mnogo vece sanse a i nadam da ce se to sad desiti je da ce kiksati protiv viteza nego protiv veleza jer velezu vise ne treba ni za sta a itekako su u dobrim odnosima njihove upravebeka23 je napisao/la:Kiksaju u drugoj utakmici, a možda i u četvrtoj. Živi bili pa vidjeli.amypitar je napisao/la:Velez-Saraj
Saraj-Mlad
Drin-Saraj
Trav-Saraj
Saraj-Čel
---------------------------------------
Vit-Sir
Sir-Slo
Zvij-Sir
Sir-Bor
Vel-Sir
----------------------------------------
Narednih 5 utakmica nas i Sirokog.Bice guravo pravo.U ove dvije bi mogli kiksati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
aqarius je napisao/la:Čuj Banjalučani ljuta krajina--pa ljuta krajina je uvijek bila Cazin,Bužim,Kladuša,Bišće...i naseljena je pretežno Bošnjačkim stanovništvom(ovo čisto informativno,a briga me za nacije i vjere)..zato ih i zovu ljuti krajišnici..a,ove druge samo krajišnici..ovo je malo off,što se tiče teme Sarajevo ...ali eto...nema veze...
Mislim da si se malo pogubio! Ljuta krajina je transparent koji nose, posjeduju, kace, isticu lešinari, navijači borca iz Banja Luke. To nema nikakve veze sa ovom temom niti sa navijacima Sarajeva. I taj transparent je ''aktuelan'' vec duzi vremenski period tako da mi zaista nije jasna ova nepotrebna polemika.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ne nego cemo kupiti i igrati sa 30 % snage svakustaff je napisao/la:A vi cete sve satrat do krajabeka23 je napisao/la:Kiksaju u drugoj utakmici, a možda i u četvrtoj. Živi bili pa vidjeli.amypitar je napisao/la:Velez-Saraj
Saraj-Mlad
Drin-Saraj
Trav-Saraj
Saraj-Čel
---------------------------------------
Vit-Sir
Sir-Slo
Zvij-Sir
Sir-Bor
Vel-Sir
----------------------------------------
Narednih 5 utakmica nas i Sirokog.Bice guravo pravo.U ove dvije bi mogli kiksati.

Pyro is not a crime !
Posteno govoreci ko je gledao utakmicu bili ste apsolutno bolja momcad i tu nema price. Malo vas je zezao rezultat iz prve utakmice , i naravno vidi se da ima pritiska ocigledno sa strane puno. Ofanzivno , posjed lopte ,ne znam sta ocekujete rezultati ne dolaze preko noci. Velkoski jednostavno ako zelite pobjedjivati mora igrati uz Benku koji ne moze sam . Alispahic ekstra dobar i Cimirot , Kalassi je jedan od boljih , dok je Protic za rastanka dusu dao. Sve je to super mora ojacati zavrsnica , isto da niko ne zna gola dati. I ko god kaze da je Duljevic dobar laze , ista stvar kao i na svakoj tekmi. Treba mu 10 prilika za jedan gol i to ozbiljne ekipe ne mogu trpit pogotovo kad se boris za titulu... Jucer je imao brat bratu 3 4 izgledne pozicije i nesto se igra to nesmije se trpit.. Al po meni sve u svemu nije to lose opet vidjet cete u nastavku prvenstva koliko je to sve ozbiljnoo pozzz
A eno ga kupi stvari.hz033 je napisao/la:Gdje onaj što dava trosobni stan za prolaz

JEDVA CEKAM DA VIDIM KAKO NEKA EKIPA GANJA REZULTAT PROTIV NAS

Vidjeli smo kako se Zvijezda provela,sada da vidimo neke jace ove..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Evolution87
- Kontakt:
poserem se ja na ovu ligu i savez, kad od 90 minuta ja pogledam 30 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo ja bih da komentarisem iz ugla posmatrača tik uz stadion...ne znam baš čitavu postavu kod vas ali onaj mali sto igra desno msm da je Duljevic je igračina ipo, uz to jedini je ostavio srce na terenu...onaj protić vam je mozda i najslabija karika u timu...onaj makedonac sto je usao je profesionalac..necu da kažem da vam je ostatak ekipe los, daleko od toga odlicna ekipa ali sto se kaze ova dvojica odskacu..sve u svemu nadigrali ste nas u svakom segmentu ali vas završnica jos malo slepa..sportski pozdrav i srećno u nastavku 

