Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Ma nisam ja za pisanja kralju, ja sam više za kafanu i prepričavanja zgoda i nezgoda. Da mi je recimo radit 3 mjeseca u Norveškoj, zaradit 10 000 kaemova i pit ostalih 9 mjeseci u godinu. Sad bih potpisao to, pa makar ne živio duže od 30-te. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
tačno ću jednom napisati poemu o tebi... u srednjoj sam pisao par za jaraneMarsal je napisao/la:Hahaha sad me sve ovo podsjeti, kako sam jbg kod male u koju sam baš bio zacopan ispušio i kako je ona našla nekog klošara, baš sam bio nadr.kan nekoliko dana i idem sad niz stepenice neke sa jaranom i konstatujem da me boli grlo, kaže on od čega i naravno aludirajući na to kako sam opet zijanio curliku ironično kažem ma to reko kako sam pušio qurac zadnjih dana...kad neka plavka u tom trenutku me prestiže niz stepenice, gleda u mene i umire od smijeha i čudi se u isto vrijeme, kontam super bože, hvala ti, još jedna koju nikad neću zbarit.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zna li neko ima li šansa da se napiše tekst za našu himnu, naravno i da je usvoje sva ova silna predsjedništva, vlade, parlamenti, itd
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Marsal
- Kontakt:
De i meni kakav zapis ko hodža napiši ne bi li mi više krenulo u životu.DANTES je napisao/la: tačno ću jednom napisati poemu o tebi... u srednjoj sam pisao par za jarane

Kad se sjetim da su mi poslije srednje svi predviđali sjajnu budućnost, prošetao se gimnazijom a vidi me sad, pet godina kako sam završio školu još nemam očišćenu prvu godinu na yebenom pravu

Failao sam više od Freddy Adua, toliko nisam ispunio očekivanja.
o tim himnama ne znam nista,ali znam da kad @ samo lijevo bude video plocu za most zemun-borca, bice haos.
Tako ti je to kad ti je Toma predsednik. 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
nema.Virtu4l je napisao/la:Zna li neko ima li šansa da se napiše tekst za našu himnu, naravno i da je usvoje sva ova silna predsjedništva, vlade, parlamenti, itd
ti samo prepricavas dogadjaje i uzmes procenat.Marsal je napisao/la:Ma nisam ja za pisanja kralju, ja sam više za kafanu i prepričavanja zgoda i nezgoda. Da mi je recimo radit 3 mjeseca u Norveškoj, zaradit 10 000 kaemova i pit ostalih 9 mjeseci u godinu. Sad bih potpisao to, pa makar ne živio duže od 30-te.

[youtube][/youtube]
gledaj robe u Njemackoj.
sta li je demokrata postavio? i moj kolega.ali znam da kad @ samo lijevo bude video plocu za most zemun-borca, bice haos.Tako ti je to kad ti je Toma predsednik.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Slucajno smo pomenuli isto ime , dva razlicita coveka , u jednoj minuti.Virtu4l je napisao/la:Ja sam mislio na Zdravkovića

Nesto iz svoje branse.sta li je demokrata postavio?

smisluću neku maršalijadu.... ako ćeš da te utješim... rasturio srednju, faks, i tri godine čamio na birou da bi sada radio ko konj-volonterski!!! polako sa faks... ne čeka te posao pogotovo ako si iz nekih malih pizdicaMarsal je napisao/la:De i meni kakav zapis ko hodža napiši ne bi li mi više krenulo u životu.DANTES je napisao/la: tačno ću jednom napisati poemu o tebi... u srednjoj sam pisao par za jarane![]()
Kad se sjetim da su mi poslije srednje svi predviđali sjajnu budućnost, prošetao se gimnazijom a vidi me sad, pet godina kako sam završio školu još nemam očišćenu prvu godinu na yebenom pravu![]()
Failao sam više od Freddy Adua, toliko nisam ispunio očekivanja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Marsal
- Kontakt:
Eto dogovorili smo se.DANTES je napisao/la: smisluću neku maršalijadu.... ako ćeš da te utješim... rasturio srednju, faks, i tri godine čamio na birou da bi sada radio ko konj-volonterski!!! polako sa faks... ne čeka te posao pogotovo ako si iz nekih malih pizdica

A ja izborni predmet polažem u oktobarskom roku

Odo drinjat, sutra ima SARS, Dubioza i Frankie, valja pit all day all night

Dosta zajebancije, idemo preko okeana, Mirza vs. LBJ 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
@trib ???
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Sta dalje da ti kazem, sve znas.samo_lijevo je napisao/la:
@trib ???

Odoh ja, sad ce Memphis-Chicago.
@virtu da mirza ima kap crnacke krvi ka.ro bi ga ko kartman maršala...ili obratno... maršal kartmana...
@maršal malo me pizdi što nam ovi iz dijaspore kupe dobre ribe... al šta ćete sirote, trbuhom za kruhom...
@maršal malo me pizdi što nam ovi iz dijaspore kupe dobre ribe... al šta ćete sirote, trbuhom za kruhom...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nikad me nije gl0va bolila a od jučer me boli.
Ne znam za vas ali bih ja u Kolumbiju

Ne znam za vas ali bih ja u Kolumbiju

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja bih na Jamajku
@likma i mene zna zaboljeti i to vec odavno.

@likma i mene zna zaboljeti i to vec odavno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Cilj je bio ostatku auditorijuma, koji nije imao neko posebno kreirano mišljenje na tu temu, argumentovano dokazati da teza koju zastupa povremeni navijač Nibalija ne drži vodu.Virtu4l je napisao/la: Da to mislim onda bi mislio da si lud, a ne mislim.
EDIT: Kome pripadaju zasluge za privremeni povratak povremenog navijača Nibalija

Marsal je napisao/la: Ma jaruga ja se plaho i ne sikiram, ja znam da je meni određeno da budem kafanski čovjek ali žao mi oca i matere, da mi je da vide kako završavam nešto ]

FORZA MARŠAL !!!
- Ljiljani87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.