Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Derdiyok
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Derdiyok » 09 avg 2020, 06:04

Tek sad ovo vidim :rol:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 avg 2020, 06:22

Jutro. :bow: :rol:

FK Sarajevo - nagradna igra za sezonu 2020/21.
...
Pravila:

Tačno pogođen rezultat - 2 boda
...
Denchi

Mladost - Sarajevo 0:7
Haver !

Mladost-Sarajevo 0:6
sampras

FK Mladost DK - FK SARAJEVO 0-5
Zagor

Mladost - Sarajevo 0 : 6
muhovic

FK Mladost DK - FK Sarajevo 0:8
MortemHz

FK Mladost DK - FK Sarajevo 0:4
Rule_hz

0:7
Vanja8

Mladost-Sarajevo 0:3
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 06:47

mohikanac12 je napisao/la:
09 avg 2020, 06:22
Jutro. :bow: :rol:

Jutro :urnebes: :urnebes: :urnebes:
mohikanac12 je napisao/la:
13 maj 2019, 19:14
Samo nalijecite na svaku patku koju procitate. Slobodno, cim neko nesto napise, mi cemo da se koljemo i yebemo majke jedni drugima, za nozeve i jedni na druge, na klub, na upravu, na Osima,a dusmani neka nam se cerekaju, malo u facu malo iza ledja. Do sada u ovih sest mjeseci ako vam nije bilo jasno ko stoji iza napada na Zelju, ja vam ne mogu pomoci. Ova "exluziva" od strane Begicevog potrcka i Misimoviceg cuke, je samo jos jedan dokaz sta se radi i kako se radi. Da ste samo sekundu razmislili i proguglali mogli ste naci stotine pisanih tragova o tuzbama i tim parama. Pitarsku mu majku yebem, exluzivno. Posebno za onaj dio gdje se moli Misimovic da se vrati a on se ne javlja.

Da ja ne bi trosio svoje zivce i yebavao se, posto vidim da ima dosta pametnijih od mene i vecih Zeljovaca, ja vas napustam i ostavljam pa se vi fino druzite. Probajte ciniti konstruktivne stvari i pomoci nasem Zelji jer ovo jesu teska vremena a dusmana kako vidite na svakom koraku. Ne dopustite da nas dijele i tjeraju od kluba za licni interes, ostanite vjerni do kraja ma koliko vas kostalo. Mi smo najveci klub u BiH i to im smeta, mi imamo resurse i to bi da razgrabe, mi imamo najvece navijacko tijelo i to bi da razbiju. Sve je do nas, hocemo li im dopustiti ili ne. Ako se budemo drzali zajedno, mogu nam se qurca napusiti svi od reda.

Ne zelim dokazivati nista nikome od vas, uz svo duzno postovanje, ko sam i sta sam, koliko volim Zelju, jesam li "igrac" ili nisam, imate pravo na svoje misljenje. Pokusao sam ako nista, tu pisljivu akciju sa avatarima, pa smo bar na par dana osjetili neko jedinstvo, drugarstvo, slogu, kako bi trebalo da bude. Ofirao se i poturio svoj obraz alI mi nije zao, to je najmanje sto mogu za Zelju uraditi. Svi sto su avatar stavili "meni", mogu ga odmah skinuti, ja sam ga nosio za Zelju i njegove navijace.

Željezničar za život cijeli!
Mi smo Željini, Željo je naš!

slika

slika

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 09 avg 2020, 06:50

Hoće li, i zašto ne, ovaj portal napisati nešto o očiglednim sudijskim krađama na štetu Krupe i Mladost DK?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 06:56

Goodman je napisao/la:
09 avg 2020, 06:50
Hoće li, i zašto ne, ovaj portal napisati nešto o očiglednim sudijskim krađama na štetu Krupe i Mladost DK?
Zato sto oni prodaju obraz za cvaju, ko taj kriminalac sa tvog avatara, a mi toga imamo u izobilju. Placamo im da pisu samo ono sto mi zelimo, jer smo tako u mogucnosti :kafa:

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 09 avg 2020, 07:01

TheIvicnjak je napisao/la:
09 avg 2020, 06:56
Goodman je napisao/la:
Zato sto oni prodaju obraz za cvaju, ko taj kriminalac sa tvog avatara, a mi toga imamo u izobilju. Placamo im da pisu samo ono sto mi zelimo, jer smo tako u mogucnosti :kafa:
Gospodin sa mog avatara je fudbaski mag, priznat i poznat u cijelom svijetu.
Šta ti i slični mislite je totalno irelevantno.

