FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 15:48

slika

Neyo aktivan ko i mi. Zapratio nas i na Twitteru maloprije :kafa:
Neymar shirts are already out of PSG stores.
Marcelo Bechler
@marcelobechler
PSG is already unmarked from Neymar's image. In the official store of the club, no sign of the Brazilian. Via @ UOLEsport / João Henrique Marques
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 16:18

Idemooooo
@igrajlopte 🐦

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 avg 2019, 16:25

leorey je napisao/la:
Breaking: PSG have accepted FC Barcelona's €120 million bid for Neymar. Coutinho will enter in the operation. Deal could be official this week. L'Équipe
Otkud nam pare? :beba:

Dok ne bude pisalo " Sarma comunicado ", ja ne vjerujem.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 avg 2019, 16:32

leorey je napisao/la:
Breaking: PSG have accepted FC Barcelona's €120 million bid for Neymar. Coutinho will enter in the operation. Deal could be official this week. L'Équipe
Otkud nam pare? :beba:
Ne znam zašto imaš potrebu da konstantno prenosiš lažne informacije? Ili te fkt nasukaju svaki put. :rol:

Crespo je bio tu da razgovara o tjeranju Braide.

Pregovara se sa Bayernom o posudbi Coutinha.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 16:39

Pa ko koga yebe ovdje. Kako Coutinho u bavarsku ako Neymar treba da dodje. Valjda je Coutinho taj koji "mora" ici u Pariz.
@igrajlopte 🐦

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 avg 2019, 16:43

Ne znam ko koga yebe, ali ne žele ljudi Coutinha. Lažni profil.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 16:46

Na kraju ce Coutinho ostati i prekucati ligu.. :D
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 16:48

messilla je napisao/la:Ne znam ko koga yebe, ali ne žele ljudi Coutinha. Lažni profil.

Kako je onda Bild demantovao navode i rekao da Bayern zeli Dembelea?

Onaj debeli Tancredi napisao i svi se uhvatili toga :lol:

Pouzdan skoro ko i ja. :mrgreen:

Ako Coutinho ode u Bayern na posudbu, dakle onda se rjesavaju plate velike da se oslobodi za Neymara. Kako ce da plate transfer? To cemo da vidimo. Ali je jasno da nikakav deal nece biti: Novac+ 2 igraca pa kad se to uopste radilo u nogometu da 2 igraca odjednom odu za jednog i da se jos plati? Ja se ne sjecam nesto takvog deala.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 avg 2019, 16:51

Ne pratim njemačke medije. Ovo za Coutinha je i RAC1 prenio.

Neymarov deal vrlo lako može biti posudba sa opcijom otkupa. Sumnjam da će ovo biti riješeno do zadnje sedmice augusta.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 16:53

messilla je napisao/la:Ne pratim njemačke medije. Ovo za Coutinha je i RAC1 prenio.

Neymarov deal vrlo lako može biti posudba sa opcijom otkupa. Sumnjam da će ovo biti riješeno do zadnje sedmice augusta.
Da, ali PSG ce htjeti bar jednog igraca, pa nece pustit Neymara a da nikakve pare ne dobiju i da nikog ne kupe ovo ljeto.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 avg 2019, 17:00

Dembele. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 17:15

messilla je napisao/la:Dembele. :mrgreen:
Zamolit cu lijepo da bacis svoj post. Hvala. :kafa:
@igrajlopte 🐦

