FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miki_92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miki_92 » 11 avg 2019, 13:42

BoixosNois1899 je napisao/la:
Ivan Rakitić's future seems to be a hot item until the last days of the transfer market. Italian side Inter Milan are willing to submit an offer for the player in case the Croatian midfielder will not enter the operation for Neymar with PSG. [sport]
Barcelona have insisted that it would take an offer in excess of €50m to let Rakitić leave. [sport]
:pray:
Raketa je poslije De Jonga najbolji veznjak pa ti se i dalje raduj njegovom odlasku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 avg 2019, 13:48

:nene:

Najbolji veznjak kojeg mi imamo je Messi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 avg 2019, 13:54

Griezman na krilo je fejl. Ako dodje Neymar, Alba moze pakovati kofere.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2019, 14:01

Al sto Frenkie hendla jucer, lakva lakoca igranja.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 avg 2019, 15:56

xaviesta je napisao/la:Treba uzeti u obzir jednu stvar i to je činjenica, Schöne je defanzivniji igrac od Frenkija a igrali su zajedno. Ocekivati neku vezu gdje Frenkie drži sam poziciju zadnjeg veznog kao Busquets u vakat je nerealno.

Frenkie na pripremnim djeluje kao da je godinama tu.

Znači moguće je da ćemo u paru gledati njega i Busquetsa. Treći je već upitan, ali mišljenja sam da Rakitić i dalje ima veće šanse od Arthura i Vidala.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2019, 16:05

Rakitic ne bi trebao biti u prvoj ekipi Evertona kamoli Barcelone. Zamisli u haman 2020oj startat s Rakiticem lol

Ja ne znam koliko neko jos mora utakmica da pogleda i sramota da dozivi u Europi da skonta da Rakitic i Busquets u top tekmama ne smiju zapoceti vise NIKAD.
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 11 avg 2019, 16:09

leorey je napisao/la:Rakitic ne bi trebao biti u prvoj ekipi Evertona kamoli Barcelone. Zamisli u haman 2020oj startat s Rakiticem lol

Ja ne znam koliko neko jos mora utakmica da pogleda i sramota da dozivi u Europi da skonta da Rakitic i Busquets u top tekmama ne smiju zapoceti vise NIKAD.
Realnost je opet drugačija, i vjerovatno će se gledati i on i Biskvit. Volio bih da nema nijednog u početnoj, al' ništa od tog. Nadam se da će bit' šta od prodaje u Italiju, navodno su zagrizli pravo.

Ljepota je bilo gledati onaj brz i pokretan vezni red, koji vrši presing konstantno. I onda se sjetim dizel veznog reda..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2019, 16:12

Tesnjak1991 je napisao/la:
leorey je napisao/la:Rakitic ne bi trebao biti u prvoj ekipi Evertona kamoli Barcelone. Zamisli u haman 2020oj startat s Rakiticem lol

Realnost je opet drugačija, i vjerovatno će se gledati i on i Biskvit. Volio bih da nema nijednog u početnoj, al' ništa od tog. Nadam se da će bit' šta od prodaje u Italiju, navodno su zagrizli pravo.

Ljepota je bilo gledati onaj brz i pokretan vezni red, koji vrši presing konstantno. I onda se sjetim dizel veznog reda..
Druga je stvar bila prije recimo 2 godine. Sada imas toliko plemenitih, mladih i dobrih veznjaka. Znaci vezni red vise nije truba.

Frenkie, Arthur, Alena, Puig, zar sva 4 da gube na znacaju zbog te dvojice puzeva? Pa onda i Roberto, Vidal za rotacije. Da se razumijemo ja znam da ce bar jedan od njih biti uvijek prvotimac, ali bitno je da ne budu obojica u isto vrijeme na terenu jer onda nam je vezni red sporiji od Jedinstva.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 avg 2019, 16:21

Ne postoji igrac koji bolje prikriva Messieve nedostatke i losu igru u defanzivi, od Rakitica. Upravo radi toga, ocekujem da ce biti starter i ove sezone.
Isto tako, ne postoji igrac koji moze Bolje od Roberta igrati beka i pokrivati desno krilo u istom trenutku, jer je to pozicija koju Messi ne zeli pokriti svojim kretanjima i upravo radi toga ce Roberto biti startni bek i ove sezone.