Znači div iz Kuala Lumpura se odlučio na staru strategiju, finasiranje sudija i novinara.Neiznenađujuće.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 07:04

Goodman je napisao/la:
09 avg 2020, 07:01
09 avg 2020, 06:56
Goodman je napisao/la:
Kriminalac sa mog avatara je
SUD JE DOKAZAO!!!
caVo :salut: :tralala: :rol:

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 09 avg 2020, 07:11

Dobri su ti fazoni, nije čudo da si po izboru pitara forumaš godine.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 07:16

Goodman je napisao/la:
09 avg 2020, 07:11
Fazoni??? :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:

Čim je primio ovaj novac, Ljubomir Nikolić otišao je do Vlatka Konjevoda, kome je saopćio da je novac primio, pa je tada Vlatko Konjevod prišao uzdužnoj liniji terena i dao znak igračima Ivici Osimu i Dragi Smajloviću, a što je trebalo da znači da ova dva igrača sabotiraju igru, odnosno, da svojim nezalaganjem omoguće da “Hajduk” dođe do pobjede, što su oni i učinili.
Od ovog su momenta ova dva igrača igrali izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnim na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt kod nekih igrača “Željezničara”. Tako je u jednom momentu igrač “Željezničara” Matić fizički napao igrača Osima zbog njegovog očiglednog nezalaganja i sabotiranja same igre. Sve je ovo omogućilo “Hajduku” da dođe do lahke pobjede od 4:0.
:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 07:18

gori ste od srba, yebo vas ćaća kriminalni, glupi i blentavi :puke: :puke: :rol: :rol: :rol: :rol:

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 09 avg 2020, 07:24

09 avg 2020, 07:16
Goodman je napisao/la:
09 avg 2020, 07:11
Fazoni??? :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:

Čim je primio ovaj novac, Ljubomir Nikolić otišao je do Vlatka Konjevoda, kome je saopćio da je novac primio, pa je tada Vlatko Konjevod prišao uzdužnoj liniji terena i dao znak igračima Ivici Osimu i Dragi Smajloviću, a što je trebalo da znači da ova dva igrača sabotiraju igru, odnosno, da svojim nezalaganjem omoguće da “Hajduk” dođe do pobjede, što su oni i učinili.
Od ovog su momenta ova dva igrača igrali izrazito slabo, što je bilo očigledno svim prisutnim na terenu, pa je ovakva njihova igra izazvala revolt kod nekih igrača “Željezničara”. Tako je u jednom momentu igrač “Željezničara” Matić fizički napao igrača Osima zbog njegovog očiglednog nezalaganja i sabotiranja same igre. Sve je ovo omogućilo “Hajduku” da dođe do lahke pobjede od 4:0.

To su činjenice.
A ne nešto što je 'dokazao' nekakav sud sačinjen od bandita, istih onih koji su osnovali FK Torpedo.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 07:27

Goodman je napisao/la:
09 avg 2020, 07:24
09 avg 2020, 07:16

To su činjenice.
Da budalo! :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 avg 2020, 07:42

All Pitars are Cops!!! 1312
:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 09 avg 2020, 07:46

admin je napisao/la:
07 avg 2020, 15:22
Hoće li, i zašto ne, ovaj portal napisati nešto o očiglednim sudijskim krađama protiv Mladosti DK u ovom i protiv Krupe
u prvom kolu?

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 07:52

Goodman je napisao/la:
09 avg 2020, 07:46
admin je napisao/la:
07 avg 2020, 15:22
Hoće li, i zašto ne, ovaj portal napisati nešto o očiglednim sudijskim krađama protiv Mladosti DK u ovom i protiv Krupe
u prvom kolu?
nema vise namjestanja nema starih obicaja :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 08:06

Sta je kerovi?? :rol: :rol:

slika

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 avg 2020, 08:08

Je li portal ikad pisao o tituli koja se kupila pa izgubila? Ne mogu da se sjetim. Trebala bi jedna kolumna. Ne može to svako :salut:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 08:26

58 gostiju vire iz lutvine rupice a nemaju muda da se jave :tralala: :tralala:

odoh drkkati :ljepota:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 avg 2020, 08:33

Evo jedno poucno stivo.. Nije jos uslo u udzbenike ali se cesto prepricava na mnogim svjetskim sportskim fakultetima u predavanjima o klasicnim zlocinima o sportu. Najocigledniji primjer na svijetu: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

https://stav.ba/afera-planinic-kako-su- ... ca-i-misa/

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 avg 2020, 08:45

Zeljo i Sarajevevo imaju sudijsku protekciju u ligi i uvijek ce je imat i nema tu nista cudno. U svakoj ligi manje vise je tako s najboljim klubovima. Samo sto vi Koldzine pudlice to ne mozete shvatit. Nama nije nekad ni priznat da je za vas bio penal il da za nas nije il da je trebao bit sviran protiv nas. Vi u sebi nemate tu dozu ljudskosti da priznate..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []