FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I zna li se hoce li dolaziti neki igraci ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nece! Ono sto je bilo interesantno Amaru nije dobio tako da ce vjerovatno ici sa ovim sto ima jedino da nesto iskrsne u ovih par dana a male su sanse za to.zeljeznicar1 je napisao/la:I zna li se hoce li dolaziti neki igraci ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znaci nastavaljamo sezonu sa trenutnim kadrom, a zna li neko hoce li mozda biti odlazaka u zadnji cas ?
Adilovic, Svraka ?
Adilovic, Svraka ?
Nece ni to!Rikardo je napisao/la:Znaci nastavaljamo sezonu sa trenutnim kadrom, a zna li neko hoce li mozda biti odlazaka u zadnji cas ?
Adilovic, Svraka ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
To jedino amar zna,al kako stvari stoje,nastavljamo u istom sastavu. kad nisu do sad otisli,nece ni od sad sigurnoRikardo je napisao/la:Znaci nastavaljamo sezonu sa trenutnim kadrom, a zna li neko hoce li mozda biti odlazaka u zadnji cas ?
Adilovic, Svraka ?
Pa i dobro je da ne idu ova dva ako vec nema adekvatnih zamjena.
Samo steta za Josipa.
Samo steta za Josipa.

Ma samo da hoce dovesti zamjenu za Kvesu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Armageddon2012
- Kontakt:
nisam odavno čitao ni pisao ovdje,ali bliži se početak prvenstva,pa se moram aktivirati...gdje otišao kvesić,i za koliko para?
što se tiče ostalog,zar je toliko teško priznati da je željo slab,a konkurencija u bih još gora,i da "rezultatski problemi" nastaju upravo na evropskim i pripremnim utakmicama?
borac je opet jak,u banjaluci gubite sigurno
,ali jbg,11 bodova je previše i bićete prvaci 100%,jer sarajevo je još gore....
pozdrav!
što se tiče ostalog,zar je toliko teško priznati da je željo slab,a konkurencija u bih još gora,i da "rezultatski problemi" nastaju upravo na evropskim i pripremnim utakmicama?
borac je opet jak,u banjaluci gubite sigurno

pozdrav!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- ferroviere
- Kontakt:
nije otisao nego se povrijedio....Armageddon2012 je napisao/la:nisam odavno čitao ni pisao ovdje,ali bliži se početak prvenstva,pa se moram aktivirati...gdje otišao kvesić,i za koliko para?
borac je opet jak,u banjaluci gubite sigurno,ali jbg,11 bodova je previše i bićete prvaci 100%,jer sarajevo je još gore....
pozdrav!
za banja luku cemo tek da vidimo, sve je izvjesnije da cete vi opet prekinuti kad vidite da vas ne ide
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Mujo mujo,ubiše vas rudari lopatama po glavi,treća smjena izaći nećemujo205 je napisao/la:Zeljo i ako osvoji ligu zabranit mu igranje u evropi jer slijedi bruka i sramota, dvije ozb utakm i 9 golova primili, nekkakav kasvar kojeg sarajevo uz laksi trening dobije 6-1, zelju izbusi, TATA OSIME

Einigkeit und Recht und Freiheit
- BorcevaMasina
- Kontakt:
Па " $ $ 11 на 14 " % по ? $ "ferroviere je napisao/la: za banja luku cemo tek da vidimo, sve je izvjesnije da cete vi opet prekinuti kad vidite da vas ne ide

" ' твоја $ $!
- ferroviere
- Kontakt:
objektivni mitski strucnjaci, kao i uvijek, uzivajte u bajkamaBorcevaMasina je napisao/la:Па " $ $ 11 на 14 " % по ? $ "ferroviere je napisao/la: za banja luku cemo tek da vidimo, sve je izvjesnije da cete vi opet prekinuti kad vidite da vas ne ide$ " ' $ вас " то ' " $ у $ ?!

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
Mišljenje je ko guzica, svako ga imaBorcevaMasina je napisao/la:Па " $ $ 11 на 14 " % по ? $ "ferroviere je napisao/la: za banja luku cemo tek da vidimo, sve je izvjesnije da cete vi opet prekinuti kad vidite da vas ne ide$ " ' $ вас " то ' " $ у $ ?!