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 12 avg 2019, 17:54

Neymar, da ili ne?
Ne znam kako će u tom slučaju sastaviti ekipu, da budem iskren. Dakle, ekipu, a ne listu najboljih jedanaest.
Ako dođe, prva asocijacija su mi LA Lakers-i i ona godina, kad su igrali Šek, Kobi, Pejton i Meloun. Nisu osvojili prstena. Previše zvijezda, a ko će vodu nositi. Razumijem i da treba imati neki back-up za slučaj povrede najvećih zvijezda. Sto upitnika. U financije se ne treba upuštati, bojim se da bi mogli zaći u neke nebuloze.
Po drugoj strani je to sigurno pozitivan potez za godine koje dolaze, kad će Messi i Suarez već biti u 33 i 34, dakle, karijere na kraju.
Trojac napadački tad će biti Neymar-Griezmann-Dembele, ali sad ??????.
Hoće li Dembele htjeti sjediti na klupi u ovoj sezoni, jer objektivno ne vidim načina, da bi svih 5 odjednom igrali?
Grehota je taj nebrušeni dijamant držati na klupi. Prije sam već pisao o potrebi Barcelone, da mora igrati u fazi kad nemaju lopti sa 9 ljudi koji se aktivno brane. Messi, obožavam ga, ali on to neće raditi i ne treba da radi, ali ostalih 9 mora, ponavljam, mora.
Isto tako je bolje, da je Neymar kod nas, nego da ga Real pokupi.
Nadam se, kako će prodati Rafinhu i Rakitića, Coutinho će očito u neki drugi klub, a obavezno bi zadržao Puiga i dao mu dosta šansi na "manjim" utakmicama.
Vidal, hmmm,................. možda ipak prodati, mada nije nužno. Da li žrtvovati budućnost (Alena, Puig, Roberto) zbog njega. Imamo već i bez Neymara toliko zvijezda, da se ne smijemo uzdati u Vidal-a, koji je ipak u 32-oj. Može i ostati. Ne bih imao ništa protiv
Igrati sa dva u vezi, hmmmmm, nisam za to. Prije trojica ( Artur, De Jong, Busquets ), ali koga klupirati pri izboru udarnog trojca ???
Pitanje za milion dolara.
Ako bi igrao sa dva vezna, opet jednog moraš dati u rezerve. Koga? Ok, treba imati i jake rezerve, ali............. igrački ego......., povrede.
Naravno, sve ovo govorim, ako Neymar dođe. A i ako ne dođe, opet ćemo imati jednog od četvorice pomalo nezadovoljnog.
Uhhh, volio bih da su slatke muke, ................ponavljam treba napraviti ekipu, a ne listu 11 najboljih.
Nek' je Valverdeu Bog na pomoći.
Meni bi bila udarna ako Coutinho ode, a Neymar dođe: Ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Alba, Artur, De Jong, Busquets, Griezmann, Neymar, Messi.
Druga, dakle: Neto, Wague, Todibo, Lenglet, Firpo, Vidal, , Alena, Riqui Puig, Sergi Roberto, Dembele, Suarez.
Dilema mi je jedino Umtiti ili Lenglet.
Neko reče neki dan, nikad jačih 22 nismo imali. Slažem se. Za trofeje će trebati, bez obzira na sve, izgarati. Prva stvar mi je La Liga, jer će i Real ove godine po svaku cijenu htjeti osvojiti prvenstvo Španjolske. Budite uvjereni , da su spremni Madriđani na sve, imaju Barcelone već pun k..... (prošpanske ekipe, potkupljivanje,medijski pritisci, Tebas, španski nogometni savez, poslovne veze Realove najuže uprave sa vlasnicima drugih manjih klubova, izbor sudija, zakulisne političke igre, ma sve.........................)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 19:32

slika

Pisi 3:0 za zelenim stolom svaku tekmu, gace same spadaju

Preko 150M plata godisnje na ovih 5 igraca vjerovatno, brutalno.
Ignacio Martinez: PSG accepts Barcelona's offer of 120M+Coutinho, now only the form of payment will be discussed.
Ajmo sredite to u 1324234 varijabli :urnebes:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 12 avg 2019, 19:50

Dembele nema razloga da strahuje za mesto iako dodje i ako ne dodje Neymar, njemu je mesto zagarantovano....drugi red, stolica 3 na klupi za rezervne igrače. Njegova stvar hoće li mu biti pravo ili krivo, to mu je što mu je....po zasluzi naravno.

Ako ne dodje Neymar naravno da će napat biti Grizman, Suarez Mesi....kako je da se ne lažemo i red
Ako dodje Neymar naravno menja se sistem igre i Barsa neminovno prelazi na 4-2-1-3 a napad čine Neymar, Suarez i Grizman....opet kako je i red naravno...
Znači kako god Dembele nema mesta u startnih 11.....i to je evidentno ;)

Ko najviše "gubi" dolaskom Neymara? Naravno da gubi ionako trenutno pretrpana veza jer umesto za 3 mesta u timu boriće se još samo za 2. Naravno da bi najrealnije bilo da to budu De Jong i Artur sa 22 i 23 godine ali da ponovim svestan sam da će se sve učiniti da guzičavko Busquets (bar za prvo vreme) bude starter a da se ova dvojca bore za to drugo mesto...nažalost. I po ko zna koji put da ponovim....najbolje što Barsa može izvesti na teren je sigurno....

Neymar---------------Suarez-------------Grizman
------------------------Mesi------------------------
--------------Artur-------------De Jong-----------

Pretpostavljam da će "popušiti" Artur (nažalost) za prvo vreme......nadam se jako jako kratko....jer je dečko perspektivan ništa manje od De Jonga i svakako je sa njim dugoročna budućnost Barse

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 12 avg 2019, 20:03

I da ponovim još nešto....Ova Barsa u najavi zaista deluje ZASTRAŠUJUĆE.....ovo izgleda kao i da sve i da hoće ne može zabrljati ni tip poput Ernesta Valverdea..... :lol: :lol: :lol: ...u svakom slučaju biće zanimnjivo... ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 avg 2019, 20:08

Mozda i ne bude trofeja, ali rock n roll je zagarantovan :D

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 avg 2019, 20:29

Evander je napisao/la:Mozda i ne bude trofeja, ali rock n roll je zagarantovan :D
Kao sto kaze leorey,ne mora se nista osvojiti samo zelim da upalim sportklub i da bude zanimljivo :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 21:19

Evander je napisao/la:Mozda i ne bude trofeja, ali rock n roll je zagarantovan :D
Ludilooo :opaopa:
@igrajlopte 🐦

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 avg 2019, 21:34

Osim13 je napisao/la:Kakav kiks od transfera, pogotovo kada se uzme u obzir kakvo krilo je bilo dostupno na tržištu za 280m manje novčanica od Neymara
slika

:opaopa: :opaopa:
Mogli smo im ga poslat u zamjeni za Rafinhu,al su još salty.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.