Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Chat gpt i na Manjaču stigao. Velik si CHAT GPTU!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Spinujes, ovaj dio sto sam citirao je potpuno isto.chily-rz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:04Ne može biti isto, Čelikovu skupštinu čine navijači i simpatizeri kluba i biraju upravni odbor, Borac je klub u rukama politike i navijači se ne pitaju ništa.
A od vasih 300 clanskih i to sto dajete po stoju za 12og igraca ne mozete da platite ni gorivo ni hotel igracima.
Sad dobili malo vecu kaznu za pirotehniku pa se uzjebao sistem finansiranja preko noci, zakuvali sa Robijasima.
Klub vam zavisi od politike i pomoci institucija, a pogotovo ce zavisiti ako se vratite u PL kad ce grad jos vise da izdvaja kao i kanton, FBiH itd.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Za tebe jeste, kad nisi ni jedno, ni drugo vidio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- bagniadiluca
- Kontakt:
Dobro što ih Mile handri, ali evo da ostavimo to po strani, kad vidiš izdanja Lešinara u zadnje vrijeme i posjetu u BL u zadnje vrijeme, o čemu bola da pričamo

Smijeh.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ajde čobančino briši među svoje divljake i prosipaj te prikrivene nakaradne zlotvorske fazone.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nema sirotinja za germe ali ono mi naslo pricati o pijacama i tezgama
https://www.klix.ba/biznis/finansije/tr ... /231129095
Trošenje za Black Friday u BiH: Promet u FBiH iznosio 346 miliona KM, a u RS-u svega 27 miliona

Akcenat je na "u zadnje vrijeme".Balorda je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:22Dobro što ih Mile handri, ali evo da ostavimo to po strani, kad vidiš izdanja Lešinara u zadnje vrijeme i posjetu u BL u zadnje vrijeme, o čemu bola da pričamo![]()
Smijeh.

- bagniadiluca
- Kontakt:
Ja sam među svojima, zar niste rekli da smo svi Bosanci!? U čemu je problem, rekao sam da mi je drago da si vidio manjaču, preljepa visoravan, a podno nje najljepši grad u BIH...Balorda je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:24Ajde čobančino briši među svoje divljake i prosipaj te prikrivene nakaradne zlotvorske fazone.
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Ovo je onaj sto je kmecao da mu je dijete bolesno a ja i ti mu pozeljeli brzo ozdravljenje. Vidis koji je to degenerikBalorda je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:24Ajde čobančino briši među svoje divljake i prosipaj te prikrivene nakaradne zlotvorske fazone.

Ko smo mi i ko će bola tebi išta govoriti
Kakvi idioti od ljudi.

Kakvi idioti od ljudi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovaj se i sa avatarom bori. Nepismena seljadija.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:27Ovo je onaj sto je kmecao da mu je dijete bolesno a ja i ti mu pozeljeli brzo ozdravljenje. Vidis koji je to degenerik![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sretan Božić svima koji slave, a posebno navijačima osmerostrukog šampiona.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Realno jačih gostovanja Robija u kantonu imala nego oni u premijer ligi.Balorda je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:22Dobro što ih Mile handri, ali evo da ostavimo to po strani, kad vidiš izdanja Lešinara u zadnje vrijeme i posjetu u BL u zadnje vrijeme, o čemu bola da pričamo![]()
Smijeh.
Ma da meni to samo po sebi nije ni bitno nego ta neka navijačka priča i obrt u njihovom odnosu prema ronhilu, sageli se a nekako im teško priznati.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa nemaš šta ni reći bola pijaćaru....ti si onaj podmukli lafo kulturni lik što samo podbada, a kada ti se odgovori onda izbjegavaš dijalog na način da ignorišeš i omalovažavaš ovog drugog, argumetima kako si ti najpametniji a Velež najveći....
LETS GO FIGHTER
- Simpatizer
- Kontakt:
Poreska Federacije BiH obracunava ukupan promet, a Poreska Republike Srpske samo maloprodaju.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:24Nema sirotinja za germe ali ono mi naslo pricati o pijacama i tezgama
https://www.klix.ba/biznis/finansije/tr ... /231129095
Trošenje za Black Friday u BiH: Promet u FBiH iznosio 346 miliona KM, a u RS-u svega 27 miliona![]()
Ali glup si ti za tu tematiku, drzi se lubenica.

Okbagniadiluca je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:33Pa nemaš šta ni reći bola pijaćaru....ti si onaj podmukli lafo kulturni lik što samo podbada, a kada ti se odgovori onda izbjegavaš dijalog na način da ignorišeš i omalovažavaš ovog drugog, argumetima kako si ti najpametniji a Velež najveći....

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- bagniadiluca
- Kontakt:
Evo dokaz....Balorda je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:36Okbagniadiluca je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:33Pa nemaš šta ni reći bola pijaćaru....ti si onaj podmukli lafo kulturni lik što samo podbada, a kada ti se odgovori onda izbjegavaš dijalog na način da ignorišeš i omalovažavaš ovog drugog, argumetima kako si ti najpametniji a Velež najveći....![]()
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, greenwood, juka55, jurisicduska, Rule_hz, Suki46 i 58 gostiju.