DRUG NEBI TI PUNCA
- storm_raider
- Kontakt:
Nemojte opet poceti i namjestanjima nego se bavite svojim problemima i ciglama oko stadiona.
@Armagedone, drago mi je da si navratio, Kvesic je imao tesku povredu, a mi imamo najteze gostovanje upravo kod vas. Bice bas tesko. Dobro je sto igramo protiv vas, dok se ovi "novi" igraci jos nisu uigrali. Mislim da cete biti drugi.
@Armagedone, drago mi je da si navratio, Kvesic je imao tesku povredu, a mi imamo najteze gostovanje upravo kod vas. Bice bas tesko. Dobro je sto igramo protiv vas, dok se ovi "novi" igraci jos nisu uigrali. Mislim da cete biti drugi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kako ste samo jaki!Nego pitaj fudbalere kad su zadnji put dobili plate,ja bih se zabrinuo da ih čika Osim možda nepodijeliBorcevaMasina je napisao/la:Па " $ $ 11 на 14 " % по ? $ "ferroviere je napisao/la: za banja luku cemo tek da vidimo, sve je izvjesnije da cete vi opet prekinuti kad vidite da vas ne ide$ " ' $ вас " то ' " $ у $ ?!

Einigkeit und Recht und Freiheit
- BorcevaMasina
- Kontakt:
$ $ " " је $ " у ?. Но не $ " се " о % са '.
?, ? је у гужва у " за европу с " % је ? отпао, а $ " се " " ?..." са " " ' " ' ? то & $ се & на ? " (& $
). & & & - $ $ & зна, & " " Сарајева ? ? у $ на јесен, " је " & " ? $ ' у & ? " " горњег $ ?.
У $ ? & " свега ? " , ? $ " $ везану $ &
?, ? је у гужва у " за европу с " % је ? отпао, а $ " се " " ?..." са " " ' " ' ? то & $ се & на ? " (& $

У $ ? & " свега ? " , ? $ " $ везану $ &

" ' твоја $ $!
- SarajlijaTM
Sad su druga pravila,sudije u sumske djelove idu sa kacigama i kevlar dresovima. Ti pricas o nekim pravilima,smjesno...BorcevaMasina je napisao/la:Па " $ $ 11 на 14 " % по ? $ "ferroviere je napisao/la: za banja luku cemo tek da vidimo, sve je izvjesnije da cete vi opet prekinuti kad vidite da vas ne ide$ " ' $ вас " то ' " $ у $ ?!
A zeljo vam uvaljuje u 90toj iz penala,da placete do kraja sezone i abd ja pogodio pa se vi hvatali za ovaj post,ko biva nastimano bilo 20 dana ranije
A vidim da si poceo mastati ko i pitari...
Poraz od litvanskog viceprvaka
http://fkzeljeznicar.ba/poraz-od-litvan ... vaka/4353/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/poraz-od-litvan ... vaka/4353/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ima li sta za lijevog beka onog iz Sheriffa
- champions1921
Trebali smo dovesti onog Markica iz Zrinjskog al yebaji ga sad.. Ova danjasnja tekma je pravi pokazatelj kakve su nam zamjene.. U sustini ih i nemamo.. Jedino Brkovic i Hodzic nesto obecavaju dok Josi, Cutuk, Ramic, E.Colic nisu ni za Pofalickog.. Jedino nam preostaje da vjerujemo da ce Amar opet napraviti neko cudo..
Ja se opet nadam kakvom lijevom beku..
Edit: Prati li iko onog Emaha Hasanhodzica.. Jeli ista napredovao i mozemo li ocekivati da ga u skorije vrijeme vidimo u tandemu sa Kerlom na stoperu..
Ja se opet nadam kakvom lijevom beku..
Edit: Prati li iko onog Emaha Hasanhodzica.. Jeli ista napredovao i mozemo li ocekivati da ga u skorije vrijeme vidimo u tandemu sa Kerlom na stoperu..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 14 feb 2013, 18:39, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin i 29 gostiju.