Messi je najbolji igrac u istoriji individualno, kad ima loptu u nogama, ali i igrac koji radi disbalans u ekipi.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 avg 2019, 16:27

Evander je napisao/la:Ne postoji igrac koji bolje prikriva Messieve nedostatke i losu igru u defanzivi, od Rakitica. Upravo radi toga, ocekujem da ce biti starter i ove sezone.
Isto tako, ne postoji igrac koji moze Bolje od Roberta igrati beka i pokrivati desno krilo u istom trenutku, jer je to pozicija koju Messi ne zeli pokriti svojim kretanjima i upravo radi toga ce Roberto biti startni bek i ove sezone.

Messi je najbolji igrac u istoriji individualno, kad ima loptu u nogama, ali i igrac koji radi disbalans u ekipi.
Zato se bruke desavaju iz godine u godinu zato sto Rakitić i Roberto to dobro pokrivaju.

Ostavi se fudbala na vrijeme.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 avg 2019, 16:30

Bruke se desavaju jer je Barcelona disbalansirana ekipa, gdje se sve vrti oko jednog covjeka i sto trener nema autoritet ni ovlasti da stvari postavi onakve kakve bi trebale biti, nego mora krpiti pola tima i izmisljati pozicije i zadatke igracima, da bi se udovoljilo pojedinim da oni mogu igrati kako oni zele.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 avg 2019, 16:46

Barcelona gubi ligu prvaka zbog ocajne sredine terena. Dok su god u sredini dizelasi, isto ce se desavat.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 avg 2019, 16:55

jasmin10 je napisao/la:Barcelona gubi ligu prvaka zbog ocajne sredine terena. Dok su god u sredini dizelasi, isto ce se desavat.
Da Messi više trči, rutinsko bi se uzela CL. Ali ne možeš ti diktatora natjerati. :puke: :puke:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 avg 2019, 16:56

Puig i Alena ahhahahahaha ma šta će Rakitić ti talenti će dizat Lige Prvaka
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 avg 2019, 16:59

Al smo ih s Rakiticem uzimali ko Real.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 avg 2019, 17:01

Mokes je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Barcelona gubi ligu prvaka zbog ocajne sredine terena. Dok su god u sredini dizelasi, isto ce se desavat.
Da Messi više trči, rutinsko bi se uzela CL. Ali ne možeš ti diktatora natjerati. :puke: :puke:
Messi ispade problem neki.
Ronaldo beskorisniji s loptom i bez lopte od Messija pa uze Real 3 za redom.
Onaj ko ne vidi da je problem u veznom redu, nema pojma o fudbalu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2019, 17:10

Evander je napisao/la:Ne postoji igrac koji bolje prikriva Messieve nedostatke i losu igru u defanzivi, od Rakitica. Upravo radi toga, ocekujem da ce biti starter i ove sezone.

Rakitic ne pokriva nista od 2015, to je jos jedna blasfemija ili ti sterotip. Tu sezonu pod Enriqueom je igrao najvise desno i to je tako jer je mladji bio skoro 5 godina i zeljan dokazivanja. Ocekivat da Rakitic u 30im sprinta kao prije 2 godine je neozbiljno jer to nije radio ni zadnje 2 godine, cak je vise igrao blize Busquetsu gdje niti jedan ni drugi nisu znali sta da rade pod presingom protivnicke ekipe.

Vidal recimo pokriva bar 30 % vise terena od Rakitica i u ovim godinama. Ako ne vjerujes provjeri, imas official podatke.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2019, 17:12

Lillard je napisao/la:Puig i Alena ahhahahahaha ma šta će Rakitić ti talenti će dizat Lige Prvaka
Ne govori se da ce dizati Lige Prvaka oni u tim godinama nego ako nista da ih treba polako uvoditi recimo pored Frenkia, Arthura i Busquetsa, davati im vise sanse da bi stasali u ekipu, bar protiv nekih ekipa u Ligi. Handrit Rakitica jos 2 godine, da ti u Barceloni u 33 godini bude standardni veznjak, i zauzima mjesto drugim, mladjim i boljim igracima, ne znam stvarno onda koji ce qurac i Neymar i svi ostali.

Vidimo sta se s Modricem u 34 godini desava koji je za jednu klasu jaci i pametniji igrac.
27.10.2020

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 avg 2019, 17:16

Lillard je napisao/la:Puig i Alena ahhahahahaha ma šta će Rakitić ti talenti će dizat Lige Prvaka
Nece je ni Rakitić dici to je 100% sigurno.

Veza sa Busquetsom i Rakitićem je nesto najgore u historiji Barcelone.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 avg 2019, 17:19

Lik ima 30 godina, pričate ko da ima 40

E al sad Vidal i Arthur bolji igrači, toliko o nogometu znate.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.