FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gredić je lijepo objasnio način na koji će se finansirati izgradnja stadiona.Znači ići će se na kreditno zaduženje 4 nivoa vlasti (općina, kanton, federacija, i FSBiH).
A ovo projekta što je do sad urađeno, to je tek jedna trećina, ali napredujemo polahko.
A ovo projekta što je do sad urađeno, to je tek jedna trećina, ali napredujemo polahko.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ajde sacekajmo da vidimo kako to izgleda, pa ce vjerovatno biti neko objasnjenje kako je to planirano da se izvede.

Samo bager, ostalo me ne zanima. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Meni treba i kamion.voltron30 je napisao/la:Samo bager, ostalo me ne zanima.

Mnogo projekata je zavrsavano nakon 3D prezentacije,tako da ipak treba sacekati da se zapocnu radovi.

A cak ni tada u danasnje vreme ne treba biti 100% siguran u zavrsetak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
... i neko mi kaze da nema igraca za nas ...
Evo Markic ode u Olimpic, a mi ga nismo mogli dovesti...
Nekad stvarno ne kontam neke stvari ?
Sta nasi kontaju da ce neko igrati za 200KM? .. samo jos neko dode na temu i pise kako nema igraca na trzistu..
Evo Markic ode u Olimpic, a mi ga nismo mogli dovesti...
Nekad stvarno ne kontam neke stvari ?
Sta nasi kontaju da ce neko igrati za 200KM? .. samo jos neko dode na temu i pise kako nema igraca na trzistu..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Dona prijatelju... Ja sam jos davno prije spominjao ovog Tonija Markoca, ali izgleda da je problem u samom igracu jer bi on kod nas morao minimalno potpisati na 2 god, i pored svega toga, morao bih biti Amarova marioneta. To se nekima ne svida, ali nije poetna svidalo ili ne svidalo, poetna je da taj sistem uspijeva kod Amara u praksi.
Prema tome, nama ne treba igrac, koji ce doci kod nas i nama postavljati uvjete. Imali smo takvih na pretek... Ako on misli da ce prije uspijeti u Olimpicu koji mu mozda moze vise platiti u ovom trenutku, neka izvoli...
Idemo dalje....
EDIT: Kada ce se biti u mogucnosti pronaci taj 3D projetak Grbavice na internetu? Hvala
Prema tome, nama ne treba igrac, koji ce doci kod nas i nama postavljati uvjete. Imali smo takvih na pretek... Ako on misli da ce prije uspijeti u Olimpicu koji mu mozda moze vise platiti u ovom trenutku, neka izvoli...
Idemo dalje....
EDIT: Kada ce se biti u mogucnosti pronaci taj 3D projetak Grbavice na internetu? Hvala
Mi njemu možemo platiti duplo više nego u Olimpicu, ali nećemo.
Kakva nam je liga pokazuje činjenica da se ljudi ibrete kad neko potpiše ugovor duži od 2 godine, jer je postalo normalno da igrači potpisuju ugovore na pola godine i na godinu dana.Ovako nam se ne isplati plaćati ga, ako na njemu nema zarade.Vrlo jednostavno.
Kakva nam je liga pokazuje činjenica da se ljudi ibrete kad neko potpiše ugovor duži od 2 godine, jer je postalo normalno da igrači potpisuju ugovore na pola godine i na godinu dana.Ovako nam se ne isplati plaćati ga, ako na njemu nema zarade.Vrlo jednostavno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma to je kod nas postala standardna izvlakusa nece da potpise na vise godina..
Pa naravno da nece ako nema dovoljno love.
Daj ti njemu za dvije godine sto milja potpisat ce on bez pola rijeci.
Znam da bi svi voljeli da se dovede neki novi Visca za deset milja i da potpise na 13 godina.
Das mu platu 500km,prodas ga za 200.000KM i svi zadovoljni.
Mozda nekad treba pokusati uloziti igraca u 200.000KM pa ga prodati za 2 miliona.Najlakse je pucati te socijale,nece ovo,nece ono,nema igraca,nema para,nece da potpise bla-bla.
Mora se malo krenuti naprijed cupkamo u mjestu konstatno,a dobri nam igraci promicu...
Ili se samo fatati one cuvene izjave Ace velikog ko ti garantuje.Isto kao da Realu,Barsi,Man Utd i drugim kluboima kad placaju igraca 20 miliona neko garantuje da ce biti predobar, ili u nasem okruzenju naprimjer Dinamu.Mamicu garantuju brazilci,argentici,crnci,antipole.
Evo Toni je provjeren igrac,reprezentativac i sigurno bi imao mjesta da igra,nije samo on ima jos igraca koji nemaju ugovre i zele da idu iz klubova..
Do kad vise..
Znam da bi svi voljeli da se dovede neki novi Visca za deset milja i da potpise na 13 godina.
Mozda nekad treba pokusati uloziti igraca u 200.000KM pa ga prodati za 2 miliona.Najlakse je pucati te socijale,nece ovo,nece ono,nema igraca,nema para,nece da potpise bla-bla.
Mora se malo krenuti naprijed cupkamo u mjestu konstatno,a dobri nam igraci promicu...
Ili se samo fatati one cuvene izjave Ace velikog ko ti garantuje.Isto kao da Realu,Barsi,Man Utd i drugim kluboima kad placaju igraca 20 miliona neko garantuje da ce biti predobar, ili u nasem okruzenju naprimjer Dinamu.Mamicu garantuju brazilci,argentici,crnci,antipole.
Evo Toni je provjeren igrac,reprezentativac i sigurno bi imao mjesta da igra,nije samo on ima jos igraca koji nemaju ugovre i zele da idu iz klubova..
Do kad vise..
@Dona-dok ti ne daš tih pišljivih 100-200 hiljada...
Ja fakat ne mogu da vjerujem šta čitam. Pa igrači Želje su, ako ne najplaćeniji, onda sigurno u vrhu. Pa pita li iko šta je igrač tražio, ili šta smo mi htjeli, ili oko čega se nismo dogovorili (ako smo se uopšte dogovarali)? Kukalo se kad Fenan ode u OlimpiC, a evo ga prije završi karijeru u tom klubu nego ju je počeo. Sličan primjer je i Vladavić. Ako iko u ovoj ligi ima dobru transfer politiku to je Željo.....Molim vas da ne pišete gluposti....čuj da igra za 500,00 KMDona je napisao/la:Ma to je kod nas postala standardna izvlakusa nece da potpise na vise godina..
Do kad vise..

