A sad je vrijeme da se svicarac otrese...
Vamooooos Rafaaaaaa
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hahahahah dajte cojku sofru postavite, svedski stoJoeBleck je napisao/la:Joj Jazirija ,jos da zapali i sta ruca ,pa neka krene kuci
Pa to ti se svede na isto, problemi s glavom.darker10 je napisao/la:Federerovi problemi su bili totalno drugacije prirode.Federeru je u pocetku bilo i previse stalo pa je skoro pricao da je plakao haman poslije svakog poraza dok Kyrgiosa uglavnom boli ona stvarJeftha je napisao/la:Ima za Kyrgiosa jos vremena.
I Federer je imao problema s glavom na pocetku.
Edin TM87 je napisao/la:Ko god prodje ispada od Nicka iduce kolo. Fact.Effenberg je napisao/la:Boga mi Rafatardovi i Fedtardi jel vas hastra Nicka?
Koja ironija, sad se gleda i navija za jednog od dvojice kojeg ce ovaj istorpedirat servama!
Samo u slucaju da Federer odigra vrhunske servis gemove i Nick negdje usere.
A ako bude Rafa Nick [emoji38] okretat ce se Rafa ko janje u kalifornija kompleksu
Tunizan ovdje Amera ostavlja kod kuce. Bliza mu je kuca!JoeBleck je napisao/la:Joj Jazirija ,jos da zapali i sta ruca ,pa neka krene kuci [emoji144]
Pocelo je, daj zacina kakvih i pazi da ne zagoriEffenberg je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Ko god prodje ispada od Nicka iduce kolo. Fact.Effenberg je napisao/la:Boga mi Rafatardovi i Fedtardi jel vas hastra Nicka?
Koja ironija, sad se gleda i navija za jednog od dvojice kojeg ce ovaj istorpedirat servama!
Samo u slucaju da Federer odigra vrhunske servis gemove i Nick negdje usere.
A ako bude Rafa Nick [emoji38] okretat ce se Rafa ko janje u kalifornija kompleksu![]()
Joj pajdo kako ti se da prcat ga i u ove sitne sate? Rafa je favorit ovdje bar po kladionici ako nisi znao. Pazi da maca ne jede jezik, jer ovaj mulj od terena ce odgovarat Rafi vise.
Vidi tamo kakva je voltaza kod bodija na aparatima, de ti njemu na americki napon podesi za ne daj Boze, imam ja ove pretvarace strujeEffenberg je napisao/la:Edo trebal kakvu elektricnu masinu nabavit da ona okrece?ili vodenicu?
Polako tek su poceli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.