Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 20 jun 2012, 20:17

Sva srece pa se ne pitaju pojedinici sta treba da se radi, likovi tipa @Raja ili ostali maloljetnici i srednjoskolci. Ne dao Bog nikome ko se sve pravi strucan i pametuje sta treba da se radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 jun 2012, 20:32

Bjeri Susicu o cemu sanjas pola ekipe ti ne moze normalno da trci poslije 60-te minute. O cemu ti pricas gledas li ti uopste ove "ratove" na terenu koji se vode na zavrsnici EP-a. Ma ja sta je to tamo igraju neki igraci sa brojevima 22 , tko su ti tipovi uopste :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 jun 2012, 21:09

Saurman je napisao/la: Sušić očigledno misli da smo mi u rangu Njemačke pa da se igrači otimaju za državni dres, ovo je ipak Bosna i svaki igrač ukoliko posjeduje određeni kvalitet savez i Sušić moraju odmah reagovati a ne čekati da im igrači sami dolaze.

kao npr Spahic :roll:
15.10 - 15.06 ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jun 2012, 00:36

Elegant je napisao/la:Sva srece pa se ne pitaju pojedinici sta treba da se radi, likovi tipa @Raja ili ostali maloljetnici i srednjoskolci. Ne dao Bog nikome ko se sve pravi strucan i pametuje sta treba da se radi.
Ja sa 32 maloljetnik?
Ja koji je za repkom obisao sva ratista?

Ne grijesi dusu!!!! :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 jun 2012, 03:36

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sva srece pa se ne pitaju pojedinici sta treba da se radi, likovi tipa @Raja ili ostali maloljetnici i srednjoskolci. Ne dao Bog nikome ko se sve pravi strucan i pametuje sta treba da se radi.
Ja sa 32 maloljetnik?

Zapisi si kraj PCa koliko imas godina tako da i sam znas. Nedavno si rekao da si sluzio vojsku jos prije rata. :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 jun 2012, 08:00

Ivica Osim citat.
Grčka, koju smo otpisali odmah nakon prve utakmice, prošla je među osam najboljih reprezentacija Evrope, a nama kvalifikacije počinju dok se okrenemo.

Ne možemo tako s najstarijom demokratijom! Ljudi su izmislili historiju, a čini mi se da ih ni javnost, a ni naši igrači, ne doživljavaju ozbiljno. A kako bismo bili konkurentni i njima i Slovacima, morali bismo biti mnogo pametniji. I više trčati. Koliko god njihova imena nisu zvučna, u Slovačkoj postoje igrači koji pojedinačno pretrče više nego svi naši zajedno, dok Grci sve slabosti nadoknađuju pameću.

Izgleda mi kao da oni već sada imaju rješenje za nas. Mi bismo se morali malo trznuti!
Zna čovjek.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jun 2012, 09:07

soko je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Ja sa 32 maloljetnik?

Zapisi si kraj PCa koliko imas godina tako da i sam znas. Nedavno si rekao da si sluzio vojsku jos prije rata. :mrgreen:
Da se nisi malo pogubio u prostoru i vremenu? :(
Šišeta 13-a klasa 2000 god...
A posto vi vodite svaki dan rat u ime Safeta vama to i dodje prije rata... :(
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 21 jun 2012, 09:12

@gringobih ti ocito jako puno volis Safeta :mrgreen:
FORZA NAPOLI

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jun 2012, 09:22

Bulkin je napisao/la:@gringobih ti ocito jako puno volis Safeta :mrgreen:
Kao fudbalerom sam ocaran njime...
Ali brate dok izuje kopacke taj covjek nije vrijedan spomena... :(

Evo dao je izjavu da ce Portugal proci i ja cu staviti pare na Cesku samo zbog te izjave...Mislim da je ovom izjavom dosta umanjio sanse Portugalaca... :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jun 2012, 10:50

Ivica Osim: Većina ekipa na Euru nije puno bolja od BiH

Jao Gringo, sva ti teorija pade u vodu. :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2012, 11:04

ovisnik je napisao/la:Svako ko se imalo razumije u fudbal, kada gleda ovo prvenstvo, vidi koliko mi zaostajemo za vrhunskim reprezentacijama, ovdje svaka ekipa, svi njeni igrači trče svih 90 minuta/i sa loptom i bez lopte/, napadači prave presing, odbrana izlazi na 40m od svog gola, to sve nama fali.
@Henderson je već napisao.
"Kažu da uvijek može bolje, ali je veoma interesantno da nema velikih favorita i svi čekaju da se nešto novo desi. To je prilika da i mi vidimo kako izgleda kada se propusti nešto što nismo trebali propustiti. Mislim da većina ekipa na Evropskom prvenstvu nije puno bolja od BiH", rekao je Osim.
E sad, vidim da se ovdje ne uvažava mišljenje jednog Ivice Osima, sve s' ciljem da opravdaju svoje bolesne teorije o kvalitetu, odnosno nekvalitetu našeg tima, i slično.

Ivica Osim je najcjenjeniji stručnjak sa ovih prostora i jedini čije se mišljenje 'pika' na svim dijelovima planete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jun 2012, 11:40

Henderson je napisao/la:Ivica Osim: Većina ekipa na Euru nije puno bolja od BiH

Jao Gringo, sva ti teorija pade u vodu. :lol:
:?: :?: :roll:
Koja crna teorija??
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 21 jun 2012, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2012, 12:12

Sigurno da smo na nivou jedne Ceske ili Grcke. Po meni daleko bolji od Irske (znam da smo izgubili od njih, ali mi bi u prijateljskoj u maju izgubili i od Armenije). Previse se podcjenjuje ekipa u zadnje vrijeme. Moramo vjerovat u prvo mjesto u grupi, i jasno rec da je to cilj. Kakav crni baraz.

A to sto smo na nivou Ceske i Grcke ne znaci da bi prosli grupu, jer te ekipe imaju ogromno iskustvo sa prvenstava, dok mi to nemamo, a to je vrlo vazno. A tu je i selektor...

PS: Moze li Ivica za selektora? 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 jun 2012, 14:21

" onclick="window.open(this.href);return false;

Prvi 11 u ovoj repci, znaci Dzeko, Miske, Pjanic, Sejo, Lula, Medo, Mujdza, Papac, Pandza, Spahic i Begovic itekako su bolji od nekih na Euro. Ali ako se desi neka povreda onda gdje sta tj ni blizu. Ima sad ovih par momaka koje treba probati.. Stevanovic, Zukanovic, Kvesic itd da vidimo...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jun 2012, 08:12

Cartman je napisao/la:Sigurno da smo na nivou jedne Ceske ili Grcke. Po meni daleko bolji od Irske (znam da smo izgubili od njih, ali mi bi u prijateljskoj u maju izgubili i od Armenije). Previse se podcjenjuje ekipa u zadnje vrijeme. Moramo vjerovat u prvo mjesto u grupi, i jasno rec da je to cilj. Kakav crni baraz.

A to sto smo na nivou Ceske i Grcke ne znaci da bi prosli grupu, jer te ekipe imaju ogromno iskustvo sa prvenstava, dok mi to nemamo, a to je vrlo vazno. A tu je i selektor...

[youtube][/youtube] :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2012, 15:16

Dylan Dog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sigurno da smo na nivou jedne Ceske ili Grcke. Po meni daleko bolji od Irske (znam da smo izgubili od njih, ali mi bi u prijateljskoj u maju izgubili i od Armenije). Previse se podcjenjuje ekipa u zadnje vrijeme. Moramo vjerovat u prvo mjesto u grupi, i jasno rec da je to cilj. Kakav crni baraz.

Radi Japanaca koji su fanaticni radilice zivaca izgubio i na kraju mozdani udar dobio.
Ove nase guzle,bi ga dokrajcile.
Zato nema od toga nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 22 jun 2012, 15:20

Dylan Dog je napisao/la: [youtube][/youtube] :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 jun 2012, 15:32

gringobih je napisao/la:

Evo dao je izjavu da ce Portugal proci i ja cu staviti pare na Cesku samo zbog te izjave...Mislim da je ovom izjavom dosta umanjio sanse Portugalaca... :)
Koliko si Za raju uzeo para jučer? Vidim nema te nešto na temi, pa sam se zabrinuo za tebe.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2012, 17:32

Dylan Dog je napisao/la:

Mislim da bi mu Miske i Ibricic digli tlak odma na zagrijavanju. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jun 2012, 17:58

Henderson je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Koliko si Za raju uzeo para jučer? Vidim nema te nešto na temi, pa sam se zabrinuo za tebe.
Nadam se da si shvatio ironiju ;)
Olaksao sam ti smijeskom... ;)

Ali priznaj da je Ceska odigrala za ocijenu 8-9 ...
I svim onim koji kazu da nasi igraci iz Ceske lige nemaju sta traziti u repci su zatvorili usta ...
5 prvotimaca je bilo iz Ceske lige i nekoliko koji su tek prosle godine napustili Cesku i okusali se u drugoj zemlji...;)

I kad mi neko kaze da igrac proglasen za najboljeg DM-a Ceske lige nema sta traziti u nasoj repci :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.