NK Zvijezda Gradačac

mirzard
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mirzard » 13 sep 2012, 20:34

Pioniri briljiraju e pa sad zmajevac moras priznat da pioniri dominiraju i ja se nadam da ce tako biti i u ovoj TK ligi, a sto se tice juniora i kadeta proradit ce i oni za jedno 2. kola a mozda vec u subotu.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 14 sep 2012, 00:37

mirzard je napisao/la:Pioniri briljiraju e pa sad zmajevac moras priznat da pioniri dominiraju i ja se nadam da ce tako biti i u ovoj TK ligi, a sto se tice juniora i kadeta proradit ce i oni za jedno 2. kola a mozda vec u subotu.
Klasicni zvijezdin sindrom sporog zagrijavanja!Al kad se zagriju briljiraju,da ne bude kao nekad nezagrijani u prvih par kola u vrhu tebele i onda hledjenje LEDOMAT PRORADIO svima zapanemo za oko ovako je ok tuci iza coska ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 14 sep 2012, 00:39

8-)
Bosanski zmaj je napisao/la:Iako nema veze sa Zvijezdom, reci cu da ce mo nakon 10-ak i vise godina imati cast ponovo gledati u dresu RK Gradacca nasu legendu Damira Doborca!
DOBRODOSAO KUCI I NAJDRAZI KLUB!
slika

" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijaci bi trebali pokusati izgladiti odnose sa upravom rukometnog kluba i dati bezrezervnu podrsku nasim rukometasima, da pozdravimo Damira i nase momke kako i zasluzuju, da napravimo atmosferu u Skenderii kakva je bila nekada.
BRACA NASTUPAJU UH STO VOLIM OVO 8-) 8-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 sep 2012, 09:41

u nedjelju ce nam u bijeljini suditi ilija zivkovic iz orasja.on nam je sudio nekoliko utakmica na strani i nikad se nismo zalili.zadnju u sirokom kada je bilo 0-0 i kada je ruku na srce mogao pokazati penal za siroki a nije.tako da se nadam da cemo imati dobro sudenje za razliku od gabele i slavije.jos ako se doda da je utakmica pred tv kamerama moze se reci da cemo imati sve uslove za igru i znaci do trenera i i graca je sve..sretno u nedjelju,hocemo pobjedu :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 14 sep 2012, 10:14

mirzard je napisao/la:Pioniri briljiraju e pa sad zmajevac moras priznat da pioniri dominiraju i ja se nadam da ce tako biti i u ovoj TK ligi, a sto se tice juniora i kadeta proradit ce i oni za jedno 2. kola a mozda vec u subotu.
E,super znaci bice titula ove godine.Posto si u toku tebe zaduzujem da nas redovno izvjestavas o svim rezultatima da nebudemo u medijskoj blokadi ko do sada.Nek ti dobar primjer budu ovi momci sa teme Gradine oni pisu sve i dobro i lose o svom klubu,a ja posto sam zauzet povremeno cu pogledat tabelu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 sep 2012, 11:05

zmajevac je napisao/la:
E,super znaci bice titula ove godine.Posto si u toku tebe zaduzujem da nas redovno izvjestavas o svim rezultatima da nebudemo u medijskoj blokadi ko do sada.Nek ti dobar primjer budu ovi momci sa teme Gradine oni pisu sve i dobro i lose o svom klubu,a ja posto sam zauzet povremeno cu pogledat tabelu.
Oooo pa vidi ti to zmajevac se sad umislja i da je neki SEF, poceo da zaduzuje ljude po forumu sta rade

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 14 sep 2012, 11:11

Tkanton je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
Oooo pa vidi ti to zmajevac se sad umislja i da je neki SEF, poceo da zaduzuje ljude po forumu sta rade
I o tebi sam razmisljo sta sa tobom,posto je petak da vidim dvije ovce da ti kupim.Samo se dalje drzi od fudbala i analiza nemas slifa za to.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 14 sep 2012, 11:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
Gradacac je napisao/la:Sta je ovo ljudi svi daju prednos Radniku? ? ? ? Kako nas se svi zele rijesiti trn u oku je cudo.... ccccc :evil:
Pola forumasa prognoze daje po stanju na tabeli ne znajuci stvarno stanje,a i bolje tako samo bi volio da nas i bijeljinci podcijene!
Upravo ovako :) Ali dobivate vi u nedjelju lagano, bar bi trebali, iskustvo
Mnogi od vas ovdje podcjenjuju Radnik,a imace priliku u nedelju da vide snagu Radnika ,ako ne uzivo onda na tv-u,jel upravo po tabeli mnogi sude a ne po kvalitetu prikazanih igara.Radnik u nedelju mora da uzme tri boda po svaku cijenu i na bilo koji nacin,jel stigao je novi trener a i navijaci nemaju strpljenja vise,narucito posle nerviranja protiv Travnika gdje su uspjeli da prokockaju 2:0.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 sep 2012, 12:31

zmajevac je napisao/la:Oooo pa vidi ti to zmajevac se sad umislja i da je neki SEF, poceo da zaduzuje ljude po forumu sta rade
I o tebi sam razmisljo sta sa tobom,posto je petak da vidim dvije ovce da ti kupim.Samo se dalje drzi od fudbala i analiza nemas slifa za to.[/quote]

Vidim kako ga ti imas sa svima si na ovom forumu u virtualnoj svadji... ispade svi budale samo ti pametan
Zadnja izmjena: Tkanton, dana/u 14 sep 2012, 12:37, ukupno mijenjano 2 puta.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 sep 2012, 12:33

bijeljinacity i ti da znas snagu zvijezde ne bi bio tako optimistican,al akobogda vidjecemo svi u nedjelju.sretno u svkom slucaju

Nova sezona nova nafaka

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 14 sep 2012, 14:08

astra1922 je napisao/la:bijeljinacity i ti da znas snagu zvijezde ne bi bio tako optimistican,al akobogda vidjecemo svi u nedjelju.sretno u svkom slucaju
Čuo sam ja za njih :? :o :shock: Zvijezda tek sada krece u napad :mrgreen: imam osjecaj da ce biti golijada u Bijeljini mozda i Vehabović zabije Hahahaha VOLIM TE ZVIJEZDO !

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 14 sep 2012, 14:09

NAJAVA: RADNIK - ZVIJEZDA zmajevac neseruckaj...

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 14 sep 2012, 17:10

Bijeljinacity razumijem tvoj stav po pitanju svog kluba ali realno je da je ova zvijezda daleko kvalitetnija od vas!Samo raspolozenje igraca zvijezde ce odlucit ce krajnji ishod utakmice!Nadam se da ce u bijeljini biti sve u sporskom duhu i u granicama ferpleja i neka pobijedi bolji a vec sam naveo ko je to ;)

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 15 sep 2012, 12:41

pravirealinjo18 je napisao/la:[.
kao rpvo ja ne vodim nikoga mogu samo se organizovati sa svojim iz firme pa da igramo na radnickim pa ako sta osvojimo,drugo zvijezda nije opterecena rezultatima u omladinskom pogonu bar koliko ja znam dok svi ostali u regiji jesu,trece ne glumi budalu reko sam ti procitaj svoje postove unazad.ti si limitiran covjek razumijes dzaba ti skola,i nisam ja polupao loncice znas ti dobro o cemu ja pricam.ne ukljucujem se na temu zvijezde cesto ali kad neko pise gluposti onda moram jer ja sam bio tu kad je bilo najteze...pazi brato,najteze,zlatni ljiljan i pazi ubuduce sta pises da...jasno?[/quote]

ja sam bas razmisljao ko bi ti mogao biti ,zlatni ljiljan a RADI U FIRMI i,i onda sam skonto da ti nisi Hopika on ima znacku zlatnog ljiljana ili da nisi mozda Tihic i on ima znacku zlatnog ljiljana zakacenu na odijelu,SRAM TE BILO ZA LAZNO PREDSTAVLJANJE ;ZLATNI LJILJANI SU LJUDI KOD KOJIH SU U RATU IZASLE SVE VRIJEDNOSTI.

NAPRIJED ZVIJEZDA!!!!

KRIVI REALINJO!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 sep 2012, 12:53

:lol: :lol: jel onaj hopika sa biciklom :lol: :lol: :lol:

F O R Z A Z V I J E Z D A :arrow: :arrow: :arrow:

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 15 sep 2012, 13:30

kako bi nam tri boda dobro dosla,bit ce gutavo bit ce nasa pobijeda...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 sep 2012, 18:39

ljudi gdje ste izgleda svi vjeruju da cemo izgubit :D

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 15 sep 2012, 19:19

zmajevac na tvoju veliku radost Pioniri remizirali
astra bola ba kakav poraz sutra pobjeđujemo 1-3 :D

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 15 sep 2012, 19:27

KADETI: NK Zvijezda 1:1 FK Radnik
JUNIORI: NK Zvijezda 4:0 FK Radnik

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 sep 2012, 19:28

GradacacC je napisao/la:KADETI: NK Zvijezda 1:1 FK Radnik
JUNIORI: NK Zvijezda 4:0 FK Radnik
dobro je pocelo :D

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.