Kojoj vecini, sta pricas, politika, sudije ili sta vec protiv nas ? Mi radi ove price da je neko ili nesto protiv nas nikada necmo uspjeti. Sto puta se pokazalo da smo sami sebi najveci neprijatelj, niko nam nije kriv sto nase zvjezde ne mogu nista u dvije utakmice na domacem terenu, pa i u ovoj gostujcoj utakmici.kengur je napisao/la: Cinjenice:
-Politicki vecini nije u cilju da Sarajevo postigne uspjeh i pobrinuce se da ne uspijemo
Ovo je veca i ozbiljnija tema i nema veze sa sportom ali ga odredjuje.
Prije je glavna prica bila da je za sve kriv Zeljo, Amar, pas Lutvo jer kao oni su sve kupili, namjestili, prevarili. Evo sad Zeljo nema para, nema Amara ko je to sada kriv sto mi uz sve sto smo dobili dolaskom Tana, aviona, opet ne mozemo da napavimo iskorak. Glavni krivac je nasa uprava pa tek onda igraci koje ta ista uprava dovodi pa onda Kodro, a navijaci su posebna prica, zele preko noci trofej.
Ja sam siguran da cemo se jos negdje okliznuti i bodove prosuti, gdje se najmanje ocekuje samo zato sto je euforija opet na nivou, sto se protivnik ne postuje nimalo, sto imamo idiote u i oko kluba.
Obojica pretjerujete, istina je negdje između..Rikardo je napisao/la:Kojoj vecini, sta pricas, politika, sudije ili sta vec protiv nas ? Mi radi ove price da je neko ili nesto protiv nas nikada necmo uspjeti. Sto puta se pokazalo da smo sami sebi najveci neprijatelj, niko nam nije kriv sto nase zvjezde ne mogu nista u dvije utakmice na domacem terenu, pa i u ovoj gostujcoj utakmici.kengur je napisao/la: Cinjenice:
-Politicki vecini nije u cilju da Sarajevo postigne uspjeh i pobrinuce se da ne uspijemo
Prije je glavna prica bila da je za sve kriv Zeljo, Amar, pas Lutvo jer kao oni su sve kupili, namjestili, prevarili. Evo sad Zeljo nema para, nema Amara ko je to sada kriv sto mi uz sve sto smo dobili dolaskom Tana, aviona, opet ne mozemo da napavimo iskorak. Glavni krivac je nasa uprava pa tek onda igraci koje ta ista uprava dovodi pa onda Kodro, a navijaci su posebna prica, zele preko noci trofej.
Ja sam siguran da cemo se jos negdje okliznuti i bodove prosuti, gdje se najmanje ocekuje samo zato sto je euforija opet na nivou, sto se protivnik ne postuje nimalo, sto imamo idiote u i oko kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uh al ti mlatis...ko ti je doveo Tana,avione..nego ta uprava,jel dala igracima sve sto pozele ,najbolje uslove,redovna primanja..Rikardo je napisao/la:Kojoj vecini, sta pricas, politika, sudije ili sta vec protiv nas ? Mi radi ove price da je neko ili nesto protiv nas nikada necmo uspjeti. Sto puta se pokazalo da smo sami sebi najveci neprijatelj, niko nam nije kriv sto nase zvjezde ne mogu nista u dvije utakmice na domacem terenu, pa i u ovoj gostujcoj utakmici.kengur je napisao/la: Cinjenice:

Za sta krivci,ispali iz Kupa nesretno,ova ekipa Borca nimalo nije losa..idemo dalje ,liga nam je sada cilj..
niko nizasta jos nije kriv..

ova uprava ti je odmah donijela KUP..a Zelje nema nigdje vec 2 godine otkada je Amar digao ruke..

FK SARAJEVO.
Ako ne uzmu Veležu 3 boda neka na Hasetu protiv Mladosti očekuju posjetu 1500 ili čak manje...
SRETAN BROJ - 1725
- molotovljev
Nema tu kriv ovaj ili onaj, niko nama nije kriv, jednostavno nije naša nafaka i treba se pomiriti sa tim.
Mi smo takav klub, luckast ..
kroz istoriju je to tako.
Izgubimo kad se najmanje nadamo, ali isto tako dobijemo kad neočekujemo. To smo mi, FK Sarajevo !
.. do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo ...
Mi smo takav klub, luckast ..

