Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eto šta se desi kad im Mirvić ostavi Politana još pola godine na svoju štetu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pomozi sirotu na svoju sramotu, vazda bilo. Malo im pare od svih nas koje dobijaju iz budzeta, nego daj jos i uz to budi krajnje nezahvalan i bezobrazan. Mentalita Uhljeb.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:06Eto šta se desi kad im Mirvić ostavi Politana još pola godine na svoju štetu.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 27 dec 2023, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mateo je sam izrazio zelju da ostane isto kao sto ce na kraju sezone. Mirvic ti je stari u Keveljevom dzepuHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:06Eto šta se desi kad im Mirvić ostavi Politana još pola godine na svoju štetu.

I ja bi izabrao San Sebastijan pored Pripjata

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mirvic koji obrce desetine miliona u Americi je u dzepu lokalnog SDA tajkuna

-
- Kontakt:
Vi nama prst, mi bi cijelu ruku. Bas su bezobrazni ovi moji.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:09Pomozi sirotu na svoju sramotu, vazda bilo. Malo im pare od svih nas koje dobijaju iz budzeta, nego daj jos i uz to budi krajnje nezahvalan i bezobrazan. Mentalita Uhljeb.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:06Eto šta se desi kad im Mirvić ostavi Politana još pola godine na svoju štetu.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Mirvic ti ne obrce nista nego je posrednik u pozajmicama u FKS. Sada kada ih odluce povuci samo cekam kao ozeblo sunceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:11Mirvic koji obrce desetine miliona u Americi je u dzepu lokalnog SDA tajkuna![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nikakav problem da ostane, ali po Mirvićevim uslovima. I ovo vam je puno dao.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:09Mateo je sam izrazio zelju da ostane isto kao sto ce na kraju sezone. Mirvic ti je stari u Keveljevom dzepuHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:06Eto šta se desi kad im Mirvić ostavi Politana još pola godine na svoju štetu.![]()
I ja bi izabrao San Sebastijan pored Pripjata![]()
Plati pa se klati druže Campobello.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Mi ti pekaru hljeba ne placamoHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:15
Nikakav problem da ostane, ali po Mirvićevim uslovima. I ovo vam je puno dao.
Plati pa se klati druže Campobello.![]()

A Matea ne damo

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Samo sto nije povukao pozajmiceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:12Mirvic ti ne obrce nista nego je posrednik u pozajmicama u FKS. Sada kada ih odluce povuci samo cekam kao ozeblo sunceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:11Mirvic koji obrce desetine miliona u Americi je u dzepu lokalnog SDA tajkuna![]()
![]()
Je li ti ro Virtu4l hakovao account? I on vec dobrih 10 godina ceka da neke misteriozne sile povuku "pozajmice" iz Sarajeva.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Onda uživajte sa njim do kraja sezone.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:16Mi ti pekaru hljeba ne placamoHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:15
Nikakav problem da ostane, ali po Mirvićevim uslovima. I ovo vam je puno dao.
Plati pa se klati druže Campobello.![]()
![]()
A Matea ne damo![]()

-
- Kontakt:
Ne znam kako se uspijes svaki dan primiti na jeftine fore, haj ostalih par vasih momaka ponekad ali ti bukvalno svaki dan. Nevjerovatno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:25Doslo je do promijene,izjavio ide u milijardere iz Vrapcica,kaze gladan je trofeja a vrapcicka druzinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?napada sve frontove.Ja mislim ove godine osvajate titulu za 3 mjesto?
Cak si nedavno poceo fino pisati za Velez i sve vezano u i oko kluba, pa kad su ti rekli da ne pises na nasoj temi okrenuo si plocu i poceo pljuvati.
A sto se tice titule za 3 mjesto, onda imamo isti cilj kao i FK Sarajevo. Napad na 3 ili 4 mjesto samo sa 5 puta manjim budzetom sto je realno skroz ok s nase strane. Ako vas zadovoljava da platite igraca 20k-25k eura i borite se s nama za 3 mjesto onda super.
-
- Kontakt:
Nije lud da povuce pozajmice, ulozi 15 miliona u Sarajevo a u Americi ga oslobode 50 miliona poreza. Bi li ti povukao realno?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:18Samo sto nije povukao pozajmiceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:12Mirvic ti ne obrce nista nego je posrednik u pozajmicama u FKS. Sada kada ih odluce povuci samo cekam kao ozeblo sunceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:11
Mirvic koji obrce desetine miliona u Americi je u dzepu lokalnog SDA tajkuna![]()
![]()
Je li ti ro Virtu4l hakovao account? I on vec dobrih 10 godina ceka da neke misteriozne sile povuku "pozajmice" iz Sarajeva.
-
- Kontakt:
E vala dobro masatiš ovu pićuladiju, moram ti priznatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:31Decki zasto pjenite na istinu da ga je menadzer prije nekoliko dana nudio Velezu i u nasem strucnom stabu odlucili da se ne uklapa u ono sto preferiramo. Kako ste divlji tako

