Mogu Netsi zamisljati, ali Kleiman je bio vrlo jasan oko povratka KDBosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2020, 22:08Ako se ovo desi,mogli bi se Netsi predomisliti i vratiti KDa
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ma 5 realno ili neke pripremne utakmice.
@JHam-ma nema teorije da usred sezone promjene PO sistem.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nema sanse da timovi sa istoka pristanu na ovaj format.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Hahahahahaha nasli dobar izgovor da Lebronu nadju nacin da opet spreko Toronta izadje u finaleJHam je napisao/la: ↑25 maj 2020, 21:55Brian Windhorst just said on @GetUpESPN that there’s a “really good chance” the NBA elects to go with a 16-team playoff and no regular season.
Added that it leaves open the possibility for seeding the teams 1-16, which would have to pass an owner vote.
1 Bucks vs 16 Magic
2 Lakers vs 15 Nets
3 Raptors vs 14 Grizzlies
4 Clippers vs 13 Mavericks
5 Celtics vs 12 76ers
6 Nuggets vs 11 Pacers
7 Jazz vs 10 Rockets
8 Heat vs 9 Thunder
![]()

Al vidi stvarno svi favoriti u gornjem dijelu osim Lakersa. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ko da ima 8 favorita, a ne 3 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Od 4 najjace ekipe,3 su gore
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Toronto > Boston lagano.
Klipersi rutinski sklonjeni sa puta do finala Lejkersima, ha ja nece valjda samoprozvani king da mora preko dvije jake ekipe po titulu
Nego lagano se vi sutajte i krvite tamo do finala ko 2016e a mi vas ovamo lagano cekamo 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ekipa sa 4 igraca koja mogu 20 ppg postici te onakvog treerskog maga i odlicnu perimeter odbranu je lagano best of the rest.Superstar i efektan zastitnik obruca(a to Robert Williams moze postati) dijele od titule
#Punoljetstvo
Trebali bi bar odigrati koju, da se izjednaci broj utakmica svih ekipa...Neke imaju po 3 utakmice manje..Vjerovatno ne bi puno znacilo ali bar malo da se ekipe zagriju..Mogu misliti kakav ce se Jokic vratiti xD
Slazem se da nema potrebe uopce spajati konferencije. Samo se obazirem na ove debilizme da se Lakersima kao stima. Prvo se stimalo sto je Kobe pogino, pa sad se haman stima da Bron lakse osvoji. Da se udje odmah u normalni PO sa trenutnim seedingom, Lakersima bi put do finala Zapada bio komedija.
A zubic vila i jednorog postoje.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 maj 2020, 22:51Ekipa sa 4 igraca koja mogu 20 ppg postici te onakvog treerskog maga i odlicnu perimeter odbranu je lagano best of the rest.Superstar i efektan zastitnik obruca(a to Robert Williams moze postati) dijele od titule
- BosniaBoston
- Kontakt:
Put do finala zapada i put do finala nisu ista stvar
#Punoljetstvo
Ma realno boli ljude k za Lakerse,trenutno imaju veci problem sa jednim covjekom unutar Lakersa,da Bron igra za Hawkse isto bi se pisalo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Houston + Clippe/Bucksi je mnogo lakse nego Clippe + Bucksi.Epidaurus je napisao/la: ↑25 maj 2020, 22:56Slazem se da nema potrebe uopce spajati konferencije. Samo se obazirem na ove debilizme da se Lakersima kao stima. Prvo se stimalo sto je Kobe pogino, pa sad se haman stima da Bron lakse osvoji. Da se udje odmah u normalni PO sa trenutnim seedingom, Lakersima bi put do finala Zapada bio komedija.
Raja na to cilja.
Lejkersima bi bio put do finala zapada komedija, a ovako im je puno losije jer ime je cijeli put do velikog finala komedija
Dakle Lejkersima se ne stima..

Skupite se vas par objektivnih pa sastavite kako bi tacno trebao izgledati put Lakersa do finala da sve bude legitimno po vasem misljenju. Ja bih rekao prvo jedna serija sa Sixersima, pa Boston, pa Rocketsi, pa Bucksi i Clippersi. Onda nakon toga jedna serija protiv AS ekipe ostatka Zapada, pa onda protiv AS ekipe istoka. To bi cini mi se neka mjera bila. Ima valjda neki pravnik medju vama pa da to fino Silveru sroci.
Slazem se. Kazem glupo mi je mixanje konferencija sad u ovoj situaciji al glupo je pricati o stimanju Lakersima. Nije Druga liga Federacije.TheChief je napisao/la: ↑25 maj 2020, 23:04Houston + Clippe/Bucksi je mnogo lakse nego Clippe + Bucksi.Epidaurus je napisao/la: ↑25 maj 2020, 22:56Slazem se da nema potrebe uopce spajati konferencije. Samo se obazirem na ove debilizme da se Lakersima kao stima. Prvo se stimalo sto je Kobe pogino, pa sad se haman stima da Bron lakse osvoji. Da se udje odmah u normalni PO sa trenutnim seedingom, Lakersima bi put do finala Zapada bio komedija.
Raja na to cilja.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Preko 60 godina gledanja u ledja svakako nije malo 
@L-train paja i ja simpatisemo Celticse(odnosno on je to bar nekad prije radio,ne znam sad)

@L-train paja i ja simpatisemo Celticse(odnosno on je to bar nekad prije radio,ne znam sad)
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.