NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Doslo je do tog da bi volio da HOU osvoji... Lakse bih podnio alema nego prepiranje navijaca Lakersa i ovih teoreticara zavjere narednih godinu.. Minimalno..
Neces biti te srece ja mislim da ko god da osvoji, pricat ce se o ovoj sezoni jos iducih par godina.
Ma znam al eto, nekako kontam da bi manje off topica bilo kad bi uzeo neko mimo Lakersa...vidis da su vec sad poceli sa teorijama zavjere i prepucavanjem, a kako navijaca i "navijaca" lakersa, kao i hatera, ima najvise na forumu, to vodi u unistavanju i onako unistene teme...Daj nek se igra, pa makar igrali 1vs1, 2vs2 i tako do 8vs8 Istok vs Zapad, pa onda napraviti jednu "konferenciju" s 8 pobjednika i ides dalje...
Al opet... zar ne bi za NBA ligu bilo bolje za gledanost da se odigra jos koja utakmica, da POR kako udje u PO, i da prvi matchup bude LAL vs POR?
Melo vs LBJ jos jednom za historiju
Al opet... zar ne bi za NBA ligu bilo bolje za gledanost da se odigra jos koja utakmica, da POR kako udje u PO, i da prvi matchup bude LAL vs POR?
Melo vs LBJ jos jednom za historiju

Valjda ce sad kad se “nastavi” sezona, biti manje off topica, pa ce se vise pricati o utakmicama koje se budu igrali, o PO sto ce se igrati i tako, te stvari.
Ma kako god okrenes, to je sad tako zagustilo da ako uzme LA gorit ce forum, kako od jednih tako i od drugih, a isto ce biti ako LA ne uzme, tako da ovo je sad stvarno dead end. Nadati se da ce biti bar dobar PO, da imaml sta za gledati i pricati i pustiti se iznenaditi, niko nezna sta se moze ocekivati posle ovolike pauze.
P.S. Ja sam nesto citao, trebalo bi biti 5 utakmica RS, pa ondah PO... mozda to vise nije aktualno.
Ma kako god okrenes, to je sad tako zagustilo da ako uzme LA gorit ce forum, kako od jednih tako i od drugih, a isto ce biti ako LA ne uzme, tako da ovo je sad stvarno dead end. Nadati se da ce biti bar dobar PO, da imaml sta za gledati i pricati i pustiti se iznenaditi, niko nezna sta se moze ocekivati posle ovolike pauze.
P.S. Ja sam nesto citao, trebalo bi biti 5 utakmica RS, pa ondah PO... mozda to vise nije aktualno.
Ako bude princip ljetne lige, bit ce zanimljivo, tj. utakmica za utakmicom...
Glupo je da se odmah igra play-off. Ako treba da se igra play-off, onda treba napraviti istok protiv istoka a ne ovako da se nekome diriguje zrijeb.
Ja sam naletio na ovo.
- AshburtonG
- Kontakt:
Lebron sreo Duncana 3x, a Duncan izgleda jednom bio slijep, pa nije vidio Lebrona.
Vjerovatno LeBron nije imao MVP nagradu kad su se sreli 3. PutAshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:28Lebron sreo Duncana 3x, a Duncan izgleda jednom bio slijep, pa nije vidio Lebrona.

- AshburtonG
- Kontakt:
Vidis moguce, ali to ne umanjuje besmisao ove statistike.JHam je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:29Vjerovatno LeBron nije imao MVP nagradu kad su se sreli 3. PutAshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:28Lebron sreo Duncana 3x, a Duncan izgleda jednom bio slijep, pa nije vidio Lebrona.![]()

Nije bio MVP u onom sweepu 2007.
Prvi put.JHam je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:29Vjerovatno LeBron nije imao MVP nagradu kad su se sreli 3. PutAshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:28Lebron sreo Duncana 3x, a Duncan izgleda jednom bio slijep, pa nije vidio Lebrona.![]()
23
Nek si ti naglasio da je sweep,nema veze sto je doveo **** sasu pavlovica u finale.AshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:30Vidis moguce, ali to ne umanjuje besmisao ove statistike.JHam je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:29Vjerovatno LeBron nije imao MVP nagradu kad su se sreli 3. PutAshburtonG je napisao/la: ↑26 maj 2020, 00:28Lebron sreo Duncana 3x, a Duncan izgleda jednom bio slijep, pa nije vidio Lebrona.![]()
Nije bio MVP u onom sweepu 2007.

23
Ima velike istine u ovom sto GOAT priča, ali najlakse je popljuvati misljenje koje nije popularno...
Stavi LEBrona u Bullse iz 90 tih i opet imas 6 naslova, stavi Jordana u onaj Cleveland sa kojim je James dosao u finale, nece uci ni u play off siguran sam...
Trenutno su tu negdje po legacyu, James je ko igrac kompletnijii i na kraju karijere ce ga se sigurno zvati GOAT-om. Da ne pricam o ovom ofirnom kvazidokumentarcu ''Last Dance'' gdje Jordan sam sebe promoviše u vrijeme kad mu je taj status najveceg ikad ugrozen...
Stavi LEBrona u Bullse iz 90 tih i opet imas 6 naslova, stavi Jordana u onaj Cleveland sa kojim je James dosao u finale, nece uci ni u play off siguran sam...
Trenutno su tu negdje po legacyu, James je ko igrac kompletnijii i na kraju karijere ce ga se sigurno zvati GOAT-om. Da ne pricam o ovom ofirnom kvazidokumentarcu ''Last Dance'' gdje Jordan sam sebe promoviše u vrijeme kad mu je taj status najveceg ikad ugrozen...
Ovaj stat je deceiving jer ljudi kad vide ovaj format obicno pomisle 3 od 6.
Ispravnije bi bilo 3-9
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ja, pogresno sam se odrazijo

I što NBA finals, što ne cijeli PO, pa da vidimo kako će se slika promijeniti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Što da ne, dobra ideja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.