FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 18 mar 2015, 23:10

**** je napisao/la:Ama kakvo tjeranje Mehe ja ne mogu da vjerujem da bi ga neki vec tjerali.Realno zasro je debelo al sta sad?Otjerat njega daj nekog drugog i sta onda?Treba ga istrpit moramo ga istrpit pa nije moguce da je i On kloc ko i predhodnici mu.
A momci,momci imaju podrsku kakvu nisu mogli ni sanjat i imace je.Sto se famoznog Pritiska tice momci ce ga sami skinuti cim se pofajtaju muski za svaku loptu PRITISAK ce nestati.PRITISAK!!!haha vazda ce ga biti ko ga ne moze izdurat nek ide sam,jednostavno to je dio sporta a boga mi i svakodnevnice.
Alispahic. Od njega nema nista ili bar nema ono sto se ocekuje od momka do kraja sezone,trebat ce mu vremena da se vrati,samopouzdanje tanko trebat ce vremena i njega istrpit. Milos trenutno sa svim nedostatcima po meni je ispred cak mislim da mora biti starter obavezno nema nas nigdje bez njega pa sta god neko mislio o njemu.Konkurencija je cudo.A zna li neko sta je sa Radovcem?
A dusmani ha ma ko ih hebe samo u se i u svoje kljuse.Od srca im zelim sve najnajnajgore
Mora da je neka povreda u pitanju, dobio je nekoliko udaraca u utakmici u srijedu.
Slažem se za Miloša, ima nedostataka i mene nervira nekad, ali ekipa sa njim i bez njeg nije ista. Meši treba još vremena, njegove dobre partije ja očekujem tek u evropskim utakmicama.

A što se tiče pritiska, ubija nas godinama, igrači ne znaju da se nose s tim. Dobar dio njih ne zna. Ali veliki je problem i velika očekivanja kod navijača. Pa kad se desi razočarenje onda se stvara još veći pritisak. Potpišemo sponzora ma nema najjači smo.. šetnja ligom ide. U fudbalu svaki posao moraš potvrditi na terenu, mi to ne radimo baš najbolje... fali nam taj pečat još. Ali doći će on dok napišemo dobro uvjerenje.

bordobro
Kontakt:

Post Postao/la bordobro » 18 mar 2015, 23:14

ElCartel11 je napisao/la:kao sto sam vec jednom napisao fali nam extra organizator igre tipa Misimovic i mislim da bi to bilo to..a za Evropu jos malo pojacati odbranu sa 2 iskusna igraca i moglo bi nesto biti :D
i pustite Mehagu na miru ja mislim da on sad ima tacno uvid tko mora igrati u prvih 11 posle ove 3 utakmice sa Borcem i da ce to biti sve bolje i bolje :D

nama druze fali pored cimirota jos jedan vezni dobar,jer posle jajala nikad nije dovedena adekvatna zamjena,to ne moze odigrati radovac bar jos,rustemovic tesko,tu treba iskusan veznjak a kvalitetan to je vitalna pozicija u ekipi

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 18 mar 2015, 23:15

Problem nije u nama navijačima,problem je u riječi "titula" ,problem je u tom peharu kojeg svi željno ,već 8 godina čekamo. Za klub kao što je Sarajevo to je dugo,predugo i mi navijači smo izgubili živce.Prošli smo sve,ispratili na stotine igrača,pretrpjeli i namjestanja i ismijavanja i bolnee poraze,sve smo to progutali ali ne može se više a pogotovo se ne može sad kada momci imaju najbolje moguće uslove,kada je jedan Benko placen vise nego cijela ekipa Borca,kada dovodimo reprezentativce(nebitno koja drzava,sama riječ reprezentativac jedne zemlje je nesto sto se u nasoj ligi nije često dešavalo ,a mi nemamo samo jednog već 4,5) kada nam je situacija u klubu zdravija nego ikad,kada vise ne moramo brinuti da li ce igrači izadji na teren zbog onih ili ovih razloga. Zbog svega ovoga i zbog jos mnogo stvari sad se svaki bod koji se "prospe" skupo plaća , skupo plaća u smislu navijača i njihovih (ne)pristojnih povika,uzvika,psovanja i zvizdanja.Nije to više toliko upućenu igračima,klubu,nego je upućeno nekome nevidljivom,nekome neobjašnjivom,ne znam kako da se izrazim ali vise to nisu neki zvizduci prema nekom lično vec neki posljednji vapaj,neka posljednja molitva,spas,pledoaje za titulom,za tim peharom koji toliko čekamo. Bar ja to tako osjećam i sigurno da ce se vecina pronaci u ovome i pozivam druge da malo razmisle kada napadaju navijače ,nema veze da li oni dolaze sa istoka ,zapada ili sjevera.UVIJEK CE PJESMA DOLAZITI SA SJEVERA I UVIJEK CEMO BITI UZ SARAJEVO ALI NE RADI SE O TOME I O NASOJ PODRŠCI VEC O SVEMU GORE NAVEDENOM.

Hvala
FK Sarajevo !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2015, 23:16

**** je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:Podcijenili ste nas, i to je to. U prvoj utakmici vam se osvetilo, kasnije ste se trgnuli. Al jbg, ako nesto zna ova ekipa Borca, to je braniti se. Vise srece drugi put. :mrgreen:

Ama istina ziva!!!branili se odbranili i gotovo **** ga zivot ide dalje,sami smo krivi,teska srca al sa srecom vam bilo pokazali ste muda ako nista drugo.
A jednu stvar da vas zamolim braco moja draga(Sekac tebe posebno :urnebes: )nemojte da tjeramo Mehu nakon nekoliko utakmica(jest se pogubio u p.m.)al neka ga **** ga pa makar do kraja sezone pa mozel nama iko ziv potrajat bar godinu.Treba strpljenja sabura apaurina svega sve znam al nema nista od toga da tjeramo ama svakog zivog nakon 2-3 tekme **** ga. Ja rekoh prije mjesec dva trebat ce nam godina il dvije da se ovo sve slozi i poslozi vjerujte da ce tako i biti jednostavno drugacije ne moze. Mehi ako pocnu **** sve po spisku na iducoj na Hasetu mene ce hercika opalit garant.SABURA!!! Ko ga nema ima rakija. Treba kritikovat treba diskutovat pravit taj famozni Pritisak haha **** vise pritisak non stop ko da 20000 ljudi sa satarama grakce na njih,al nemojte da **** sve po spisku odmah redom svima nema nista ni od toga
PISAT ČU VELIKIM SLOVIMA DA BOLJE SVI VIDE.EVO OVAKO MEHU KODRU NI SEKUNDE NISAM POMISLIO DA TJERAMO NAPROTIV OSTAVIT GA DA RADI I TO ŠTO DUŽE ALI SAM UKAZAO NA GREŠKU ZATO ŠTO IMA MILJENIKE I TO SE NA MOJU SREĆU POKAZALO TAČNIM.DŽEMO,DEJO A SAD OKIĆ I DULJEVIĆ IGRAJU PRIJE KRSTE I TO JE PRELILO ČAŠU A VIDI I SAM KOLIKO SE IGRA PROMIJENILA KAD JE KRSTE UŠAO KOMBIMNATORIKA BOLJA AKCIJE TEČNIJE NAPADAMO SA NEKIM SMISLOM I PLUS ČOVJEK DAJE GOOL DODUŠE NA CENTARŠUT DULJEVIĆA.MEHO MORA OSTAVITI SENTIMENTALNOST PO STRANI MORA ZNATI KO IGRA A KO JE ZA REZERVU PA DANIMA TRUBIMO NA NEKOLIKO FORUMA DA MU OKIĆ I DULJA NE POČINJU ALI... VOLIO BI SVEGA MI DA SU ME DEMANTOVALI I DALI DVA GOOLA KO BI BIO SRETNIJI OD MENE ALI NE IDE VIDJELI STE PRVO POLUVRIJEME.TOLIKO O TJERANJU MEHE TO SAMO BUDALA MOŽE POMISLITI NE TREBA NAM NEMIR ALI MORA BOGA MI I MEHO RUKAVE ZASUKATI DOBRO.
Sarajevo ljubavi moja!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 mar 2015, 23:25

Mi smo realno na Kosevu ispali zahvaljujuci Bandovicu i Cuicu zbog kojeg moram reci da je sad uprava na velikom ispitu jer moraju naci nacina da se zastitimo od onakvog sudjenja kako znamo, al sve u svemu nit ce Meho otici a vjerujem i da ne osvoji titulu da ce ostati, a za ove dusebriznike nase sirom zemlje jos bitnije Amidza Tan ce ostati jer on nije dosao u Bosnu jer ga zanima titula nego je milione ulozio i jos ce ulagati u razvoj akademije i mladih igraca, i da nismo milione ulozili u igracki kadar kako to neki vole reci valjda da kad osvoje neki bod protiv Sarajeva jos vise sebe uzdignu mada imamo imenima i platama sigurno najjaci kadar i nema opravdanja za ovakve kikseve ali Boze moj desi se i vecima od nas, bitno je samo biti uporan i vjerovati i garantujem da ce nam se to vratiti kad tad, a ja sam uvjeren da ligu mozemo osvojiti jer Siroki a ni Zrinjski nisu kvalitetnije ekipe od nas, mada kao sto sam vec spominjao morace se i van terena boriti, ne mislim na kupovinu utakmica nego na premiranje odredjenih ekipa
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2015, 23:27

Ono sto je zabrinjavajuce je da Meho nije pronasao recept ni nakon prve dvije utakmice, opet se sve svodilo na isto. Ipak, stajali smo nesto bolje, naravno zbog toga sto nam bekovi nisu igrali veznjake i sto je izveo najjacih 11 u ovom trenutku. Takodje, ne znam zasto jos ranije nije ubacio Bekica kad smo bili prinudjeni na centarsuteve i trebao nam je jos jedan gol, trebao je vise riskirati. Sve u svemu, drugi gol Borca na Kosevu je presudio i hvala Dejane Bandovicu, jos jednom si nas unazadio, hvala Bogu pa si sad jedinica ali kad gledamo redoslijed igraca na klupi.

Sad, treba prespavati i sve kapacitete preusmjeriti prema ligi. Titula u prvom redu ovisi o tome je li Meho do kraja odlucio da ne rizikuje sa nekim igracima i ne trazi im mjesto u ekipi te u tome koliko brzo ce u pravu formu uci Benko i Alispahic. To su dva igraca o kojim ovisi nas put prema tituli. Meho na teren mora slati ono najbolje sto imamo a u ovom trenutku samo je jedna pozicija nejasna (lijevo krilo). Momke trebamo podrzati, nadam se pobjedi u Mostaru, i oni su u psihickom padu, desilo im se ono najgore. Treba pokusati ponoviti scenario iz Gradacca i napasti odmah na pocetku, sa dva napadaca naravno. Bog je kadar da cemo uspjeti ali treba vjerovati klubu i jos jednom kazem podrzati ga, sve uslove imamo a jesmo li sposobni za ono najvece ne mogu jos da razlucim. Volim te FKS!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 mar 2015, 23:28

Samo da je titulu osvojiti, ne znam kako, ali samo da nam je osvojiti napokon sve bi bolje i lakše bilo. Je*e nas to što je čekamo 8 godina pa je svake sezone osvojanje titule moranje i svake godine je sve veći pritisak. Ali ipak pored toga trebamo mi u svojim glavama skontati da ne treba tjerati sviju nakon neuspjeha, je*i ga, dešava se i najvećima. Treba biti uz ove ljude, možda na terenu nije toliko bajno ali u skoro svim ostalim segmentima naš klub djeluje perfektno.

Bandoviću, je*em ti mile.

I KADA TEŠKO JE, KAD REDAŠ PORAZE!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 18 mar 2015, 23:34

hilmo je napisao/la:
**** je napisao/la:Ama kakvo tjeranje Mehe ja ne mogu da vjerujem da bi ga neki vec tjerali.Realno zasro je debelo al sta sad?Otjerat njega daj nekog drugog i sta onda?Treba ga istrpit moramo ga istrpit pa nije moguce da je i On kloc ko i predhodnici mu.
A momci,momci imaju podrsku kakvu nisu mogli ni sanjat i imace je.Sto se famoznog Pritiska tice momci ce ga sami skinuti cim se pofajtaju muski za svaku loptu PRITISAK ce nestati.PRITISAK!!!haha vazda ce ga biti ko ga ne moze izdurat nek ide sam,jednostavno to je dio sporta a boga mi i svakodnevnice.
Alispahic. Od njega nema nista ili bar nema ono sto se ocekuje od momka do kraja sezone,trebat ce mu vremena da se vrati,samopouzdanje tanko trebat ce vremena i njega istrpit. Milos trenutno sa svim nedostatcima po meni je ispred cak mislim da mora biti starter obavezno nema nas nigdje bez njega pa sta god neko mislio o njemu.Konkurencija je cudo.A zna li neko sta je sa Radovcem?
A dusmani ha ma ko ih hebe samo u se i u svoje kljuse.Od srca im zelim sve najnajnajgore
Mora da je neka povreda u pitanju, dobio je nekoliko udaraca u utakmici u srijedu.
Slažem se za Miloša, ima nedostataka i mene nervira nekad, ali ekipa sa njim i bez njeg nije ista. Meši treba još vremena, njegove dobre partije ja očekujem tek u evropskim utakmicama.

A što se tiče pritiska, ubija nas godinama, igrači ne znaju da se nose s tim. Dobar dio njih ne zna. Ali veliki je problem i velika očekivanja kod navijača. Pa kad se desi razočarenje onda se stvara još veći pritisak. Potpišemo sponzora ma nema najjači smo.. šetnja ligom ide. U fudbalu svaki posao moraš potvrditi na terenu, mi to ne radimo baš najbolje... fali nam taj pečat još. Ali doći će on dok napišemo dobro uvjerenje.
Mesa ce da proigra to je sigurno al vec sad pozitivno utice na Milosa bar ja imam dojam da se vise trudi uklizava ganja nego ikad prije.
Al Hilmo dragi,kakav pritisak vise,kad odigraju ko curice i dobiju zvizduke jel to znaci pritisak?Imali su sve preduslove za malo malo bolji start sezone realno,al kad odigraju vezano 2-3 utakmice ko curice bez nekog zalaganja sta drugo ocekivati nego zvizduke?Ne kazem da tako treba al tako je na svakom stadionu na planeti.Ne mislim na rezultat,koji je naravno bitan,nego na zalaganje i pristup.Srce na teren i vjeruj da nece biti zvizduka a boga mi ni psovki.Srce na teren cak iako je trener zajebo sa formacijom ili selekcijom i nema problema.A ne da se dure ko kakve curice sto igra ovaj ili onaj alibi trazit u necem drugom.Cuo si za ovo vjerovatno i znas o cemu pricam.Samo srce na teren i to je to svako ce to prepoznati bar onih cca 5 milja bolesnika redovnih neovisno o rezultatu.Pa gledam Messija veceras pa covjek grize ko lud.A ime mu Leo Messi!Ako On mora onda mora svako.
Setanje ligom je prica za malu djecu btw i toga moramo svi biti svjesni od toga nema nista.
Zaboravili smo brzo sve dobre stvari koje se desavaju u zadnje vrijeme.Nema nazad ko sto kaze Kusta i na kraju(ne mislim na titulu **** je vise i na samo ovu sezonu)doso vakat ili ce doci veoma brzo da cemo se radovati ma i mnogo vise nego sto smo mogli i sanjati.
Laku noc braco moja napacena odoh ranije u krevet boli me zeludac nesto :urnebes: :urnebes: :urnebes:

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 18 mar 2015, 23:34

Davno sam zagovarao krstu i benku od prve al Meho to nije cak ni na pripremama uigravao **** ga spanski fol sa jednim spicem!al komentator na ovoj elti je dobar pa kae"nezvanicno ukoliko Sarajevo izbaci bojac igraci ce dobiti 100 000KM"hahaha!Meho je mislim skonto da Krste nije igrac za klupe,**** bojac nije centra presao o dr.pol al to je lopta ovakvom igrom velez ce biti rastokmacen,bojac je imao bad srece veceras
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 18 mar 2015, 23:41

begiii je napisao/la:Davno sam zagovarao krstu i benku od prve al Meho to nije cak ni na pripremama uigravao **** ga spanski fol sa jednim spicem!al komentator na ovoj elti je dobar pa kae"nezvanicno ukoliko Sarajevo izbaci bojac igraci ce dobiti 100 000KM"hahaha!Meho je mislim skonto da Krste nije igrac za klupe,**** bojac nije centra presao o dr.pol al to je lopta ovakvom igrom velez ce biti rastokmacen,bojac je imao bad srece veceras
Hajde ti meni objasni zašto ti misliš ovako? Zašto nije Borac rastokmačen, ne može sreća biti u 3 utakmice al' nikako. I ja bih volio da je tako ko što ti kažeš, al' budi malo realniji, i ti i ja bi se zadovoljili da bude 0:1 na kraju. Nemoj šta zamjeriti za ovo, samo moje mišljenje. :)
4.10.2009

podaaaj
Kontakt:

Post Postao/la podaaaj » 18 mar 2015, 23:56

Head je napisao/la:Kakve ste vi tetkice, samo kenjate i psujete igracima. Mahalci dosli na svoje.
Ovu priliku koristim da Vas nabijem na qurac pa i dalje pljuljte po svemu.

I kada tesko je kad redas poraze...
Samo da se pridruzim... :beba:

P.S.
Dobra utakmica naseg tima, a ovi sto ocekuju barselonu nek' procitaju "quote".
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 mar 2015, 00:05

Je-bo pametovanje. Listica mrtva nam bjezi dva boda. Sta vam je. Kakvo posustajanje i letargija.

U subotu, automobili, autobusi, kombiji...sva moguca sredstva...hvatajte se put Mostara. Pobjeda nas drzi u milimetarskoj trci za titulu.
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 19 mar 2015, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 mar 2015, 00:10

diplomatija je napisao/la:Izgleda da su Bibliji dani u Sarajevu odbrojani, jučer ga poslije treninga u vogosci ganjao neki lik da ga bije, ali ga nije uspio uhvatiti, zna li neko nesto o tome?
Dosao navijac Zelje da opet baca suplje i dize tenzije! Prijavljen ti je post, nauci gdje treba da pises!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

pcmovca
Kontakt:

Post Postao/la pcmovca » 19 mar 2015, 00:11

diplomatija je napisao/la:Izgleda da su Bibliji dani u Sarajevu odbrojani, jučer ga poslije treninga u vogosci ganjao neki lik da ga bije, ali ga nije uspio uhvatiti, zna li neko nesto o tome?
ma ovdje su izgleda i Kodri dani odbrojani :shock:
ZELJO ZELJO EVO TI GA EVO...

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 19 mar 2015, 00:21

Ko je reko upravniku?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 19 mar 2015, 00:27

Ljudi, šta je tu je..Idemo dalje, aBd-a sve snage okrenuti prema nastavku prvenstva. Sada, kao nikada prije treba Mehi i igračima dati podršku..Idemo utakmicu po utakmicu do kraja, više nikoga ne trebamo podcjenjivati. Ovo nam je bio dobar šamar, nadam se da su igrači shvatiti da ostale ekipe nisu za podcjenjivanja. Vidjelo se i večeras šta nam znači Krste, neopravdano je bio na klupi. Valjda je Meho skontao koji su mu igrači za prvih 11 a koji ne.
Na ove ulete sa strane od ovih sitnih malenih provokatora, ne treba odgovarati, sada više nego ikada prije treba da budemo jedinstveni...vidjelo se proteklih 7 dana koliko nam uistinu žele dobro.

Bordo braćo, budite pozdravljeni do vikenda :salut:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 mar 2015, 00:30

I kada tesko je, kad redas poraze pjesma sa sjevera, nikad ne prestaje i kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...

Duljevic je najbolji igrac Sarajeva!!!

ABd, vidimo se u Mostaru...

Meho pamet u glavu, opet ponavljas gresku kao i svi predhodni, tek ces znati s kakvom ekipom ces igrati nakon 5 kola, a tad se moze vec rjesiti prvak... Pametno molim te, nemoj nam i ovo zayebati oko osvajanja prvog mjesta...

Ja cu ti halaliti ovaj kup, jer realno ti si ga i izgubio, samo igraj pametno i biraj najbolje igrace...

Bandovicu, nzm sta da ti kazem...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 mar 2015, 00:30

Boze sacuvaj sta covjek ovde sve nece procitati.Bilbija u Mostaru u konkurenciji za prvih 11.Valjda je uspio pobjeci.Valjda ce neko i ovde naletiti i malo banovati ove provokatore i lazove.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 mar 2015, 00:35

I dalje vjerujem u ovu ekipu. Po meni ovo je naša najbolja ekipa:
Delač - Trenutno naš najbolji golman. Zadnja linija s njim djeluje sigurn, što je jako bitno za malog Mihojevica, jer je u osjetljivom periodu i potrebna mu je ta sigurnost.
Kallasi - Dosta se bori i ima dosta motorike, u suštini je do sada dosta dobro odigrao. Bolje riješenje od Barica, definitivno.
Tatomirovic - Ove zadnje dvije tekme je dosta loše odigrao, ali jako bitan igrac. Ne treba spominati njegovu borbenost, jer je to rijetko kad izostalo.
Mihojevic - Mlad, školovan i siguran u sebe. Ako ovako nastavi, bice nešto od njega.
Puzigaca - Ima problema posle 70te minute, pa ganja vazduh po terenu. Trenutno igrac sa najvecim mudima u FKS, ono što niko ne smije on smije. Zato je i među najboljim strijelcima. Mnogo bitan za naš tim, tako da bez njega imamo dosta problema.
Cimirot - Nekad se ne vidi koliko on radi na terenu, ali bez njega ekipa nije ista. Ima dosta prostora za napredak, ali je i sada među 3 važnija igraca u FKS.
Stojcev - Nekad zna da pegla, a nekad da pokaže caroliju. Kada se njemu igra, Sarajevo ne može izgubiti, što se dosta puta pokazalo. Najbolje djeluje i najbolje se slaže sa Velkoskim.
Duljevic - Veliki potencijal i nadam se da ce to znati iskoristiti. Smanjiti šišu, jer i on baš kao i Puzi posle 70te ganja vazduh po terenu. Teško mu je uzeti loptu i pravi veliki pritisak po toj desnoj strani. On može igrati i lijevu, ali mu desna više leži.
Okic - Naš najbolji strijelac. Dosta je ispljuvan, rekao bi opravdano jer nije to onaj Okic. I dalje mislim da je naše najbolje riješenje za lijevo krilo. Na trenutak bljesne, a na trenutak padne. Najbolje dijeluje kao polušpic, što pokazuje i statistika.
Benko - Nije puno tu, ali njegov je kvalitet neupitan. Za pocetak je bitno da se bori i radi za tim, što on to i radi. Zabija, ali od njega se tek najbolje ocekuje.
Velkoski - Otkako je došao Benko, definitivno najpodcjenjenidi igrac. Momak i pogađa i asistira i pravi pritisak. Veoma bitan za ekipu, jer je timski igrac. Može pridonijeti dosta po strani, ali ni u pola kao u napadu.

Ostali zavisno od taktike. Imaju trening, pa neka se bore za svoje mjesto. Previše rotiranja i davanja svima šanse se nije pokazalo dobro. Ko zaslužuje neka igra, ako ne neka grije klupu i neka se dokazuje.

Vjerujem u Kodru. Ima grešaka, ali ko ih to nema?

Okrenuti se Veležu i pokušati iskoristiti njihovu trenutnu situaciju. SVI U MOSTAR!
Das Ist Walter

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 19 mar 2015, 00:38

Legenda kaže da Nemanja još uvijek trči. Run, Forrest... Run!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pablo11, riki46 i 18 gostiju.