Mozemo mi pricat i ovo i ono, al u danasnjem vremenu jedini nacin da se kadrovski izdvojis iznad ostatka su finansijski uslovi koje pruzas igracima. Nadam se da ce kroz koju godinu biti normalno da se slobodnom igracu da 100k na ruke da potpise na 2 godine i da ima platu 10k.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- champions1921
Ovo za stadion je tek obicna 3D prezentacija idejnog projekta kojeg smo vidjeli prije par mjeseci.. Pravi posao tek slijedi a to je realizacija izvedbenog projekta koji kosta kud i kamo vise novca.. Koliko brzo ce se pristupiti realizaciji izvedbenog vidjet cemo i to ce nam biti odgovor koliko je u stvari ozbiljna ova prica oko stadiona.. Ovo do sada meni ne govori nista jer kako su to vec neki rekli idejnih projekata ima stotine koji godinama cekaju u nekim fijokama i nikad se ne realizuju.. Ne mislim samo kod nas vec i u kompletnoj regiji gdje vecina stadiona ceka rekonstrukciju.. Naravno lova je svugdje problem..
Sto se tice Markica meni je jedan cijenjeni forumas odgovorio da "Amar za Markica misli da je spor i da je kiks igrac".. O njemu je davno bilo price i ja bio sretan jer sam mislio da je jedan od najboljih defanzivaca u ligi ali Amar izgleda ima drugacije vidjenje od vecine nas i to je vjerovatno i razlog zbog koga osvajamo trofeje pod Amarovim vodstvom..
Ja bih vise volio da smo pokusali dovesti onog Kovacevica iz Travnika.. Ne znam jeli uopste bilo kakvog kontakta sa njim..
Sto se tice Markica meni je jedan cijenjeni forumas odgovorio da "Amar za Markica misli da je spor i da je kiks igrac".. O njemu je davno bilo price i ja bio sretan jer sam mislio da je jedan od najboljih defanzivaca u ligi ali Amar izgleda ima drugacije vidjenje od vecine nas i to je vjerovatno i razlog zbog koga osvajamo trofeje pod Amarovim vodstvom..
Ja bih vise volio da smo pokusali dovesti onog Kovacevica iz Travnika.. Ne znam jeli uopste bilo kakvog kontakta sa njim..
BUDI ŽELJO !!!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- ferroviere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Elaxaz super slike razbu. Hvala.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
@Ublehas
Kod nas su placeni trenutno Bekric,Svraka,Antolovic ostali je sve neka sicaPogledaj malo primanja u Sirokom pa uporedi s nasim u bice ti zao sto si to napisao
Kolko para prima Silic,Wagner,Coric i ostali. Tako ta prica ti ne stoji,kod nas Bekricu i Zebi dali solidna primanja i odmah smo vrh,a nije ti to tako bas.
Oslobodit se pet igraca i dovesti dva prava igraca.
Dobro guramo kod nas u ligu,ali za normalne rezultate u evropi trebaju Toni i slicni igraci
Kod nas su placeni trenutno Bekric,Svraka,Antolovic ostali je sve neka sicaPogledaj malo primanja u Sirokom pa uporedi s nasim u bice ti zao sto si to napisao

Dobro guramo kod nas u ligu,ali za normalne rezultate u evropi trebaju Toni i slicni igraci

ma brate projekata ima i biće, al eto kad je vec to u opstini, valjda je dobilo na ozbiljnosti koliko toliko, da se nadamo da ce se nesto raditi u skorije vrijeme na Grbavici.irridu je napisao/la:nije suplja za grbavicu,iz jako bislkog i sto posto pouzdanog izvora znam da je napravljen idejni projekat i da su nasli ulagaca ,cak sam svojim ocima vidio kako ce stadion izgledati i sve to,e sad je sve na opstini i drzavi
Metropole
Nešto se ne sjećam da je taj Toni igrao u Europi zadnje dvije godineDona je napisao/la:@Ublehas
Kod nas su placeni trenutno Bekric,Svraka,Antolovic ostali je sve neka sicaPogledaj malo primanja u Sirokom pa uporedi s nasim u bice ti zao sto si to napisaoKolko para prima Silic,Wagner,Coric i ostali. Tako ta prica ti ne stoji,kod nas Bekricu i Zebi dali solidna primanja i odmah smo vrh,a nije ti to tako bas.

pametnom dosta
Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dofu, Hrasno15, Levin, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Vanja8, WeekendOffender i 64 gosta.