Istina eno ga u kalesiji, bega ga skoluje
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Hahah..btj ko pripadnik nacionalne manjine sto skuplja sekundarne sirovine.
Cekaj...i jest....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Strasno da ovaj momak nije u planovima Mourinha. Klasa za pola onih sto igraju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kakav gigant
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
I Werner ima ovakve kompilacije, gigant.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj jesu loši ovi 
Vidim Orije nije bio ni u protokolu. Hoće to kad gužvaš sa Kmečavcem
Slijedi im Čelzi i poprilično sam siguran da ni Kmečavac ne vjeruje da će to dobiti.
Vidim Orije nije bio ni u protokolu. Hoće to kad gužvaš sa Kmečavcem
Slijedi im Čelzi i poprilično sam siguran da ni Kmečavac ne vjeruje da će to dobiti.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
jeb.iga, ne možeš sve znati. ima tih nekih par timova koji kod mene izazivaju nula interesa, tipa crystal palace-a, west ham-a itd ....
jednom davno mi donio tetak dres aston ville iz engleske, tad je aston vila bila prvak mislim, iskreno nisam deset godina znao je li imam dres aston ville ili west hama, to sam vazda brkao
Stiže štoper na Anfield! Jel vas strah?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
1:0 od Burnleya nije ‚stoper problem‘.
To je samo opravdanje za losu formu. Kao prosle god za City kada je Fernandinho igrao stopera.
Primis 2, zabij 3.
Kraj price.
4-IN-A-ROW
Tvoje razumjevanje fudbala je jednako gledanju statistike na rezultatidotcom.
kod liverpoola su nastala dva problema koje neki poistovjećuju, kod kojih je upitno koliko su uopšte vezani.
jedan je ispadanje svih pouzdanih stopera od kojih je onaj prvi uz to i najbolji i najvažniji igrač ekipe i to je jednostavno uništilo otvaranje akcija koje je bilo stravično dobro i time je sve usporeno. povrh toga, da li zbog toga ili ne, trio u napadu je izgubio ubojitost, nekako su sve mekše i bezopasnije izgledali kako je sezona odmicala. sve skupa, ona jednostavnost kojom su razarali je potpuno nestala i samopouzdanje je nagriženo. pored toga su sve teže igrali protiv bunkera što definitivno nema direktne veze sa stoperima i to je na kraju rezultiralo padom.
sada je samo na kloppu da motiviše igrače za koje svi znaju šta mogu. kada je u mainzu i dortmundu počeo pad on ga nije uspio zaustaviti, ova godina će pokazati je li u međuvremenu naučio nešto
jedan je ispadanje svih pouzdanih stopera od kojih je onaj prvi uz to i najbolji i najvažniji igrač ekipe i to je jednostavno uništilo otvaranje akcija koje je bilo stravično dobro i time je sve usporeno. povrh toga, da li zbog toga ili ne, trio u napadu je izgubio ubojitost, nekako su sve mekše i bezopasnije izgledali kako je sezona odmicala. sve skupa, ona jednostavnost kojom su razarali je potpuno nestala i samopouzdanje je nagriženo. pored toga su sve teže igrali protiv bunkera što definitivno nema direktne veze sa stoperima i to je na kraju rezultiralo padom.
sada je samo na kloppu da motiviše igrače za koje svi znaju šta mogu. kada je u mainzu i dortmundu počeo pad on ga nije uspio zaustaviti, ova godina će pokazati je li u međuvremenu naučio nešto

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Žao mi je što Harry više nije u Premiershipu samo zbog deadline daya.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Pokušavaju na sve načine izbjeći Mustafia,
i potpuno ih razumem.
i potpuno ih razumem.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Ode u Schalke, ljudi baš hoće da ispadnu iz lige
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.