Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Podrav svima... 
Veliki je čovjek uvijek spokojan; mali je čovjek uvijek razdražljiv.
Konfucije
Konfucije
Kakav duet
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Tribalian
Kako se zove emisija koju uređuje neki Miloš Tanasković i kad ide, RTS2 je u pitanju
Kako se zove emisija koju uređuje neki Miloš Tanasković i kad ide, RTS2 je u pitanju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Taj tip je bio jedan od glavnih urednika RTS-a , gledao sam ga u nekoj emisiji , ali da uredjuje neku posebno, to ne znam. Od tih na RTS2 sto idu, moze da prodje " U svetu" .legenda reala je napisao/la:Tribalian
edit : Novinar BBC-a, imao je jedan krajnje zanimljiv izveštaj sa terena. Naime, on je radio prilog o spaljivanju velike količine krijumčarenih opijata, pri čemu je potpao pod uticaj isparenja i počeo nekontrolisano da se smeje.
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- legenda reala
- Kontakt:
kaže subota 23 sata RTS2, al nigdje ništa ne mogu da nađem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam @ Legendo sta da ti kazem, ostaje ti da sacekas subotu .
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nije to ova emisija? Ovaj tip sto vodi emisiju je onaj za koga si pitao . " Profil i profit" .
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nije to ova emisija? Ovaj tip sto vodi emisiju je onaj za koga si pitao . " Profil i profit" .
ja noćas vino pijem za svoj početak novi.... 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Jel neko slučajno ima da je nekad našao na internetu, Kratak Sadrzaj : Ponornica Skender Kulenovic.Ne treba meni, ali eto ako neko slucajno zna, bio bi zahvalan...
Manchester United!
@Tribalian Jel Zoran Kesic popularan u Srbiji? Covjek ima fantasticnu emisiju nedjeljom navecer.
Odlicna produkcija i smisao za humor. Cudi me kako neko kod nas ne napravi show slicnog formata.
Odlicna produkcija i smisao za humor. Cudi me kako neko kod nas ne napravi show slicnog formata.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Proguglaj, imaš poprilično širok izbor.EmirSioux89 je napisao/la:Jel neko slučajno ima da je nekad našao na internetu, Kratak Sadrzaj : Ponornica Skender Kulenovic.Ne treba meni, ali eto ako neko slucajno zna, bio bi zahvalan...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako močna stvar
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Jeste. Nije da gledam to stalno, ali kad naletim slucajno pustim, popularan je on kao i "drzavni posao" (rtv vojvodine), svaki humor koji sadrzi malo dostojanstva prolazi, za razliku od tv pink i njihovih emisija humoristickog karakterabulbasor je napisao/la:@Tribalian Jel Zoran Kesic popularan u Srbiji? Covjek ima fantasticnu emisiju nedjeljom navecer.
- samo_lijevo
- Kontakt:
tv pink je najbolja stvar koja se pojavila na ovim prostorima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Imam samo B92, PrvuTV i RTS od srbijanskih televizija. Mada inace ne gledam tv previse cesto, B92 ima najkvalitetniji program od ex yu televizija. I Bulevar im je dobar show, voditeljska ekipa im je predobra, bar nama koji volimo sarkazam.Tribalian je napisao/la:Jeste. Nije da gledam to stalno, ali kad naletim slucajno pustim, popularan je on kao i "drzavni posao" (rtv vojvodine), svaki humor koji sadrzi malo dostojanstva prolazi, za razliku od tv pink i njihovih emisija humoristickog karakterabulbasor je napisao/la:@Tribalian Jel Zoran Kesic popularan u Srbiji? Covjek ima fantasticnu emisiju nedjeljom navecer.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
B92 sadrzajno jeste najbolji , ali su se kompromitovali dosta sa istrazivackim novinarstvom jer se ispostavilo da nije bilo bas previse istrazivanja vec da su im informacije dostavljali visoki funkcioneri policije.bulbasor je napisao/la:
Imam samo B92, PrvuTV i RTS od srbijanskih televizija. Mada inace ne gledam tv previse cesto, B92 ima najkvalitetniji program od ex yu televizija. I Bulevar im je dobar show, voditeljska ekipa im je predobra, bar nama koji volimo sarkazam.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kako ide radni i paradni narode
Joj danas sajma zapošljavanja

Joj danas sajma zapošljavanja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samo_lijevo
- Kontakt:
trib
gledam neku emisiju na RTS i kaze Stefanovic nekom iz pussylips stranke "vi ne mozete okreciti ono sto smo mi napravili".
poceli su uzimati titine fore.Samo me zanima sta su to oni napravili? 

gledam neku emisiju na RTS i kaze Stefanovic nekom iz pussylips stranke "vi ne mozete okreciti ono sto smo mi napravili".
ima li sta za Njemacku?Joj danas sajma zapošljavanja![]()
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nur Großherzogtum Luxembourg 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nisu mnogo napravili, vec malo, a kostalo je mnogo.samo_lijevo je napisao/la:trib
gledam neku emisiju na RTS i kaze Stefanovic nekom iz pussylips stranke "vi ne mozete okreciti ono sto smo mi napravili".poceli su uzimati titine fore.Samo me zanima sta su to oni napravili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.