Mora da je neka povreda u pitanju, dobio je nekoliko udaraca u utakmici u srijedu.**** je napisao/la:Ama kakvo tjeranje Mehe ja ne mogu da vjerujem da bi ga neki vec tjerali.Realno zasro je debelo al sta sad?Otjerat njega daj nekog drugog i sta onda?Treba ga istrpit moramo ga istrpit pa nije moguce da je i On kloc ko i predhodnici mu.
A momci,momci imaju podrsku kakvu nisu mogli ni sanjat i imace je.Sto se famoznog Pritiska tice momci ce ga sami skinuti cim se pofajtaju muski za svaku loptu PRITISAK ce nestati.PRITISAK!!!haha vazda ce ga biti ko ga ne moze izdurat nek ide sam,jednostavno to je dio sporta a boga mi i svakodnevnice.
Alispahic. Od njega nema nista ili bar nema ono sto se ocekuje od momka do kraja sezone,trebat ce mu vremena da se vrati,samopouzdanje tanko trebat ce vremena i njega istrpit. Milos trenutno sa svim nedostatcima po meni je ispred cak mislim da mora biti starter obavezno nema nas nigdje bez njega pa sta god neko mislio o njemu.Konkurencija je cudo.A zna li neko sta je sa Radovcem?
A dusmani ha ma ko ih hebe samo u se i u svoje kljuse.Od srca im zelim sve najnajnajgore
Slažem se za Miloša, ima nedostataka i mene nervira nekad, ali ekipa sa njim i bez njeg nije ista. Meši treba još vremena, njegove dobre partije ja očekujem tek u evropskim utakmicama.
A što se tiče pritiska, ubija nas godinama, igrači ne znaju da se nose s tim. Dobar dio njih ne zna. Ali veliki je problem i velika očekivanja kod navijača. Pa kad se desi razočarenje onda se stvara još veći pritisak. Potpišemo sponzora ma nema najjači smo.. šetnja ligom ide. U fudbalu svaki posao moraš potvrditi na terenu, mi to ne radimo baš najbolje... fali nam taj pečat još. Ali doći će on dok napišemo dobro uvjerenje.