Stvarno vjerujes u to da Sarajevo daje igracima plate od 20k-25k€? U velikoj si zabludi i ti i svi oni koji vjeruju u te neboluze. Nijedan igrac nema ni blizu toga, cak bih rekao ni polovinu od te cifre.
-
- Kontakt:
Kada vidim mosasarajvo83 da je online bacim lozu znam tele ce se primitiOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:32E vala dobro masatiš ovu pićuladiju, moram ti priznatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:31Decki zasto pjenite na istinu da ga je menadzer prije nekoliko dana nudio Velezu i u nasem strucnom stabu odlucili da se ne uklapa u ono sto preferiramo. Kako ste divlji tako![]()
![]()

Haj on nego me iznenadise ovi ostali. Skupih krdo

Shizopitari kao i obično najglasniji i najqrčevitiji za vrijeme dok se ne igraju utakmice
Pa kako ovako svake godine isto

Pa kako ovako svake godine isto

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sačekaj prijateljske utakmice, to je uvijek vrhunac. Uvezaće par pobjeda u nebitnim utakmicama, početi sa novim svršavanjem na Rožmana, u fazonu šteta što nije odradio prošle pripreme, onda će se nastaviti prvenstvo... a samim tim i mrtvi, tabuti, sestre, rođena i nerođena djeca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja imam svije misljenje privatno i to nema veze sa ovim,medjutim uvrede na racun mog kluba sigurno necu samo citat,to majci nebi precutao a ne ovom morbidu. Nama je neuspjeh ova sezona medjutim savez i sve ostalo pa se zadovolji.MostarskiSin je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:27Ne znam kako se uspijes svaki dan primiti na jeftine fore, haj ostalih par vasih momaka ponekad ali ti bukvalno svaki dan. Nevjerovatno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:25Doslo je do promijene,izjavio ide u milijardere iz Vrapcica,kaze gladan je trofeja a vrapcicka druzinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?napada sve frontove.Ja mislim ove godine osvajate titulu za 3 mjesto?
Cak si nedavno poceo fino pisati za Velez i sve vezano u i oko kluba, pa kad su ti rekli da ne pises na nasoj temi okrenuo si plocu i poceo pljuvati.
A sto se tice titule za 3 mjesto, onda imamo isti cilj kao i FK Sarajevo. Napad na 3 ili 4 mjesto samo sa 5 puta manjim budzetom sto je realno skroz ok s nase strane. Ako vas zadovoljava da platite igraca 20k-25k eura i borite se s nama za 3 mjesto onda super.
-
- Kontakt:
Sve s ebojim da je tako,to je jednostavno mrznja pa pljujes a ja se ne primim,nego ti jednu uvredu ja cu 201 vrlo kratko. Ti si dosljak,ljakse sa dna kace,to sto mislis da ovim nebulozama mozes nekog loziti prevario si se. Ja samo volim da kharam levate i da odgovorim i.mbecilimaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:39Kada vidim mosasarajvo83 da je online bacim lozu znam tele ce se primitiOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:32E vala dobro masatiš ovu pićuladiju, moram ti priznatiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:31Decki zasto pjenite na istinu da ga je menadzer prije nekoliko dana nudio Velezu i u nasem strucnom stabu odlucili da se ne uklapa u ono sto preferiramo. Kako ste divlji tako![]()
![]()
![]()
Haj on nego me iznenadise ovi ostali. Skupih krdo![]()
-
- Kontakt:
Nije to primanje,kako ste se vi svi primili i sjatili ovdje kad se o sudjenju komentarisalo? Moracu ja malo da vam pisnem klub svaki dan da vidim hocetel se primit?MostarskiSin je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:27Ne znam kako se uspijes svaki dan primiti na jeftine fore, haj ostalih par vasih momaka ponekad ali ti bukvalno svaki dan. Nevjerovatno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:25Doslo je do promijene,izjavio ide u milijardere iz Vrapcica,kaze gladan je trofeja a vrapcicka druzinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 12:17Matanovica nudili nama prije deset dana odbili ga kaze Klafuric ne uklapa se u moderan fudbal koji preferiramo. To ce u Torpedo sada?napada sve frontove.Ja mislim ove godine osvajate titulu za 3 mjesto?
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Pablo11, tutankamon1905 i 42 gosta.