog igraca je da im je saopsteno juce da mogu traziti nove sredine, takodjer taj isti igrac ne pomislja tek tako raskinuti ugovor, znaci da ce ga masno naplatiti. Da krenem redom, Serbecic jeste kikser ali u nedostatku stopera samoubistvo bi ga se bilo rijesiti. Zeljkovic, ok je, nsse je dijete ali ko sto su velezovci pricali osim sto moze trcat nema sta ponuditi, ali opet zbog sirine bih ga ja licno ostavio. IBJB se definitivno ne uklapa u moderan fudbal i to mogu razumiti kao i Ikic koji je zadnja opcija na krilu. Viverosa ne mogu komentarisat jer momka nisam ni pogledo. Ko sto sam juce reko, Simon valjda zna sta radi i ovo je mac sa dvije ostrice, ili pobjednik ili pokojni 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Piše ti izvor, Sanel Konjhodžić - navijač Sarajeva. U tekstu je naglašeno da je ovo nezvanično tako da čovjeka ne treba prozivati šta god da se desi.
Sportsport je isto prenio par minuta poslije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iskreno, sirenje ovakvih informacija jos nezvanicnih bezveze izaziva nemire kako u klubu tako medju navijacima. Kao navijac Sarajeva nikad to nebih uradio. Al svejedno, cekamo klub da se oglasi po pitanju ovoga. Gdje ima dima ima i vatre.
U novi boj ...
Umjesto da se mi kao navijači pozabavimo kako da povećamo broj članova, da nas dođe što više na stadion mi ko tetkice neke samo čekamo razlog da pljujemo sve što možemo. Ako je trener procjenio da mu ne trebaju, da se neće naigrati kod njega, bolje da im to odmah saopšti nego da ostanu u klubu i možda pokušaju okrenuti ostale igrače protiv trenera. Nije nam to strano u klubu.
Nije uopšte problem to što na nekog ne računa neko to što mi se ovo čini ko da je 5 nasumičnih igrača izvukao pa hajde da tjera radi autoriteta. Ne bi se niko bunio da je on rekao ne računam na Aničića, Ikića, Traku, Avramovskog, Čatakovića npr. onda bi i nekako mogao shvatit. Al tjerat igrače koji su jučer došli u klub (još Zeljković najkorisniji igrač u svim tekmama dosad bez kiksa skoro) i igrača za kojeg si na zimu dao 400 hiljada maraka po meni samoubistvo i samog sebe a i naše sezone. Nadam se da griješim a i da je ova vijest laž i da će se ostaviti Zeljkovic, Serbecic, Viveros, pa i Balta.napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:51A u cemu je razlika Boga ti? Nece ti igrat, al neka ga et nek sjedi na tribini, ubire platu i propada. Gdje ce nakon pola godine neigranja naci klub? Ovo je postenija opcija, druze ne racunam na tebe, nadji klub gdje ces igrat, klub ce ti isplatit tvoj dio para (kao sto bi isplatio i u januaru svakako) i to je to. Yebo majku hocemo svi trenera s autoritetom, da ga pustimo da radi, da bira sebi i saradnike i ekipu i sve. Prvi covjekov potez docekan na noz. A rjesava se navodno stopera koji je odron jos ljeta Gospodnjeg 2020., zadnjeg veznog koji je okretan ko doner i koji u ovoj formaciji nema sta trazit, krila koje je bilo na posudbi proslu polusezonu i trenutno je kvalitetom trece ili cak cetvrto desno krilo u ekipi, i et mladog zadnjeg veznog koji je imao potencijala nekog al i s njim se bas pretjeruje. 25 mu godina, s tehnikom na Vi, ne bi covjek rekao da je u Dinamu igrao a ne u Igmanu i Velezu bez ijedne strane ponude a kamoli transfera. Za Viverosa je samo ss.ba napisao, mozda uopste nije istina (mozda nije ni za kog od navedenih), a i da jest, Mirvic je sam kriv jer dovodi igrace bez konsultacije s trenerom. I o tom Viverosu se pise kao da je Foden, a niko od nas ga nije gledao ni na treningu ni na terenu.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 23 avg 2023, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne bi ni ja ali vjerujem da je istina čim je ovo napisao. Ne bi on kao osoba sigurno unosio nemir. Ja ovo vidim kao tačnu informaciju uz potencijalne korekcije. Kažem ti opet, sportsport je isto prenio par minuta poslije da i oni imaju ista saznanja tako da ne vjerujem da je šuplja.hz033 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 09:04Iskreno, sirenje ovakvih informacija jos nezvanicnih bezveze izaziva nemire kako u klubu tako medju navijacima. Kao navijac Sarajeva nikad to nebih uradio. Al svejedno, cekamo klub da se oglasi po pitanju ovoga. Gdje ima dima ima i vatre.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ma vjerujem da frajer dovodi stopera pa zato pusta Besima. A pokazao je da vjeruje mladim igracima, ako pocne gurat Celika (ili umjesto Zeljkovica gurne Nurkovica) ovu dvojicu cu u masnicu upakovat. Sa Buljubasicem pokazuje da ima mooda a gura i Sahinovica i dalje. Moguce da ce pocet koristit sve vise ovih omladinaca, i onog Kosu je prekomandovao u prvi tim. Jbg, dolaskom eventualno novog stopera imas Soldu, Anicica, novog stopera, Traku i Celika. Nijednoj ekipi ne treba 5-6 stopera, uigras dvojicu i guras sezonu s njima, jos jedan ili maksimalno dva u rotaciji. Mi smo sa Vinkom cijelu sezonu igrali sa Dupovcem i Milicevicem, Besim i Kurdic bili tu u prvom dijelu sezone na klupi. Besim skupio 9 nastupa, Kurdic 2-3, sjecam se crvenog u finalu kupa i to je sve. Nego smo mi postali prepadnuti od one sezone sa Fedjom pa sad hocemo 8 stopera u ekipi, a nema potrebe za tim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kod Marjana u podcastu, Edinu su kao 2 igraca potvrdila da ovo vazi za njih ali nisu recena imena.
Od svih zao mi je Zeljkovica ali Boze moj idemo dalje.
Dovode se odma zamjene sto je dobro.
Od svih zao mi je Zeljkovica ali Boze moj idemo dalje.
Dovode se odma zamjene sto je dobro.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma bunio bi se qme, da je covjek i tog Traku prekrizio nekom bi smetalo. Volimo se petljat svakom u posao i jbg, takva smo nacija. I ne pretjerujte toliko za Zeljkovica ba, odigrao 4 tekme, samo u prvoj bio odlican. Na Kosevu protiv Torpeda dobar al to je sve, protiv Sloge i Tuzle NEVIDLJIV. Svjez razbijac usao na poluvremenu na Tusnju i nijedan napad nije presjekao, bokte razbila nas Tuzla ko Arsenal. Pise se o njemu kao o Cimirotu u prajmu. I meni je zao momka al kao da o Renanu pricamo ba. A tek to za Viverosa je cirkus sto govoris. Sta ako je placen 400k? Platio ga gazda na svoju ruku, nije ga trener trazio. Placen je i Sevcenko u onaj vakat 41 mil funti, ekvivalent danasnjih 130 mil funti, a nije igrao jer nije imao gdje, treneru nije trebao. Treba da neko igra radi cijene? Smijesno ba.Bosniak10 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 09:06Nije uopšte problem to što na nekog ne računa neko to što mi se ovo čini ko da je 5 nasumičnih igrača izvukao pa hajde da tjera radi autoriteta. Ne bi se niko bunio da je on rekao ne računam na Aničića, Ikića, Traku, Avramovskog, Čatakovića npr. onda bi i nekako mogao shvatit. Al tjerat igrače koji su jučer došli u klub (još Zeljković najkorisniji igrač u svim tekmama dosad bez kiksa skoro) i igrača za kojeg si na zimu dao 400 hiljada maraka po meni samoubistvo i samog sebe a i naše sezone. Nadam se da griješim a i da je ova vijest laž i da će se ostaviti Zeljkovic, Serbecic, Viveros, pa i Balta.napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 08:51A u cemu je razlika Boga ti? Nece ti igrat, al neka ga et nek sjedi na tribini, ubire platu i propada. Gdje ce nakon pola godine neigranja naci klub? Ovo je postenija opcija, druze ne racunam na tebe, nadji klub gdje ces igrat, klub ce ti isplatit tvoj dio para (kao sto bi isplatio i u januaru svakako) i to je to. Yebo majku hocemo svi trenera s autoritetom, da ga pustimo da radi, da bira sebi i saradnike i ekipu i sve. Prvi covjekov potez docekan na noz. A rjesava se navodno stopera koji je odron jos ljeta Gospodnjeg 2020., zadnjeg veznog koji je okretan ko doner i koji u ovoj formaciji nema sta trazit, krila koje je bilo na posudbi proslu polusezonu i trenutno je kvalitetom trece ili cak cetvrto desno krilo u ekipi, i et mladog zadnjeg veznog koji je imao potencijala nekog al i s njim se bas pretjeruje. 25 mu godina, s tehnikom na Vi, ne bi covjek rekao da je u Dinamu igrao a ne u Igmanu i Velezu bez ijedne strane ponude a kamoli transfera. Za Viverosa je samo ss.ba napisao, mozda uopste nije istina (mozda nije ni za kog od navedenih), a i da jest, Mirvic je sam kriv jer dovodi igrace bez konsultacije s trenerom. I o tom Viverosu se pise kao da je Foden, a niko od nas ga nije gledao ni na treningu ni na terenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
prilagodili se premijerligaskom blatu i intenzitetu koji ne postoji. E pa ako hocemo rezultati oni moraju da budu tempirane borbe. Drugim rijecima masine, roboti da budu. Sve drugo za rezultat ima kutaisije, zarije, zete itd. Ako hocemo ozbiljno, ljudi prvo moraju da lete.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 avg 2023, 02:01Citam komentare kod Marijana na podcastu,kao rekao im Rozman da su lijeni i da se ne trude na treninzima.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
evander i bersagaEvander je napisao/la: ↑23 avg 2023, 03:49Raditi isto, a ocekivati drugaciji ishod....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 23:09Slabo ti pratis nas klub ako je ovo najgori period. Lik ima dobre namjere za razliku od svih ostalih,takodje bilo ko je poslovao ili imao neke poslovne veze sa njim ima samo rijeci hvale. On zeli ave najbolje,bio se pogubio i uci u hodu jer prije nije bio u ovim vodama a za sve treba vremena i strpljenja.Evander je napisao/la: ↑22 avg 2023, 22:58
A Sjever podrzava ovo brukanje od kako je Ismir u klubu i ove egzibicije?
Ne znam sta ce biti u narednim godinama, ali ovo od kako je on u klubu pa evo sve do danas, najsramniji je period kluba u istoriji.
To sto ima pare, amnestira ga za sve katastrofalno za klub sto je uradio?
Nikad vise brukanja nego unazad dvije godine. To naucio, okaci macku o rep. Koje dobre namjere, u cemu se to ogleda? Ima samo ono sto se konkretno vidi, a to je realno katastrofa. Podrzavati ovo sto vidimo unazad dvije godine....
Ovo sve zajedno sto vidimo, ako nije pranje para, onda ne znam sta je.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, jurisicduska, nedimmmm1337, soe i 66 gostiju.