Izgubimo kad se najmanje nadamo, ali isto tako dobijemo kad neočekujemo. To smo mi, FK Sarajevo !
.. do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo ...
F.K.SARAJEVO
Ma nisi me skontao...mislim nema ih nigdje da se ozb spominju u vezi trofeja..govorim od kada je Amar otisao sa klupe...nisam ja rekao da Zeljo ne valja jbt..
FK SARAJEVO.
- molotovljev
Način na koji je Velkoski dao gol je razlog zašto sam potencirao da on igra od prve minute, uz Benku i Mešu.
Upravo zbog visine i bolje igre glavom od Okića, jer smo mogli očekivati da će Borac igrati bunker i da ćemo
mi biti ti koji će sve vrijeme imati loptu u posjedu i pokušavati ubačajima ugroziti gol Borca.
I tako treba da igramo u većini utakmici, jer za očekivati je da će se naši protivnici uglavnom braniti.
Alispahića forsirati maksimalno jer ima izuzetno dobar centaršut i svakako u napadu Benko i Krste.
Po meni to je dobitna kombinacija...
Upravo zbog visine i bolje igre glavom od Okića, jer smo mogli očekivati da će Borac igrati bunker i da ćemo
mi biti ti koji će sve vrijeme imati loptu u posjedu i pokušavati ubačajima ugroziti gol Borca.
I tako treba da igramo u većini utakmici, jer za očekivati je da će se naši protivnici uglavnom braniti.
Alispahića forsirati maksimalno jer ima izuzetno dobar centaršut i svakako u napadu Benko i Krste.
Po meni to je dobitna kombinacija...
F.K.SARAJEVO
Doci ce oni na svoje ako im uspije ovo sa investitorima i ostalim stvarima koje ocekuju, pa ce se vratit u igru za trofeje. Mozemo mi pricati sta hocemo ali iz proslosti znamo da itekako dobro znaju da rade kada ima para, po pitanju uprave, dovođenja igraca i svega ostalog. Sad ce neko reci da samo namjestaju, varaju ali to su price za ove sto ne zele da prizaju vlastite greske i probleme, kao mi sto samo gomilamo igrace pa onda ih rotiraj i pravi probleme samom sebi.
- molotovljev
Ako nastavite na ovaj temi pisati o Želji i porediti ih sa nama, obećavam da se neću mjesec dana javiti na forumu.
Sam sebe ću banovati ! Izvolite...
Sam sebe ću banovati ! Izvolite...
F.K.SARAJEVO
Pravo da ti kažem muka mi je od ekipa tipa Borca koje će da se brane sa svih 10 igrača. Na žalost to nam je očekivati na svakoj utakmici. Sad sve od nas zavisi koliko brzo ćemo probiti taj nesretni bunker i natjerati protivnika da ganja rezultat!mma_hz je napisao/la:A eno ga kupi stvari.hz033 je napisao/la:Gdje onaj što dava trosobni stan za prolaz..dominirali smo protiv Borca u Banja Luci..nije to mala stvar..
JEDVA CEKAM DA VIDIM KAKO NEKA EKIPA GANJA REZULTAT PROTIV NAS![]()
![]()
Vidjeli smo kako se Zvijezda provela,sada da vidimo neke jace ove..
U novi boj ...
Zna li se koliko Horda dolazi u Mostar, otprilike onako ? Pozdrav 

@hz033 Nema sta da ti bude muka, to treba da imponuje svima nama. Eh sad, sami smo krivi sto nismo usavrsili igru protiv takvih ekipa i takvih vrsta odbrane. Realizacija nam je haman pa ravna nuli. Cim se poradi ozbiljnije na toj zavrsnici i kvalitetnijim centarsutevima, onda mozemo ocekivat punjenje protivnickih mreza. Ovo dvoje nas jbe jos od haugesunda. Dakle, najmanje je trener kriv sto rijetko kad neki pojedinac skupi muda da preuzme odgovornost i zavrsi akciju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest