Ma brate, u sustini me je bilo briga do pre par godina , onda poceo da se druzim sa nekim bivsim sarajlijama koji kad ti pricaju o Zelji mislis da se radi o MU ili realu, njima poceo da teram kontru i proglasise me za " pitara"DANTES je napisao/la:@trib kako si znao? po tome stovsi ti garant trula visnja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
joj i ovdje su strumfovi poceli siriti propagadnu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Joj ovaj k'o Elvir Baljić, 'dragi su mi i Željo i Sarajevo', kao da je bh političar 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne želi čovjek više rasprava. 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
@ Tanzla je bio jedan od najboljih strumfova na forumu , steta sto ne pise vise ovde. Uvek me pozdravi sa " Kako je inkognito pitaru? "samo_lijevo je napisao/la:joj i ovdje su strumfovi poceli siriti propagadnu.
Kad sam ja rekao da ste mi dragi ?Virtu4l je napisao/la:Joj ovaj k'o Elvir Baljić, 'dragi su mi i Željo i Sarajevo', kao da je bh političar
Triba ne priznajem među Željovce.Ne možeš bit Cigan sa sjevera i Manijak sa juga
Znalo se uvijek da su Željo i Partizan braCki klubovi 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I Dinamo.Kawhi je napisao/la: Znalo se uvijek da su Željo i Partizan braCki klubovi
Nije to u pitanju, a garant si me procitao pogresno.topnik1 je napisao/la:Ne želi čovjek više rasprava.
- Marsal
- Kontakt:
Ko se ljuti uvalimo mu kruti.Tribalian je napisao/la: Nadam se da je @ Marsal " raja" ( sto bi rekao @ samo lijevo) i da se ne ljuti zbog ove zayebancije .
Da se razumijemo, Maršal preferira NorvežankeVirtu4l je napisao/la:Boga mi jaruga, Maršal te begenis'o
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tako je !Marsal je napisao/la: Ko se ljuti uvalimo mu kruti.![]()
kad mi poznanik ispriča kako mu je dobro bilo i koliko je zaradio nema Maršal ništa protiv ni Norvežana.
Ko da ostali ne bi volili da im ga neko složi za te pare

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
E kolega, najgore je što ima i onih što bi pali bez markice 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lampard8 je napisao/la:Ko da ostali ne bi volili da im ga neko složi za te pare![]()
@Lampard8 , pravo ko iz filma
[youtube][/youtube]
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sunce tudjeg neba...samo_lijevo je napisao/la:ako ovo ima u Norveskoj,upisite i mene na spisak.
- Marsal
- Kontakt:
Hahaha sad me sve ovo podsjeti, kako sam jbg kod male u koju sam baš bio zacopan ispušio i kako je ona našla nekog klošara, baš sam bio nadr.kan nekoliko dana i idem sad niz stepenice neke sa jaranom i konstatujem da me boli grlo, kaže on od čega i naravno aludirajući na to kako sam opet zijanio curliku ironično kažem ma to reko kako sam pušio qurac zadnjih dana...kad neka plavka u tom trenutku me prestiže niz stepenice, gleda u mene i umire od smijeha i čudi se u isto vrijeme, kontam super bože, hvala ti, još jedna koju nikad neću zbarit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Hahaha sad me sve ovo podsjeti, kako sam jbg kod male u koju sam baš bio zacopan ispušio i kako je ona našla nekog klošara, baš sam bio nadr.kan nekoliko dana i idem sad niz stepenice neke sa jaranom i konstatujem da me boli grlo, kaže on od čega i naravno aludirajući na to kako sam opet zijanio curliku ironično kažem ma to reko kako sam pušio qurac zadnjih dana...kad neka plavka u tom trenutku me prestiže niz stepenice, gleda u mene i umire od smijeha i čudi se u isto vrijeme, kontam super bože, hvala ti, još jedna koju nikad neću zbarit.
Tribalian je napisao/la:I Dinamo.Kawhi je napisao/la: Znalo se uvijek da su Željo i Partizan braCki klubovi
I ja se nadam nekako uvalit u Norvešku.
Marsal je napisao/la:Hahaha sad me sve ovo podsjeti, kako sam jbg kod male u koju sam baš bio zacopan ispušio i kako je ona našla nekog klošara, baš sam bio nadr.kan nekoliko dana i idem sad niz stepenice neke sa jaranom i konstatujem da me boli grlo, kaže on od čega i naravno aludirajući na to kako sam opet zijanio curliku ironično kažem ma to reko kako sam pušio qurac zadnjih dana...kad neka plavka u tom trenutku me prestiže niz stepenice, gleda u mene i umire od smijeha i čudi se u isto vrijeme, kontam super bože, hvala ti, još jedna koju nikad neću zbarit.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
@marsale,napisi kakvu knjigu.Huso ce biti nula za tebe kad zgrnes pare.
Kolega pravniče, isti smo po tom pitanjuMarsal je napisao/la:Hahaha sad me sve ovo podsjeti, kako sam jbg kod male u koju sam baš bio zacopan ispušio i kako je ona našla nekog klošara, baš sam bio nadr.kan nekoliko dana i idem sad niz stepenice neke sa jaranom i konstatujem da me boli grlo, kaže on od čega i naravno aludirajući na to kako sam opet zijanio curliku ironično kažem ma to reko kako sam pušio qurac zadnjih dana...kad neka plavka u tom trenutku me prestiže niz stepenice, gleda u mene i umire od smijeha i čudi se u isto vrijeme, kontam super bože, hvala ti, još jedna koju nikad neću zbarit.
Kad bih u svesku popisao spisak cura koje su me ****, i kad bi ga kasnije neko naš'o konto bi da je imenik
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
JesuKawhi je napisao/la: Ostalo su režimski klubovi![]()