ajd ko je host??cekam te u global 1dziza_23 je napisao/la:Ajmo Jasko odigrat, aj na fb grupu da se dog
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa ajd udji ti si domacin, evo ja sam u ovom prvom globalnom, cekam
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
jasko_juve
- Kontakt:
eto me idem,banovali me opet,sacekaj minutdziza_23 je napisao/la:Pa ajd udji ti si domacin, evo ja sam u ovom prvom globalnom, cekam
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hahahha, garant te stranci prijavljuju zbog CUTa, ajd nema veze, ako ne mognes uc, odgovaraju men 3 boda 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Emir ZENICA
- Kontakt:
haha neka nekadziza_23 je napisao/la:Hahahha, garant te stranci prijavljuju zbog CUTa, ajd nema veze, ako ne mognes uc, odgovaraju men 3 boda
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Sutra cu postaviti tabelu i sve ostalo, jer sad nisam u mogućnosti!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imal ko da mu objasnim neke stvari ? 
Volim te Celik ! ! !
Kako da napravim grbove od klubova!!! Sve izmjesano Uzmem man unt a dresovi i grb su od Citya i obrnuto.Ima za oto patchovi neki ali ne razumijem kako ih install!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bosniacum Lillicum (ako sam ispravno napisao xD) javi se da odigramo tekmu 8 kola , veliki derbi 
Sloboda Tuzla !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
bosniacum javi se i meni za 9 kolopesmaster je napisao/la:Bosniacum Lillicum (ako sam ispravno napisao xD) javi se da odigramo tekmu 8 kola , veliki derbi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cekaj covjece kakvo 9. koloSenaid L.F.C je napisao/la:bosniacum javi se i meni za 9 kolopesmaster je napisao/la:Bosniacum Lillicum (ako sam ispravno napisao xD) javi se da odigramo tekmu 8 kola , veliki derbi
@ pesmaster, kada cemo?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa postaviti su parovi i za 9 kolo a ja bi da to rijesimo sto prijeBosniacum Lilium je napisao/la:cekaj covjece kakvo 9. koloSenaid L.F.C je napisao/la:bosniacum javi se i meni za 9 kolopesmaster je napisao/la:Bosniacum Lillicum (ako sam ispravno napisao xD) javi se da odigramo tekmu 8 kola , veliki derbi
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa 9. kolo je tek od ponedjeljkaSenaid L.F.C je napisao/la:pa postaviti su parovi i za 9 kolo a ja bi da to rijesimo sto prijeBosniacum Lilium je napisao/la:bosniacum javi se i meni za 9 koloSenaid L.F.C je napisao/la:Bosniacum Lillicum (ako sam ispravno napisao xD) javi se da odigramo tekmu 8 kola , veliki derbi
cekaj covjece kakvo 9. kolo
Bosniacum može u 14:00 h gw1 , nick Pes_bosna ? Ako ne , onda većeras 
Sloboda Tuzla !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moze za 10 minuta?pesmaster je napisao/la:Bosniacum može u 14:00 h gw1 , nick Pes_bosna ? Ako ne , onda većeras
Odrađeni rezultati i tabela nakon 7. kola, ako uočite greške slobodno javite!
@Senaid kolo jeste postavljeno, ali sad je na rasporedu 8. kolo i njega igrajte, a 9. kolo ss-ove postavljate tek od nedjelje.
@Senaid kolo jeste postavljeno, ali sad je na rasporedu 8. kolo i njega igrajte, a 9. kolo ss-ove postavljate tek od nedjelje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa konto sam postaviti kad bude vrijeme,a vidi jos sam 5 na tabeli a u onoj prosloj sezoni bio zadnji ako Bog da 3 boda protiv mocexa i onda protiv bosniacuma izboriti bod ali tesko i ja zadovonjan prvim dijelom sezone
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- samir_tm87
- Kontakt:
Senaid L.F.C je napisao/la:pa konto sam postaviti kad bude vrijeme,a vidi jos sam 5 na tabeli a u onoj prosloj sezoni bio zadnji ako Bog da 3 boda protiv mocexa i onda protiv bosniacuma izboriti bod ali tesko i ja zadovonjan prvim dijelom sezone
iznad mene sve igraci koje sam nadigro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.